Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieTAatrakcja

Ehh , szykuję mi się weselicho mojego wujka.. a ja nie mam z kim isc:(

Polecane posty

Gość gdzieTAatrakcja

masakra, czeka mnie MEGA NUDA I WSTYD juz mnie skręca jak o tym mysle moj wujek chrzestny- a więc nie wypada, nie isc.. bedzie się hajtał , beda SAME PARY i ja jako jedyna CIOTA I LESZCZ KTORA NIGDY NIKOGO NIE MIALA to bedzie tragedia :/ ps. nie niemam zadnej kolezanki ktora bym mogl zabrac...

Gość kalinakalinka
jo fca iśc, pódem i sie zabawiem stobom

Gość jolalojalna
ja mogę z tobą iś:) pytaj koleżanki, kolegó, kolezanki kolegów itd. bedzie dobrze

Gość gdzieTAatrakcja
jolajolja.. a jestes atrakcyjna? jesli tak to nie ma sprawy, mozesz isc ze mna :) sory ale nigdy rodzina nie widziala mnie z kobietą (bo nigdy takiej nie mialem) więc jeśli juz miałbym się z jakas pokazac to musi byc przynajmniej ładna :P

Gość gdzieTAatrakcja
up:D

🌼 nic na siłę :) jak masz bliskeigo kolegę to weź a jak nie to trudno, nie potańczysz za dużo, ale pogadasz, pojesz, popijesz :)

Gość gdzieTAatrakcja
z kolegą na wesele? ty chyba jesteś nienormalna.. chcesz aby rodzina miała mnie za pedała :O

Gość gdzieTAatrakcja
ee.. może byś zaczeła czytac tematy do konca? wyraźnie napisałem w "ps." że nie mam jakiej koleżanki zabrać, to chyba logiczne ze jestem facetem

Gość idonknow
ja nie wiem z kim pojde na studniowke za 3 tygodnie i co ... tzn mam z kikm isc ..ale marzy mi sie inny ;)

nie masz z kim iść czy nie masz "z kim być" na weselu? za 2 stówki znajdziesz laskę, co z tobą pójdzie na wesele... ja byłem sam na weselu siostry i tez było fajnie, ale tam był alkohol :D

Gość Borissova
Ja też zawsze mam ten "dylemat". Dlatego na samą myśl o kolejnym weselu w rodzinie aż mnie skręca. Idź sam, upij się do nieprzytomności albo idź na długi spacer w trakcie uroczystości. Wracaj tylko na jakis toast czy coś. Ja tak zawsze robiłam jeżeli już musiałam iść na wesele.

Gość idonknow
szczerze , jak chcesz isc z kims na siłe zeby sie pokazac to bez sensu.. tylko meczarniaa.. sama tak byłam na siłe zkolega i zenada..

Gość tjymd
i liczysz na to ze jakas atrakcyjna wezmie glaba - po stylu pisania widze zes niedorobiony i glupi

Gość idonknow
Borissova- mam tak samooo , identycznie ;) czytałam twoj wątek o tej niesprawiedliwosci na forum i jestesmy podobne w swoich pogladach heh . ;dd

Gość kalinakalinka
ile razy mom pisac że moga iśc, na dodatek żem jest fajno i inteligentno :)

Gość gdzieTAatrakcja
chce iść z jakąś kobietą na wesele z dwóch powodów a w sumie to z trzech: 1) aby się nie nudzić 2) aby nie mieć doła, że wokół same pary a ja sam jak leszcz 3) zeby nie wyjsc na totalnego frajera... wszędzie każdy kogos ma, a ja sam.. to świadczy jasno o facecie, że jest LESZCZEM!

Gość Przecież jesteś leszczem
zeby nie wyjsc na totalnego frajera... przecież nim jesteś. Po co chcesz udawać? żeby zrobić z siebie pośmiewisko?

Gość idonknow
ja Ci nic nie zarzucam.. i rozumiem.. nawet nie wiesz jakie kobiety maja kompleksy ;/ jesli byłabym z twoich okolic ( A pewnie nie jestem) poszłabym ;D jestem altruistka i lubie pomagac ludzia, nawet jesli okazałbys sie byc w nie moim typie ;P

Gość gdzieTAatrakcja
jesteś może z okolic łodzi ? ;]

Gość Borissova
idonknow miło mi:) Nie załamuj się chlopie i nie daj sobie wmówić, żeś frajer, bo nie masz stałej partnerki. Zrób jak uważasz. To sobie masz zrobić dobrze, a nie nam.

Gość gdzieTAatrakcja
ja się bede czuł jak frajer, jeśli będe jedyną osobą na weselu, która jest sama... do tego nie oszukujmy się, facet który nie ma kogo zabrać (nawet koleżanki) na wesele to zwyczajna ciapa... w oczach innych taki ktoś to ciota , ja osobiście też bym uznał taką osobe za leszcza, jakbym miał partnerkę

Gość idonknow
ja okolice poznania tzn jakies 100 km od Poznania :) wiec nie pasuje .. a jakies kolezanki ze szkoły. Jesli juz Ci tak zalezy , to nie licza sie tak relacje, bo sympati szybko nie znajdziesz..

Gość gdzieTAatrakcja
nie mam żadnych fajnych WOLNYCH koleżanek, które by ze mną poszły..

fiku, jak moja siostra miała wesele Ty pewnie kończyłaś gimnazjum, dziwnie bym wyglądał, ale brat cioteczny właśnie planuje weselicho, dam Ci znać 👄

Gość idonknow
;D