Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latka 2012

Dośc tego! od dziś jestem prawdziwą kobieta, gotowa na wszytsko

Polecane posty

Jak kobieta ma ochotę na numerek z nowopoznanym facetem to zaraz się puszcza? Dlaczego nawet kobiety tak się tu wypowiadają? Co będzie w takim razie niepuszczaniem się? Dopiero po ślubie? Po x dniach/miesiącach,/latach (niepotrzebne skreślić) związku? Dlaczego? Jeśli jest wolna, to w imię czego ma sobie odmawiać przyjemności, na którą ma akurat ochotę? Przecież nie skrzywdzi tym nikogo.

ty ciągle piszesz "puszcza" a co to tak naprawdę znaczy? nie widzę niczego złego w seksie bez zobowiązań. też mi się zdarza uprawiać seks z nowo poznanymi laskami. jakoś nie czuje się z tego powodu gorszy

a co ma sumienie do tego? ludzie to dziwne stworzenia. sami sobie nawymyślali ograniczeń z którymi walczą.

Jak dla mnie ma bardzo wiele, i wcale nie ogranicza. Jedynie chroni przed błędami, których nie chciałabym popełnić

Gość pan28lat
20latka 2012-pocieszna jesteś:) dziewczyny takie jak ty które chcą być inne są urocze:)

jak dla mnie brak szacunku dla samego siebie to życie wbrew sobie. to zarówno wtedy kiedy laska idzie do łóżka wbrew sobie jak i to że nie idzie do łóżka wbrew sobie. szacunek do samego siebie to życie w zgodzie ze swoimi zasadami.