Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaattaaa.

dochodze do wniosku, że wygląda u facetów jest ważniejszy

Polecane posty

Gość robil ktos w klinice
Ofis a Ty facet czy kobieta? Tez tak sadze.

Gość wkurwiony wiesiek kafeteria
Ide spac sraczki :O

Nie wypowiadaj się za Michała Anioła Nigdy nie było problemu ze znalezieniem kobiet do aktów bo korzystano z usług prostytutek i płacono im za leżenie na golasa. /////////////////////////// ale nie przedstawiaj mi takich argumentów o prostytutkach. Akurat nigdy piękne kobiety prostytutkami nie zostawały, mogły zdradzać, wybierać w kochankach, ale zawsze łowiły dzianych facetów którzy majątki rzucali im pod nogi. Prostytutkami jak i dzisiaj, zostają niestety dziewczyny brzydkawe. Więc nie sądzę by Michał anioł, wynajmując prostytutkę, mógł powiedzieć- "o taka zgrabność mi chodziło, to jest ideał którego szukałem. Moja rzeźba będzie arcydziełem proporcji kobiecych". Chodziło mi o sytuację, w której Michał Anioł, będąc na straganie we Florencji, spostrzegł super-piękną dziewczynę. I w tej sytuacji nakłonienie tej obcej, do pozowania, mogło być strasznie trudne. Wręcz, niewykonalne. Więc nasz artysta był skazany na kobiety o kształtach które go nie zadowalały, i produkował dzięki temu rzeźby, o kiepskiej zgrabności. Które autorka postrzega jako ideały tamtego czasu - bzdura. Natomiast kanon kobiecego piękna zmieniał się przez cały czas i to jest fakt.///////////// tak ci się tylko wydaje. W obrazach widać tyko to, na co natrafił malarz ograniczony geografią obszaru swojego życia. W tamtym czasie, nie było agencji modelek, tzn gildii, które by zbierały najpiękniejsze dziewczyny, z np: Wenecji, by zostawały modelkami, pozującymi do obrazów i rzeźb. To że jakis malarz przeniósł na płótno, jakiegoś kocmołucha, nie znaczy wcale, że ten kocmołuch, był ideałem piękna tamtejszej epoki. Namalował tę, na która trafił. A NIE MALOWAŁ TYCH KTÓRE CHCIAŁ, BO ONE jak i ty się na to by nigdy nie zgodziły ze strachu o konsekwencje plotki i molestowanie. dotarło cokolwiek?

Gość to ze wkleil egoist
Kwestia gustu.

Gość morda taka sobie i 2 silikony
🖐️

Gość to się uśmiałam
"A Michał Anioł nawiązywał do klasycznego kanonu piękna wypracowanego w starożytnej Grecji -upiększał i matematycznie wyliczał proporcje." Z czytaniem ze zrozumieniem chyba masz problem = nie rzeźbił kobiety takiej jaką jest tylko ją idealizował (tu nie chodzi o fotograficzne odzwierciedlenie istniejącej osoby). Dotarło?

Gość to się uśmiałam
http://www.bryk.pl/teksty/gimnazjum/j%C4%99zyk_polski/rozprawki/309-kanon_pi%C4%99kna_kobiety_w_poszczeg%C3%B3lnych_epokach.html specjalnie dla ciebie ściąga dla gimnazjalistów :)

Gość wasz Egoisteeeee ma inny gust
Doda i te pindy :D:P

to się uśmiałam Z czytaniem ze zrozumieniem chyba masz problem = nie rzeźbił kobiety takiej jaką jest tylko ją idealizował (tu nie chodzi o fotograficzne odzwierciedlenie istniejącej osoby). Dotarło? //////////// nie dotarło to dlaczego rzeźby jego kobiet, mnie nie pociągają, skoro je idealizował ?. Dlaczego wyszły mu wiejskie szerokie baby, od krów, a nie zgrabne laleczki ? Dotarło ? To ze pozowały mu szkapy z domów publicznych, nie oznacza że były ideałami piękna jego epoki. Prawdziwe Ideały epoki to wychodziły za najbogatszych książąt i bankierów. ( I zmień nik bo się zsikasz ze śmiechu w majtki i zamoczysz dywan.)

Gość to się uśmiałam
Już prawie sikam :D Dlaczego? Bo jesteś tylko jednym człowieczkiem, a gusta są różne. Tyle w tym temacie.

to się uśmiałam Już prawie sikam Dlaczego? Bo jesteś tylko jednym człowieczkiem, a gusta są różne. Tyle w tym temacie. ////////////////////////// to dlaczego cały męski świat oszalał od widoku tej dziewczyny: http://www.youtube.com/watch?v=OD-K7b8ir2Y&feature=related skoro gusta sa różne? Zawsze jak wskazywałem kumplom jakąś śliczną pannę i mówiłem: "zobaczcie jaka niezwykła". Słyszałem jedynie potwierdzenie, i podziw. Gusta facetów, czyli wyłapywanie najlepszej biologii u kobiet, przez instynkt seksualny, działają w oparciu o identyczny mechanizm selekcji.

to się uśmiałam Już prawie sikam //////////// to uważaj, bo chłopak będzie cię podejrzewał, o nietrzymanie moczu. wyśle cię do kliniki, na bolesną operację.

Gość dochodze do wniosku, że wygląd
Często słyszę od różnych mężczyzn, że mam tak zwane "coś" w sobie. Niestety, przyciągam tym czymś raczej tych niewłaściwych. są to szukający odskoczni, mężczyni, którzy kompletnie mnie nie interesują, tacy, którym zależy tylko na seksie, a nie emocjonalnych więziach i poważnym związku, którzy są świetni jako koledzy, ale nie pociągają mnie fizycznie w żadnym stopniu. Mnie niestety ciągnie do tych przedostatnich - zgodnie z zasadą - im większy Trochę trwa, nim przejrzę na oczy. Pociągają mnie i, ale i ja wybieram skurwiei którzy chca mnie tylko na jeden raz. Nie rozumiem, czemu tak jest, jestem inteligentną, ogarnietą kobietą, z którą można porozmawiać na każdy temat. I to jest opinia mężczyzn nie tylko moja. Mam więc pytanie głownie do Panów: Jak wygląda i jak zachowuje się kobieta, którą macie ochotę jedynie zaciągnać do łóżka i więcej jej nie oglądać? lecicie na kwestie związane z wyglądem i budową,to naturalne. po prostu trzeba się przed sobą przyznać, że to dla faceta to najważniejsze . niestety akurat atrakcyjni w ten sposób faceci nie czują potrzeb większych niż łóżko, i kobiecie grozi targedia. kolega opisał czemu większość facetów fantazjuje o zajebistych laskach, a żeni się z przeciętnymi ze strachu, że ktoś im taką kobitę poderwie albo zaliczy w pracy czy w szkole na przerwie. Przeciętna brzydulka raczej będzie wierna,panu domu ugotuje obiadek, obciągnie za piwo,posprząta i upierze oraz odchowa dzieciaka. A o świetną laskę ciągle trzeba by dbać, starać się, żyć w niepewności czy ktoś jej nie odbierze, dbać też o siebie i swój rozwój by nie okazać się zbyt kiepskim dla niej.

Gość Do Wpisu wyzej
mam to samo, pozdrawiam :(

Gość Do Wpisu wyzej
jeszcze jedno--z tym piwem masz racje, dodam jeszcze pizze z biedronki :O

Gość Przegrany_śmieć
Wiec tak: 1.Jestem niski 2.3 razy nie zdalem klasy od dawna nie chodze do szkoly, zatrzymalem sie na gimnazjum 3.Nie mam i nigdy nie mialem zadnych znajomych, o dziewczynie ani sie nie mówi już... 4.Jestem bardzo brzydki 5.Wychodze z domu raz na kilka miesiecy , mam depresje i fobie społeczną 6.W szkole przez 9 lat bili mnie i ponizali , nikt mnie nie lubial, cala szkola , pluli na mnie, kopali mnie itd

Gość Do Wpisu wyzej
sa gorsi od ciebie

dochodze do wniosku, że wygląd Mam więc pytanie głownie do Panów: "Jak wygląda i jak zachowuje się kobieta, którą macie ochotę jedynie zaciągnać do łóżka i więcej jej nie oglądać?" /////////////////////////////////// musi być taka sobie, średnia z urody. Taka zwyczajna, której się nigdy nie pokocha, bo jest za mało ładna na miłość. Natomiast, kobieta o takim wyglądzie: http://i2.pinger.pl/pgr379/acbb5e60002115074a897f2d/mercedes_terrell-550x733.jpg jest juz kochana, i bardzo szanowana od pierwszego momentu. I to tak silnie, ze na łózko można czekać i z 8 miesięcy.

Facet wymaga od kobiet delikatnej skory i pelnego uzebienia. Reszta to upodobania, ktore sa rozne i moze miec wieksze spektrum lub waski wachlarz cech fizycznych, charakteru. Prawda jest ze to kobiety wybieraja w ostatecznosci, ale faceci musza wyjsc z inicjatywa. Dobieraja sobie przystojnych, zaradnych itd. ludzie sa rozni, ale pewne tendecje zachowuja sie na wieki. Wiecie co jest najgorsze? Zamartwianie sie wyimaginowanymi opiniami innych ludzi, spoleczenstwa. Dlatego wiekszosc facetow nie moze ukazac swoich walorow i czesc kobiet rowniez (ale w mniejszym stopniu niz faceci bo to one sa plcia piekna i jest im "latwiej") i dochodzi do malzenstw, ktore trwaja kilka lat a nawet kilknascie/dziesiat i okazuje sie ze cos nie wypalilo bo nieudacznik zwiazal sie z nieudacznicą i nie widzial wczesniej tego co powinien zauwazyc, czyli swojej wartosci i pelenej odpowiedzialnosci za podejmowanie swoich decyzji. Brzmi jak belkot? OK juz jest pozno, ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Jest jeszcze jedno, gdyby facet mial silna wole i zadbal o siebie to moglby przenosic gory, teraz niech dziewczyny sobie odpowiedza jaki jest odsetek takich facetow? Iloma facetami warto sie zainteresowac? Ilu facetow zanudza? dobrej nocy Milanek89

dochodze do wniosku, że wygląda u facetów jest ważniejszy ///////////////////////////////////////////////// WYGLĄD FACETÓW JEST WAŻNY DLA NICH SAMYCH. Jeżeli dziewczyna leci na chłopaka, a on wie, że ma 5kg tłuszczu za dużo, pod swetrem, nie poderwie panny. Świadomość wady, go wycofa.

Gość grgdsh
->dochodze do wniosku, że wygląd Egoist31 chyba Cie nie zrozumial , ja mialam podobnie , na pewno nie chcial sie z Toba zaslubic tylko chcial luznego zwiazku i glownie seksu. 🖐️

Gość Jamamtakichdwoch
To po części, ale jednak wielka prawda. Ja sama poznałam 2 świetnych facetów. Niestety to co mnie powstrzymuje przed związkiem to ich wygląd :-( i niech mu nikt nie mówi ze jestem pusta czy głupia. Sama jeszcze niedawno bym sie w głowę postukala, ze wnętrze najwazniejsze, jednak nie tylko. Jeden chłopak: bardzo wrażliwy, wesoły, inteligentny , trochę samotnik i tak bardzo ciekawy ale gruby z nadwaga :-( niestety nie moge sie przełamać. Drugi chłopak niesamowicie ciekawy, dusza artysty, muzyk, dobry facet ale mojego wzrostu :-( czuje sie przy nim duża i gruba. I gdzie tu sprawiedliwość? Niestety gdyby te chłopaki wyglądały inaczej to byłabym z którymś z nich na pewno. Grybasek Moze schudnac, ale niestety Moj niski kolega Juz nie urośnie, a tak to są czarujacy i przystojni. Dodam ze mam 30lat i Moze jestem głupia, ale nie moge sie przekonać ani do jednego ani do drugiego :-(

przychodzi taki etap w związku, kiedy partnerzy zaczynają bawić się w rozbieranki. I tutaj facet weryfikuje co reprezentuje sobą dziewczyna pod ubraniem. Wychodzi prawdziwy kształt jej brzucha, pępka, zgrabność bioder, pośladków, ładność warg sromowych. zapach narządów płciowych. Prawdziwy kolor skóry. Autentyczna długość nóg pozbawionych obcasa. Autentyczna uroda twarzy pozbawionej brązu, i tuszu do rzęs. Okazuje się że ta "Miss Venezueli" pod ubraniem to zwykła, a często i niestety brzydkawa dziewczyna. Wówczas pojawia się myśl: "Matko w co ja się załadowałem. Ale mnie oszukała: ciuchami makijażem i fryzurą. Przecież ona jest brzydka". Miłość mija błyskawicznie. W ciągu godziny. I zaczyna się obmyślanie planu zerwania z wadliwą fizycznie panną. Facet który coś takiego przeżył, jest bardzo ostrożny w doborze kobiet. kolejna ważna rzecz Faceci wiedzą z czasem że miłość zmienia się z na coś gorszego. Ulega wypaleniu do cna -jest nuda, i chęć wyrzucenia kobiety, ze swojego życia, bo zaczyna przeszkadzać. Więc ostrożnie też, inwestują swój czas życiowy, w związki. O których wiedzą że chemicznie nie jest to inwestycja długotrwała. Facet jako singiel: chodzi na box, na siłownię, opala się, czyta wyjeżdża na wakacje, zmienia ciągle samochody na lepsze. Zajmuje się ciuchami i dyskotekami. Facet w związku tak angażuje się w relację z kobieta, że traci z 60% swojego singlowego świata. Kiedy miłość mija, zastanawia się: czy było warto utracić aż tyle, z własnego świata, na rzecz kobiety, która obrzydła doszczętnie. To wszystko są powody samotności facetów. Oni nie są głupi i biedni.

Jamamtakichdwoch To po części, ale jednak wielka prawda. Ja sama poznałam 2 świetnych facetów. Niestety to co mnie powstrzymuje przed związkiem to ich wygląd ////////////////////////// no dobrze ale nie podawaj się za ślicznotkę. To tez moze działać w twoją stronę. Zakładam się że gdy facet wpadnie ci w oko,ale nie będzie Cię podrywał, wówczas zadasz sobie pytanie: "co się dzieje, czemu się za mnie nie bierze?". A on jedynie kumplowi wyjawi: "spójrz ładna, ale ma za słaby tyłek, i mało zgrabne nogi". Ty jak setki dziewczyn, nigdy się o tym nie dowiesz - co jest powodem odrzucenia. Mozesz mieć super twarz, ale jeżeli masz widoczna wadę np w niezgrabnych pośladkach, nie zostaniesz poderwana.

Gość dgdgdfgd
meżczyźni tez umieje zwórcic uwage na kazdy mankament u dziewczyn. nawet nie wiecie jak bardzo. przespac sie mozna z 90% kobiet. ale zwiazac to juz inna bajka. pikenych z natury jest moze 10-15%, piekna ciało bez cwiczen 5%. szczupła kobieta wcale nie jest targetem mezczyczn, kobieta musi miec kobiece ciało. myslcie ze my nie widzimy waszych rzadkoich wlosów, nierównego zgryzu, odstajacyh uszu, brzydkich nosów, niekstzłatnego biustu, krzywch lub chudych jak patyki nóg ( sa beznadziejne), czy jeszcze innych rzeczy. ale to w niczym nie musi przeszkadzac w miłosci. sa of cors kobiety przepiekne z natury, kształty, rysy ale to sa promile natomiqst 98% moze sobie zbudowac muskulatura ze autorka by sie zachwyciła. 2-3 miesiace siłowni

Gość kn pknpmpk
egoist musisz byc bardzo samotny:o 5 kg nadwagi faceta to wada dyskwalfikujaca;P? chyba dla ciebie co jak ci sie narzeczona zestarzeje?? out and next?