Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiaaaaaaa24

Nie rozumiem...

Polecane posty

Gość Tiaaaaaaa24

Bylem na sylwku i z tego co widzę to model amerykański spoleczenstwa przyjal się idealnie. Zastanawiam się dlaczego faceci z zasadami są wyśmiewani i mówi się o nich per "cipa"? Miałem taką sytuację, że wyprowadzałem koleżankę (która z każdym robila to co robila) bo mnie o to poprosila. Ok - to co robi to nie moja sprawa, ale ze ja mam swoje zasady i jak ktos mnie prosi o pomoc to pomaga - chcąc ją wyprowadzić od razu spotkałem się z tzw urabiaczami ze ona zostaje itd i napijmy się. Odpowiedziałem "napić to my się możemy, ale i tak ją wyprowadzę bez względu na reszte". Odchodząc słyszałem, że jestem cipą i nie umiem się bawic. No ludzie - zero szacunku wobec samych siebie :/

Gość kuźwa człowieku co ty piszesz?
wyprowadzałeś? tzn co? :o chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś po sylwestrze :o

Gość Tiaaaaaaa24
Chyba ty nie wytrzeźwiałeś skoro nie rozumiesz :/ Wyprowadzilem to znaczy - wyprowadziłem z imprezy i odstawiłem na stancje.

Gość Tiaaaaaaa24
A kto powiedział, że się przejmuję i kto powiedział, że to moi kumple? Byłem wsrod obcych ludzi i nikogo nie znałem to raz a dwa raczej przejmuje mnie jakikolwiek brak moralności i pod względem estetycznym nie jest to genialny widok. O to chodzi.

Gość Tiaaaaaaa24
Nie do końca rozumiesz o co tak naprawde pytam: Opinia tych ludzi mnie mało obchodzi bo to nie mój poziom, raczej interesuje mnie co jest cipowatego w tym, że przeciwstawiam się 3/4 ekipy na imprezie, żeby odstawić koleżankę do domu by nie została rznięta przez pół nocy. Jestem ciekaw tego toku myślenia

Gość Tiaaaaaaa24
Jednak rozumiem bo teraz mi odpowiedziałeś wlasnie na stawiane pytanie.