Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona__20

Trzecie dziecko nie dam rady co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość kasienka1339
Jaka psychiczna...:D

Gość wejdz tu
pisalam,zebys weszla na pomocne emamy,tam ci dziewczyny moga pomoc rzeczami dla maluchow.sa tam tez wzory pism o alimenty,doradza jak pisac o podwyzszenie.a to ze nie jestes z ojcem trzeciego dziecka nie zwalnia go ze zwrotu za tzw. Wyprawke.zbieraj paragony za wszystko,co kupisz malenstwu.

Gość zagubiona__20
ojciec dziecka jest zonaty jego nawet o alimenty nie moge podac tak jak tamtego

Gość arleta34.k.
20 lat trójka dzieci i sama :( a rodzina sie do ciebie przyznaje ??

dziewczyno możesz i musisz. To nie tylko twoje dziecko.Niech ci płaci polubownie jak nie chcesz do sądu

i koniecznie wejdz na tą strone co przesłała Ci wcześniej dziewczyna

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
ja pierdole co za panna pojebana.............. a wiesz ze są srodki antykoncepcyjne ??????????????? Nie byłas nigdy u ginekologa ???????????????

Gość mordzzzia
usuń i po kłopocie

Gość wejdz tu
mozesz go podac o alimenty.a obecnie nawet w ciazy mozna przeprowadzic badania ojcostwa.w czym widzisz problem?

Boże jakie durne te babska są.... KOBIETA MUSI MYSLEC O ZABEZPIECZENIU SIĘ A NIE FACET !!!! po cos się chwyciała żonatego ???????????????????????????????????????????????

Gość eeellllkkkkaaaa
tu masz link, pomyśl o tabletce która wywoła poronienie i następnym razek używaj tabletek antykoncepcyjnych lub prezerwatyw. http://www.womenonweb.org/

Gość zagubiona__20
antykoncepcja czasami zawodzi jesli jestes taka madra to powinnas wiedziec nie moge podawac go do sadu bo jego zona nie moze sie dowiedzieci nie jestem dziwka tylko kochalam sie z nim z milosci nie moja wina ze zakochalam sie w zonatym czasami spotyka sie kogos za pozno!!

jesteś w cięzkiej sytuacji ale niebeznadziejnej.. czas szybko płynie i dasz rade jeżeli tylko zadbasz o dzieci. Nie daj sobie zrobić 4 dziecka(sory za wyrażenie)

jak usuniesz to będziesz jeszcze większe ścierwo niż teraz.... Nie każ to dziecko....!!!!!!!!!!!!! Oddaj go do domu dziecka labo okna życia! Niech sobie żyje i znajdzie rodziców! Ty wiesz jak wyglada aborcja ????????// Rozrywają ciałko małego człowieka na strzępy, urywają główkę... Ochyda ! Uródz i oddaj je do sióstr zakonnych z listem że się zrzekasz....

Gość zagubiona__20
nie piszcie mi o usuwaniu bo nie usune mojego dziecka !! to co piszesz jest nielegalne, moge Cie podac do sadu jak nie przestaniesz !

i co kochałaś się z nim i co z miłości cię zostawił ???????????? Masz ty rozum ????????????????

Gość wejdz tu
wiesz,te polubowne alimenty to najczesciej jest tak,ze jak ma humor to da,a jak nie,to nie wplaci.zakladaj sprawe juz teraz,to pojdzie szybciej i masz szanse na zwrot kosztow ostatnich miesiecy ciazy,lekarza,lekow,badan,jak i rowniez od razu mozesz zalozyc o odebranie badz ograniczenie praw.nie zaluj chama!

Gość kemm
ciężka sytuacja. nie masz innego wyjścia jak powiadomić ojca dziecka i zażądać alimentów. Dla Ciebie musi się liczyć dobro dzieci w tej chwili i walcz o to. A w jakim wieku masz dzieci?

Gość eeellllkkkkaaaa
to po co zakładasz wątek kobieto? żeby powiedzieć światu że nie umiesz trzymać kolan razem i masz kolejne dziecko z facetem który nie jest twoim mężem? Jaja sobie robisz? Antykoncepcja zawodzi??? Tabletki koncepcyjne zawodzą? Serio? Nie znam nikogo kogo by zawiodły. Już widzę przyszłość twoich nieszczęsnych dzieci ile ich jeszcze zamierzasz mieć tak samo przypadkowo?

http://wrotakujaw.pl/?wiadomosci/540/%E2%80%9EOkno-zycia%E2%80%9D--szansa-dla-noworodkow zobacz sobie... tam możesz oddać dziecko i zrzec się praw jesli się boisz ze sobie nie poradzisz ale broń Boże nie usuwaj.... Nawet nie wiesz jak niektrore kobiety czekają na zajscie w ciąże a ty chcesz popełnić taki grzech.

Gość wejdz tu
mogl sie rozwiesc.a ty sie nad nim nie uzalaj tylko wal do sadu!

Gość zagubiona__20
jedno dziecko ma 3 lata drugie 2 zaszlam w ciaze karmiac piersia mimo ze to prawie niemozliwe dlatego mam 2 dzieci jak sie u nas dowiedza ze sypialam z zonatym mezczyzna to nie bede miala zycia nie moge go podac do sadu on jescze nie wie o dziecku ja sie dowiedzialam, dzisiaj

Gość fgnuynnn
kobieta która sie szanuje nie puszcza z zonatyf facetem nawet jak sie zakocha. lepiej zeby jego zona wiedziała jakiego ma meza niech sie rozwioda a ty go sobie weź i wychowujcie razem to biedne dziecko moze on cie nie zdradzi

Gość Izusienka.......
jwego zona nie moze sie dowiedziec...jejku jaka Ty glupia jestes....

Gość ja lubie.........
Tatusia nie pozwie o alimenta ale za nielegalne tresci to i owszem. Glupia dzida

Gość Izusienka.......
ile Ty dziewcyzno masz lat, ze wierzysz ze karmiac piersia nie zachodzi sie w ciaze? zreszta rteba bylo unikac seksu skoro nie moglas sobie pozwolic na 3 dziecko...jestes nieodpowiedzialna a niestety ucierpia na tym dzieci

zobaczysz jaka będzie raekcja jak się dowie o ciąży-pewnie będzie namawiał Cię na aborcje i wtedy przejrzysz na oczy niestety..

Gość zagubiona__20
do tej baby co mi cały czas pisze cos o aborcji wezcie ją usuncie bo ona nie umie czytac