Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona__20

Trzecie dziecko nie dam rady co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
twój wiek tłumaczy naiwność i głupotę

mimo wszystko musisz mu powiedziec nie ma innej rady- jezeli ma choć w sobie krztynę przyzwoitości to bedzie łożył na dziecko. ktos tu bardzo madrze napisal- musisz to wszytko przemyśleć(kilka dni) i walczyć o dobro dziecka

Gość Jestem przed 30ką i mężatka
dokładnie musisz powiedzieć mu.... a ile lat ma ten facet????

Gość jeszcze ja się tu dołączę,,,
bardziej przejmujesz się tym co powiedzą inni niż dobrem dziecka?Jakoś nie mogę tego pojąć.Z jakiego ciemnogrodu Ty jesteś? Bo żonaty jest?A jak się z nim kochalaś to nie wstyd Ci było,że z żonatym?

Doczytalam do momentu ze zaszas w ciaze mimo karmienia piersia i normalnie rece mi opadly, zal dzieci, jestes zalosna puszczalska, przykro mi to pisac:( i wogole smierdzi prowo

no właśnie i ten tekst o karmieniu piersią i zdziwieniu kolejną ciążą mnie zabił

Gość zagubiona__20
on ma 37 lat ja sie nie boje ze jego zona sie dowie i bedzie na niego zla ale ze ludzie mnie potepia !!! czytajcie uwaznie ona zrobi ze mnie dziwke

Gość miom
"Ona robi ze mnie dziwkę" - no sorry, ale nikt już dziwki z ciebie robić nie musi, sama załatwiłaś wszystko cudownie: 20 letnia patologia z 3 bękartami i tabunem kochanków. Tak, właśnie takie kobiety określa się słowem "dziwka".

jak mu właziłaś do łóżka to nie balaś się,że Cię ludzie potępią?Tylko teraz się boisz? No i za przeproszeniem to żona jego nie musi robić z Ciebie dziwki,masz 20 lat i będziesz mieć 3 dzieci w wieku 21lat,no sory i to jedno z tym,dwoje z innym.To do trzydziestki ile planujesz mieć dzieci?I ilu facetów? Nie masz z czego żyć i co dać dzieciom jeść ale najważniejsze jest to,co powiedzą ludzie jak się dowiedzą,że spałaś z żonatym.Gratuluję inteligencji Tylko tych biednych dzieci mi szkoda...

Gość Kamilcia892
Witam powiem tak nazekasz ze jestes w ciazy i niewiesz co zrobic bo niemasz co zrobic jestes glupia ze bardziej cie opchodzi krytyka ludzi niz dobro dzieci ja na twoim miejscu poddala bym go o alimenty bo jak bym niemiala pieniedzy kazdy grosz by sie liczyl ale ty zachowujesz sie jak smarkula wez sie wgarsc dziewaczyno

Gość isilinna
smutne