Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letniaStaraPanna

Rzucil mnie dzis facet i zostawil z firma przynoszaca straty!!!

Polecane posty

Gość 24letniaStaraPanna

nie wiem co mam ze soba dzis zrobic!!! pije... na maxa pije dzis sama na smutno!!! i nie umiem sobie poradzic z tym gownem calym!!!

Gość franceska yetti
cóż, ten facet był błędem

Gość 24letniaStaraPanna
pociskajcie mnie bo bede miala motywacje

24 lata to nie stara panna. to normalna kobieta. dzisiaj ludziom się w głowach poprzewracało i niczym 100 lat temu oczekują że 18 latka będzie już miała męża

Gość 24letniaStaraPanna
i teraz siedze sama z flacha sie upije dzis na smierc sie wpieprzylam w bagno po uszy ja polowy rzeczy nie wiem!!! jak on kredyty jakies zajebal to ja sie moge od razu zbierac do peru czy innej etiopi i mieszkac z rdzennymi mieszkaniami!!!

Gość 24letniaStaraPanna
kto mi ten bajzel kupi??? ja to ogarne ale taka mnie zlosc bierze nie mam sie komu wyzalic bo kazdy od razu stoo milionow pomyslow jak go zajebac i dojechac zeby ten hajs oddal ale mi nie o to chodzi przeciez karma wraca

jeżeli się prowadzi z kimś firmę to się zakłada z nim spółkę. a nie na słowo honoru. to jest biznes a nie romantyczna powieść. jak jest spółka to się człowiek od odpowiedzialności tak łatwo nie wykręci

Gość 24letniaStaraPanna
mscic sie nie bede nie o to mi chodzi ja nie jestem tak slaba!!! ale jak moglam byc tak zaslepiona ze wszystko sie ulozy ze znalazlam swoje powolanie i wkoncu zaczne normalnie zyc tu w MOJEJ UKOCHANEJ POLSCE!!!!! kuuuuuuuuurwwwwaaaaammmmmaaaaccc

nie zwalaj winy na Polskę bo to twoja wina że prowadziłaś firmę z facetem który nie ponosił za nią żadnej cywilnoprawnej odpowiedzialności. to tak jakbym ja nosił koszulkę z pinem do bankomatu a jak ktoś by mi ukradł karte i wyczyścił konto to bym zwalał winę na polskę. nie polska, nie los, nie karma tylko własna głupota.

Gość 24letniaStaraPanna
naiwna to ja wiem jeszcze inne epitety :D ulzyjcie sobie mi pomozecie uwierzcie krytyka dziala na mnie naprawde dobrze pobudza do dzialania!!! wierzylam w milosc ale teraz pieprze bede wierzyc w hajs

taa, emocjonalne działanie. typowe dla większości kobiet. albo rozkochane romantyczki albo złowrogie frustratki. opoanuj się. trafiłaś na dupka, zdarza się. ale przede wszystkim kieruj się rozumem.

Gość 24letniaStaraPanna
firma gastronomiczna \ najbardziej mnie boli ze bede musiala zwolnic ludzi!!! kurwa jaki to jest syffff ze ktos od ciebie zalezy a ty mu odprawe w lape i jutro zamykamy!!! no ja jebie jestem tak poskladana ze masakra!!!

Gość 24letniaStaraPanna
i idz jutro w te kanjpe rano mi pani kasia otworzy ja przyjade najebana pewnie jeszcze bede tam pic plakac!!! odprawy wyplace i chuj!!!! co oni do garow wloza ja jebie przez moja naiwnosc beda cierpiec ludzie

Gość 24letniaStaraPanna
nie mam nawet odwagi do niej zadzwonic zeby jutro nie otwierala!!! bo mi tak kuresko wstyd!!! jeeeeeny jak ja moglam byc tak naiwna zeby sie tak dac zrobic... a te knajpe mi skurwiel dal na zareczyny z pierscionkiem i wszystkim i zebym miala wymarzony biznes o ktorym tak marzylam ktory chcialam prowadzic moje marzenie sie zesralo w 1-00000% sie zjebalo na smierc

Gość 24letniaStaraPanna
malo tej krytyki uslyszalam ze naiwna ze glupia a jakie rozwiazanie??? przyjac na klate dlugi czy scigac gnoja???

Gość 24letniaStaraPanna
a i pije pije i coraz mniej widze rozwiazan tej sytuacji... nie widze nawet konca tunelu jebanego jak juz przez wszytsie urzedy przebrne i wogle to co dalej????

Gość nofne
moze zmien knajpce charakter - np. chinszczyzna na wynos albo pizzeria

Gość 24letniaStaraPanna
hehehe zmienic to tam juz sie nic nie da!!! trzeba zamknac zwlonic ludzi dobrze ze mam te odpawy dla mnie zostanie na butelke wodki i ogorki ktore konsumujac i chlejac spozyje nad rzeka co za scierwo ze mnie zeby sobie nie poradzic hehhe az mi sie smiac chce przez lzy...

moze zapros geslerowa:) duzo masz juz tych dlugow?przemysl-moze uda sie Tobie jakos to wyciagnac?

Gość 24letniaStaraPanna
jest to bar na osiedlu dosc sporym piwo drinki jakies gowniane rzarcie!! nic specjalnego geslerowa ma to w dupie bo nie nad takimi sprawami pracuje