Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona__20

Trzecie dziecko nie dam rady co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość fgnuynnn
pozwie nas za namawianie do aborcji i dostanie odszkodowanie za które wychowa swoje biedne dzieci

Gość oliwka kontolityna
oddaj mi to dziecko marzę o dziecku - choć jednym, trójka to moje marzenie

Gość DFGHJ
a co z ojcem dziecka, wiesz z eistnieje cos takiego jak natykoncepcja?

Gość fgnuynnn
tp twoja antykoncepcją było przekonanie, że jak sie karmi piersią to się w ciąże nie zachodzi?

Gość oliwka kontolityna
dlaczego się nie zabezpieczałaś/zabezpieczaliście tak jest jak młodzi nieświadomi ciągną do seksu

Gość zagubiona__20
pisałam przeciez ze chodzi o to ze u nas nie moga sie dowiedziec ze mam dziecko z zonatym bo mnie beda gnebic to jak mam go podac do sadu a poza tym i tam mi niestarczy z alimentow ja juz teraz zastanawialam sie co zrobic zeby tamte dzieci utrzymac on mi czasami pomagal finansowo mimo ze to nie byly jego dzieci a teraz jak mnie zostawil to juz nie wiedzialam jak sobie poradze a teraz sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :( nie usune ani nie oddam, ale nie wiem skat wziasc pieniadze

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
powiedz ojcu o dziecku ,ale nie oczekuj ze coś ci da.... Najlepiej uródź i oddaj je do adopcji.

Gość Ja dojrzewam do zrzucenia
zagubiona__20 Ide w sobote do kasyna jak wygram kwotę powyżej 500000 to odpalę ci troche kasy będziesz miała na jakis czas! Ja dysponowałam jakimiś 30tys i tyle na razie na dziecko dwuletnie wydałam. Generalnie jak kiedys mnie pieniądze pokochają to ludzie którzy na mnie trafią zostaną wspomożeni bo nic nie daje mi takiej rozkoszy jak rozmnażanie pieniędzy i ich rozdawnictwo! Ps. nie mam pojęcia jak zrobić dużą kasę,próbuje od 15 roku życia...

zostawił nie zostawił- chyba bedzie sie interesował swoim dzieckiem

Gość TO DO 30
12-ro zdążysz zrobić ! :D ile bierzesz za numerek bez gumki ? :D

Kurcze, wyslalabym tobie jakies ciuszki,zabawki dla dzieci ale jakis czas temu tutaj inna kobieta prosiła o pomoc i jej wszystko pooddawałam. Nie doczytalam,ale masz do pomocy męza,?siostre, mame? tesciową??sąsiadkę?Dzieci w jakim wieku?

Gość LNA 177
caritas pomaga moja koleżanka dostaje jedzenie od nich

Gość Kłoliberek
A może czas zainwestować w wykształcenie i skończyć wreszcie gimnazjum? Tam też może dowiesz się o antykoncepcji a jak nie to chociaż o ortografii.

nikt nie musi wiedziec ze masz dziecko z żonatym-postrasz go ze powiesz zonie jak ci nie pomoze

Gość kemm
słuchaj, poczekaj parę dni, nic nie rób na razie przemyśl sobie wszystko na spokojnie Ja nie chcę żeby to tak zabrzmiało że się wymądrzam, ale jesteś jeszcze młoda bardzo i za 10 lat inaczej będziesz na wszystko patrzeć.. Daj sobie parę dni na przemyślenie jakie masz opcje Weź pod uwagę zasądzenie alimentów od ojca dziecka, nie martw się opinią, myśl o dzieciach. Kiedyś i tak może się wydać czyje jest dziecko, ktoś się dowie, ktoś domyśli i tak będziesz to przeżywać. Może lepiej wcześniej niż później. Może kochasz jeszcze tego faceta, ale wierz mi.. żonaty facet, który nie jest uczciwy wobec jednej kobiety - na 100% nie będzie uczciwy wobec innej, bo to już jest nieuczciwy facet z definicji i już. Kiedyś może spojrzysz na to inaczej i pogardzisz nim i pomyślisz jaka byłaś głupia, że się dałaś tak wmanipulować w uczucia do kogos takiego. Ja też kiedyś byłam taka głupia, ale zrozumiałam to dużo później. Walcz o dzieci i wasz byt. Popros o pomoc rodzinę, otwórz sobie jakies możliwości, choć może teraz wyglądać wszystko beznadziejnie, może jest jakaś opcja do przetrwania trudnych czasów na początku. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie.

Gość MinoxMINTAJ;
Ja dojrzewam do zrzucenia -To ty dziana musisz być, jak do kasyna chadzasz...

Gość zagubiona__20
jestem po maturze !!! mieszkam sama pomaga mi czasami siostra z mezem moja mama nie ma pieniedzy siostra tez nie moze mi bardzo pomagac najwiecej pomagal mi ten facet a teraz go nie ma

Gość zagubiona__20
prawda jest taka, mieszkam w małej mieścinie a on jest czarnoskórym pigmejem i nie chce zeby ludzie mnie obgadywali

Gość sensitive23
Wiesz autorko.....tez jestem matka i z calym szacunkiem jesli wiesz skad sie biora dzieci to powinnas wiedziec skad wziasc pieniadze na ich utrzymanie. Dziecko mozna oddac do zlobka starsze do przedszkola a sama zakasac rekawy i do pracy bo ja innego rozwiazania w twojej sytuacji nie widze. A z drugiej strony to chyba brak wyobrazni czy glupoty toba kieruja?????jak mozna pchac sie do lozka zonatemu facetowi????? co powiesz dziecku jak zapyta o ojca????? Oj autorko zal mi takich kobiet jak ty.

MinoxMINTAJ; taaa bardzo dziana ,ja tam ide na darmowy catering i kawę a przy okazji może wydam parę złotych zastanowię sie jeszcze...

bądzmy realistami-o pracy mozesz teraz zapomnieć- z tak małymi dziećmi na razie będziesz bez szans

Gość malena crowley
jak skąd wziąć pieniądze- z pracy! tak właśnie robią normalni, uczciwi ludzie- pracują. oddaj to dziecko komuś kto da mu szanse na normalne wychowanie.

Gość zagubiona__20
lwica1 to on mnie zostawil bo powiedzial ze tak bedzie lepiej i ze juz nie chce wszystich oklamywac ale ze mnie kocha i bedzie musial zapomniec

ale jak zarobię to zrobie remont i pokój dla dziecka kupie nowe mebelki a to co zostanie po dziecku dam autorce;P

Gość wejdz tu
aha to bedziesz go bronic,bo jest zonaty,a sama powietrzem wraz z dziecmi bedziesz zyla?jak ci nie przeszkadzala jego obraczka w lozku,to niech i teraz ci nie przeszkadza zalozyc sprawe!ludzie i tak dojda do prawdy,a ty nie rezygnuj z dobra dzieci na rzecz jego wygody i zaklamanego zycia z zona! P.s. A co zrobisz,jak maluch bedzie wierna kopia ojca?w kominiarce go bedziesz na dwor wyprowadzac,zeby zonka sie nie domyslila?

Gość jeszcze ja się tu dołączę,,,
Doczytałam tylko do połowy i muszę napisać bo mnie krew nagła zaleje! ty myśl o swoim dziecku a nie martwisz się,że się żona tego gościa dowie o Waszym romansie!niech Ci płaci alimenty