Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka78

moja ciezka sytuacja:(

Polecane posty

Gość alutka78

Od dziecka mam stany nerwicowo depresyjne(mam 33 lata)zazwyczaj objawialo sie to u mnie:brakiem apetytu, zlym samopoczuciem,lekami wewnetrznymi,niepokojem placzem trwoga o przyszlosc,spatkiem zainteresowania,zamartwianiem sie. Teraz przechodze juz ponad rok ciezki okres w zyciu I do tej pory wlasnie kiedy mialam pod gorke w zyciu to wlasnie tak sie czulam jak wyzej to opisalam.Jakies trzy miesiace temu moje samopoczucie uleglo zmianie tzn te objawy wyzej opisane ustapily samoistnie( nie wiem czy jest to mozliwe) w dzien czuje sie normalnie czasami mam dni w ktorych sie poplacze ale teraz mam ciezki czas w zyciu to moge to tym tlumaczyc duzo stresu, niepewnosci o jutro itd.niestety w nocy od kilku miesiecy mecza mnie koszmary senne o roznym nasileniu co to moze byc? Czy to nadal depresja?wybudzam sie wystraszona,zmeczona po nich.Dodam ze od 2009 roku nie umiem sobie znalesc stalego i pewnego zajecia (pracy).Pracowalam w beauty biznesie,lubilam ta prace,dawala mi zadowolenie i poczucie satysfakcji.Niestety te prace teraz sa na wymarciu.Ze wzgledow finansowych musialam powrocic do zajecia ktore wykonywalam przed spa(fabryki).Jest to praca nieraz ciezka fizycznie,wyczerpujaca mnie psychicznie i fizycznie.Od poczatku listopada pracowalam juz w dwoch miejscach(jutro zaczynam w 3!)gdyz obiecywano mi zatrudnienie a okazalo sie ze bylam tam tylko zatrudniona aby"nadrobic prace"tzn.nadgonic produkcje bo np:sa spoznieni z wysylka towaru do klienta.w ostatniej fabryce "podziekowano mi po 2 dniach"!!Praca we zawsze dawala mi poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji!Ja nie wiem jak ja mam zyc?wloczac sie tak od fabryki do fabryki nie wiedzac czy za tydzien,miesiac dwa bede miala prace?To mnie bardzo wypala,zyje w ciaglym leku,stresie,zle sypiam(mam koszmary),jestem placzliwa i wylekniona;((((co robic?pracowac musze;((

Gość Don Oskaro
Gdzie pracujesz kotku ?

Gość ptasiek nastroszony
do pracy się nie nadajesz to może eksperymenty medyczne bądż przeszczepy?

Gość StudiującaWłaśnieTam
pipulka , siusiak? o ja p1erdole :D przedszkole!