Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m a s a k r a a

pomóżcie, prosze!

Polecane posty

Gość m a s a k r a a

na sylwestrze za duzo wypilysmy wraz z kolezankami i polozyłysmy sie spać. wtedy wpadl kolega do nas do lóżka ( a raczej najwiekszy idiota na swiecie) i zaczal mnie dotykac i wkladac mi palce do środka calowal po calym ciele. Ja leżałam "zalana" na łożku i czulam sie sparalizowana tym wszystkim i nie moglam sie ruszyc w pewnym momencie wstalam i zaczelam krzyczec i wybieglam z pokoju. martwie sie teraz tym wszystkim. nie wiem co mam o tym sadzic. czy jest taka szansa zebym mogla zajsc w ciaze jesli wkladal mi palce do srodka? nie wiem co on mógl wczesniej robic tymi rekami i nawet nie chce sobie wyobrazac... jesli wczesniej rzeczywiscie do czegos doszlo i mógl miec sperme na palcach to czy jest szansa ze zajde w ciaze? dodam ze mojej kolezance zrobil to samo i chcemy sie zemscic na tym idiocie. co robic?

Gość ryryrytututuprut
lol natępnych ze swoją fantazją prosimy

Gość uuuuuuuuuuloooooooo
A dobrze Ci było? Był delikatny czy taki bardziej brutalny?

Dlaczego chcesz się mścić na idiocie? Przecież on nic nie zrozumie ... Nie lepiej zastanowić się na sobą i mniej pić kolejnym razem (zanim Cię wykorzysta np. gromada cyganów z aids)?

Gość m a s a k r a a
bardzo chcialabym zeby to bylo tylko moja fajntazja. Wy nie wiecie co ja teraz czuje... boje sie ciązy, a w dodatku czuje ogromna niechęć do tego idioty. co ja mam robic? czy jest mozliwe ze ejstem w ciazy?

Gość m a s a k r a a
oj Jacek, uwierz mi ze nigdy juz tak duzo nie wypije. sylwester spedzialm w swoim dobzre znanym towarzystwie a ten koles pojawil sie nagle z nikąd. Nawet na imprezie szczegulnie nie zwrocilam na niego uwagi. moze raz go tylko spostrzeglam.

Gość uuuuuuuuuuloooooooo
chyba,że to mutant i strzela spermą z palca wskazującego

Gość m a s a k r a a
czyli raczej nie powinnam sie martwic o ciąze?

Gość ooosszzesz
Prędzej to wygląda na molestowanie ale ten alkohol psuje twoje alibi. On pewnie był też tak nawalony,że nic nie pamięta>

Gość fusarium
Facet zapładnia kutasem dziewojo a nie paluchem !!!!!

Gość m a s a k r a a
gdy wybieglam z krzyczem z pokoju to zagrozil mi zebym nikomu nie mowila bo to byla wina tak samo moja jak i jego bo ja go niby do tego naklanialam. ale jakim cudem jak ja spalam jak zabita:/ A gdy szlam w pokoju nie bylo nawet zadnego faceta. Jest mi wstyd i nikomu o tym nie powiedzialysmy z moja kolezanka.

Gość m a s a k r a a
przepraszam... mialo byc z KRZYKIEM. przepraszam za blędy

Gość m a s a k r a a
kolejny bląd.. gdy szlam spać, w pokoju nie bylo zadnego faceta, polozylam sie obok swojej koleznaki na łożku.

To dobrze, że wyciągasz wnioski. Nie wiń w 100% idiotę, bo oni są na świecie i co jakiś czas jakieś spotkasz na swej drodze. Wszystko będzie dobrze. Jeśli wyciągasz wnioski z takich sytuacji, więcej Ci się podobna nie zdarzy.

Gość m a s a k r a a
mamie nawet siostrze nie bylabym w stanie tego opowiedziec. jest mi wstyd. Co one by sobie o mnie pomyslaly. Zawsze taka rozsadna dziewczyna i takie rzeczy. Boje sie... nawet nie wiem czego... nie zaufam juz nikomu. Nawet najlepszym kolegom! jak przypominam sobie to wszytsko... mdli mnie na sama mysl. dlaczego od razu nie wstalam? nie wiedzialam co sie dzieje... czuje sie jak ta najgorsza :(

nie masz się czego wstydzić, to nie twoja wina na przyszłość bądź ostrożna pogadaj z mamą to ci ulży

@fiku Czesc. Wybacz ale watek ktory zalozylasz zaczal zyc swoim (erotycznym) zyciem. Nie moglem sie wpasowac w ten styl. Po drugie - Ja Ci mam znaleść? Tak jak pisałem. Miłość swojego życia można znaleźć wyłącznie samemu. Ja Ci mogę dać wędkę, a nie rybę na talerzu ...

Może nie tak. Może nie zarzucasz tak gdzie trzeba. Może za nerwowo trzęsiesz wędziskiem ... może za mało dokarmiasz rybki ... Nie opowiadałaś na moje pytania (w innym wątku), więc nie mogę Ci pomóc. Z pustego to nawet Salomon nie naleje ...

Fiku Zbieram się powoli spać. Może jutro, ok 22:00-23:00 ok? Tylko stawiam jeden warunek - gramy w pomoc, Ty masz problem, jak chcę Ci pomóc, Ty odpowiadasz tak uczciwie jak to możliwe. I proszę, nie flirtuj ze mną, bo to nie miejsce i nie po to tu jestem. Umowa stoi?

w porządku a z tobą nie flirtowałam nigdy! z całym szacunkiem ale wydajesz się za stary ;) ale za to mądry życiowo :)

Gość ja yaro
prowo

Gość nukem
jeśli wszedł ci do łóżka i wkładał palce to p r a w d o p o d o b n i e wcześniej nie robił tym palcem nic od czego mogłabyś zajść