Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiop444

czy pisanie na GG z kobieta w tajemnicy przed zona to zdrada??

Polecane posty

Gość qwertyuiop444

Koresponduje od roku z pewnąkobietą, opowiadamy sobie o wszystkim, bardzo ja lubię, i uwielbiam z nią rozmawiaći pisać bo odbieramy na tych samych falach Zona odkryła na GG nasze rozmowy i zarzuca mi zdradę emocjonalną. pzrezciez to bez sensu..

Oczywiście, opowiadanie obcej kobiecie o waszych prywatnych sprawach w sekrecie przed samą zainteresowaną to nic wielkiego...co za kretyn.

Gość qwertyuiop444
ALE CO W TYM ZŁEGO ŻE MAM KOLEZANKĘ z którą moge pogadać, wyzalić się. Zona nie ma czasu na ,,pierdoły" ( tak nazywa moje problemy)

szkoda, ze nie możesz z własną zona porozmawiać, w takim razie powiedz jej dlaczego korespondujesz z innymi, bo ona z Tobą nie chce ( nie ma czasu na pierdoły)

Gość mgmgmgxx
żałośni są tacy faceci jak ty.Musiałeś wreszcie usłyszeć prawdę.

Gość co za banał
a nie możesz z kumplem porozmawiać o swoich problemach?

Gość Ola Ola Ola
jak Ci laska pokoazywała cycki na mejla to zdrada ;P a przez rok napewno pisaliście nie tylko o"problemach" :P jak nic było - chciałbym Cie zobaczyć na żywo, dotknąć itd. :P

Gość lmlmlmlmikhbjbjbkojbkm
mam nadzieje ze zonka tez znajdzie sobie "przyjaciela" do popisania ;P

Gość qqq*
albo do popie......

Przecież sam wiesz, że nie zachowałeś się fair wobec żony. Gdybyś uważał, że wszystko jest cacy, to byś tego przed nią nie ukrywał.

Gość facet po załozeniu obraczki
na palec, w ogóle juz nie powinien zamienic słowa z żadna inna kobieta, ani za pomoca telefonu, ani komputera, ani tradycyjnego listu papierowego powinny byc specjalne sklepy dla zonatych, gdzie obsługiwaliby tylko mężczyzni, specjalne restauracje, salony fryzjerskie, wydzielone stacje benzynowe i banki ... oczywiscie wszedzie obsługa tylko męskiego rodzaju o pracy to nawet nie wspomne, bo żonaci mężczyzni powinni pracowac tylko w swoim gronie, w wydzielonych sektorach kobiety powinny miec zakaz wsiadania do windy jeżeli jedzie nią zonaty facet zreszta w ogóle zonaci faceci nie powinni wychodzic z domu, no chyba, ze w asyście swojej żony

Gość shiwdwi
zone traktujesz jak piate kolo u wozu, znudzila ci sie i szukasz odskoczni, a noz uda ci sie pokrecic z jakas noa lalunia, szkoda mi twojej zony

Gość 6086
to chyba kiepsko sie miedzy wami uklada skoro nie mozecie ze soba rozmawiac o pierdolach ;)

Gość shffffffffffffffww2w
a opowiadasz zonie o czym rozmawiasz z "kolezanka" jakie ona ma problemy ? watpie. Wasze problemy zna jakas obca baba i pewnie ci doradzia w kwestiach zwiazku

Gość przelot_em
baby to są jednak przewrotne gdy chodzi o ich kolegów to jest ok. one tylko rozmawiaja, chcą poznać męski punkt widzenia, nie widzą w tym nic złego ale jesli robi to ich chłop to od razu zdrada emocjonalna he he he , co za hipokryzja i jak zwykle punkt widzenia zależy od miejsca posadowienia doopy ps. jestem kobietą jakby co :D

Gość ależ chłopie nie pisz o tym
na babskim forum, bo ci tu skocza do gardła i rozszarpia na strzepy :) gdyby kobieta napisała, ze sobie gada z jakims facetem , to by jej napisały , ze to przeciez nic takiego skoro tylko gadają, a skoro mąż buc i olewa jej problemy to dobrze mu tak, niech ma za swoje, jak nie potrafi zrozumiec potrzeb własnej zony ;)

Gość eryczkode
chlopy to jednak chamy

Gość Hubert to ty?
Hubert to ty?