Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lologia

do niedawna dobijała mnie kiepska praca a teraz..........

Polecane posty

Gość lologia

brak pracy a jak jest w waszym przypadku ?

Gość lqqqqq
mam to samo

Gość trelemoreleeeeeee
ja mam kiepska prace i mnie to dobija ale ciesze sie ze w ogole jakas mam

Gość trelemoreleeeeeee
kurcze jak niektorzy ludzie to robia ze zarabiaja po kilka tysiecy?:( ja bym chciala chociaz to 1500..

Gość lologia
i gdzie tu szukać takiej z której byłabym zadowolona ? nie wymagam aż tak wiele, ale przyrzekłam sobie, że już nie pójdę do takich jak wcześniej pracowałam ( spożywka, gastronomia) nie chcę już pracować za grosze i na czarno mam nadzieję, że w końcu coś się zmieni na lepsze

Gość niewiedząca_pytająca
ja mam świetną prace ale te cholery słabiutko płacą

Ja odeszłam z toksycznej pracy, 23 grudnia był moim ostatnim dniem. Pracowalam w biurze a działo się tam co niemiara. Możnaby niezłą książkę napisać. Przeżywam bo czuję teraz taką pustkę, chociaż mniejszy stres, bo stres związany ze szukaniem pracy a nie z samą pracą. Także nie jesteś sama!

Gość lologia
marzyłam o tym żeby nie pracować w tym mobbingu, ale teraz czuję się jak wyrzutek społeczeństwa nie mam kasy żeby sobie nawet coś nowego kupić a tyle mam potrzeb dobrze, że choć mąż pracuje, ale to za mało na nasze potrzeby

Gość nie przejmuj się znajdziesz
lepszą pracę :)🖐️

lologia - ubytek kasy martwi, fakt. Ja staram się nie chodzić po sklepach i nie kusić losu. Jak długo jesteś bez pracy?

Gość nie przejmuj się znajdziesz
m0n1c23k :)🖐️

Gość 23456787ytrdg
Nie jestes sama. Brak pracy dobija. Mnostwo planow na nowy rok, a do realizacji wszystkiego potrzebne sa pieniadze.

Gość też szukająca pracy...
a ile czasu efektywnie dziennie szukasz pracy?

Gość fsddgfhgjhkjh
"kurcze jak niektorzy ludzie to robia ze zarabiaja po kilka tysiecy?" proste, kradną i dorabiają się na cudzej krzywdzie

Gość realista und racjonalista
olewajcie tandetne prace i choojowe szkoly!

Gość lajla90
Mnie dobija wlasne lenistwo, nawet nie chce mi się napisac cv.

Gość lologia
od 1 grudnia jestem na zasiłku na razie dałam sobie spokój bo i tak jest teraz zastój od lutego lub marca zacznę czegoś szukać ostatnim razem byłam 3 miesiące na zasiłku jak znalazłam pracę miałam możliwość zrobienia profesjonalnego kursu komputerowego, ale trafiła sie praca więc zrezygnowałam a teraz żałuję, bo praca była straszna a ludzie jeszcze gorsi i kiepska płaca, może po tym kursie znalazłabym lepszą pracę a tak to miałam rok żyłam w stresie i doświadczyłam poniżania mnie jako człowieka

"kurcze jak niektorzy ludzie to robia ze zarabiaja po kilka tysiecy?" "proste, kradną i dorabiają się na cudzej krzywdzie" No bardziej idiotycznej wypowiedzi dawno nie czytałam. Nie wiem czemu w tym narodzie nadal jest przeświadczenie, że większość to biedaki a jak ktoś już się czegoś dorobi to zaraz złodziej :/ Skończ dobry kierunek studiów na dobrej uczelni, poucz się języków, kilka kursów, staż w trakcie studiów i znajdziesz dobrą pracę. Wiadomo nie od razu dostaniesz kilka tysięcy, ale po 3-5 latach już na pewno twoja pensja będzie oscylowała w tych granicach.

Gość też szukajaca pracy...
no nie tak łatwo o kilka tysięcy, nawet z tym 3-5letnim doświadczeniem

Zależy o jakiej branży mówimy, ja pracuję w IT i tu takie stawki nikogo nie dziwią. Przychodzą teraz studenci do nas na staże, a potem zostają na okres próbny, potem umowa i dostają 4 netto więc proszę was ten kraj nie jest taki biedny jak się może wydawać...

Gość też szukająca pracy...
nie każdy pracuje w IT

Gość lologia
w sklepie to można zarobić 1000-1500 zł a dojazd do pracy też kosztuje

Gość fjdfff
no...masakra.ja od kilku dni pracuje w sklepie odziezowym i mam na reke 1400 zal

Gość fjdfff
no...masakra.ja od kilku dni pracuje w sklepie odziezowym i mam na reke 1400 zal

Ja rozumiem, że nie każdy ale pytanie było gdzieś o to jak ludzie to robią że zarabiają po kilka tysięcy. Istnieją też inne branże czy wolne zawody, które pozwalają na taką pensję ale jak już wcześniej napisałam trzeba włożyć sporo wysiłku, uczyć się i zdobywać doświadczenie żeby później móc zbierać żniwa swojej pracy.

Gość lologia
przecie z do apteki jest sporo przyjęć

sporo? pokaż mi ofertę pracy technika farmacji stażysty z okolic Poznania to skorzystam