Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepszaja

Dieta 10 dniowa od 02.01.12 (-7kg -12kg)

Polecane posty

Gość Lepszaja

Hej kochani :) z racji tego ,że przeżywam bardzo ciężki okres swojego życia chcę wziąć się za siebie i zadbać o swoje ciało i umysł ... Zaczynam od odchudzania , wybrałam dietę 10 dniową , gdyż z powodu rozepchanego żołądka dowolna ilość produktu będzie jak znalazł... wczoraj rozpoczełam dzień pierwszy i waga z 65,6 spadła do 64 kg moim celem jest 58 kg i piękne sprężyste ciało ... dlatego chce włączyć do swojego planu rowerek stacjonarny w ciągu tych 10 dni będzie to tylko 30 minut dziennie na małym biegu z racji spożywania określonych produktów... Mam 22 lata i chcę schudnąć z 65,6 do 58 kg tj 7,6 kg :0 zapraszam wszystkich serdecznie również osoby podejmujące tą wojnę innymi metodami :)

Gość lepszaja
Dieta polega na tym aby: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody! ja już jestem na drugim dniu i czuje się dobrze kefir piję tylko naturalny :)

Byłam na tej diecie 🖐️ Nie schudłam, mój organizm nie chudnie od nabiału. A myślałam, ze żyjąc na samym kefirze stracę parę kg...:O Teraz za to mam nadmiar śluzu w organizmie przez to, ze jadłam dużo nabiału, lekarz mi to powiedział. Mozesz próbować jak chcesz, dieta trwa krótko więc moze nerki Ci nie wysiądą.

Gość lepszaja
A piłaś dużo wody ?

Może jak już tak bardzo chcesz dietować to na warzywach i samym mięsie będzie lepiej?

Gość lepszaja
myślę ,że spróbuję tego rozwiązania ale może dni z jajkiem i serem skrócę do 1 ...zobaczę jak będzie spadała woda ....i czy będe miała siły na ćwiczenia....

Gość no nie wiemm..m..
tez ''bylam'' na tej diecie.... wytrzymalam pol dnia ;-)

Kolejna głupota z forum. Chcesz schudnąć i nie mieć efektu jojo? To zacznij ćwiczyć i sama ułóż sobie zbilansowaną dietę, jedz 5 posiłków (w tym 2 mniejsze) co 3 godziny, bez węgli na kolację. Pij dużo wody. I zejdziesz z tłuszczu, a nie z mięśni i wody. A tak nic z tego. Acha, zdrowe tempo chudnięcia to do 1,5 kg na tydzień. MAX.

Gość Lepszaja
dziękuję za wszelkie uwagi wykorzystam je po przejściu diety - obiecuje , jednak teraz zaczelam tę dietę i ją zakończę (mam nadzieję) dzień drugi uważam za zakończony ...dobrze się czuję jestem pełna energii i dobry humor towarzyszy mi od rana jutro zaczynam dzień 3 czyli ser biały - uważam że będzie to dla mnie najtrudniejszy etap ale liczę że się uda :) wskakuję na rowerek na 30 minut a później ogarnianie mieszkania zastanawiam się któa czynność jest bardziej męcząca pozdrawiam wszystkich i powodzenia w zrzucaniu zbednych kilogramow:)

It is me, czytałam, że na nadmiar śluzu w organiźmie pomaga jedzenie kaszy jaglanej.