Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaskadupa

Co macie w swoich torebkach w tej chwili?

Polecane posty

Gość płaskadupa

bo ja: -antybakteryjny żel do rąk -chusteczki higieniczne -perfumy -kosmetyczka(lusterko, puder, błyszczyk, balsam do ust) -grzebień -długopis -portfel -legitymacja studencka -dowód osobisty -tabletki cerutin -gumka do włosów -zapałki -lm link -gumy do żucia -podpaskę -krem do rąk telefon

Gość płaskadupa
a i 2 grube zeszyty :D

Dwa zeszyty. Konstytucję. Książeczkę sanepidowską. 3 długopisy. Umowę o pracę. List z banku. Gumy do żucia Otwieracz do butelek Błyszczyk Pomadka chusteczki szczotka do włosów portfel a w nim dokumanty, karta do bankomatu, kasa, dwa zdjęcia, bony

O looooool. Ja mam portfel, długopis, chusteczki, gumę do żucia i ewentualnie jakiś kosmetyk :P Klucze od auta/domu (choć przeważnie noszę je w kieszieniach)

Gość płaskadupa
znam dziewuchę co nosi lakier do włosów w torbie :D:O

Torby mam różne, i duże i małe, ale nienawidzę mieć w nich bałaganu i miliona zbędnych rzeczy :)

Gość ja lubie.........
Portfel Kosmetyczka Grzebien Krem do rak Klucze 3 blyszczyki Gumy do zucia Magnez Szczoteczke do zebow Majtki Podpaski Dlugopis Cukierki Pilniczek do paznokci Perfumy Chusteczki higieniczne Papierosy Zapalniczka x2 Rmua i grafik Rekawiczki

Gość bim bom za 5 dwunasta
jak zwykle nie wiem i jak zwykle za dużo szczęscia, bo ostatnio zrobiła się nieznośnie ciezka :D

Gość ghjgbfvxcz
a mnie ta torebke nie stac ;/ wszystko mam w kieszeni spodni....a mianowicie tel i klucze z domu

To musisz mieć wiele przegród i kieszeni :P Po co dźwigać tyle szajsu? Spray do włosów, serio? Zryte berety :D

Gość Jo------anna
To ja mam małó. :P Kindle tuch'a Błyszczyk Ładowarkę Portfel Gumkę, spinki Aviomarin

Gość płaskadupa
po co Ci konstytucja? ja tam wole miec duzo rzeczy, nigdy nie wiadomo co moze sie stać i przydac:D

po co Ci konstytucja? bo studiuję administrację i mam przedmiot Konstytucyjny system organów państwowych, a jako, że to mój ulubiony, to lubię czasem konstytucję poczytać co by się dokształcić :D Jutro mam kolokwium z tego, więc jak znalazł :P

-książkę z biblioteki -portfel -chusteczki -szczotkę do włosów -pióro, długopis, cienkopis -gumę do żucia -legitymację, inne dokumenty i papiery -podpaski -Apap i trochę innych tabletek -plastry -gumka do włosów Aktualnie mam też odżywkę do włosów, podpaski i coś tam jeszcze, bo byłam na zakupach:P telefon i szminkę noszę w kieszeni:P

Gość wielkie mi zeczy
ja mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy komórke,klucze do mieszkania,chusteczki,pomadka i portfel z pieniedzmi

Gość dark water
Futeral na telefon,bateria,perfumy,grzebien,spinka,zapalniczka,pol paczki westow ice,kapsel,paragony,rachunek,kalendarz,ksiazka,ulotka z Solo,tusz,mala butelka wody,bilet z Heliosa,tampon,pomadka ochronna,tictaci,portfel,dlugopis,sluchawki,pendrive..no.

Gość płaskadupa
podnosze, bo wazne :classic_cool: znalazłam jeszcze słuchawki und ulotki