Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwac??bolało

ZERWAŁYBYŚCIE PO TAKIM TEKŚCIE???

Polecane posty

Gość zerwac??bolało

było to mówione w nerwach i w kłótni on do mnie mowi, ze nie mam planów na zycie a ja do niego TY MASZ?? A ON ; mam.. a ja jaki ? 'ZNALEZC INNA KOBIETE I ZYC Z NIA ELEGANCKO"

Gość złamane_serce2011
on juz z toba zerwał:D

Gość zerwac??bolało
on taki własnie jest porywczy, cos mowi a potem zaluje.. wiem, ze bedzie do mnie dzwonil, pisal i zapomni o tym co powiedzial a mnie to zabolało

Gość wisienkazielonaztych
w zlosci sie nie liczy

Gość zerwac??bolało
juz dzwoni :O nie, nie zerwal, za dobrze go znam:O napisal esa, ze to było w nerwach ale dla mnie to przegięcie

Gość a masz plany na życie?
może on szuka kogoś z ambicjami większymi niż Twoje. Możesz z nim być, ale nie zdziw się jak któregoś dnia oświadczy, że poznał kogoś, kto jest mu bliższy choćby celami życiowymi.

pewnie chcial ci tym tekstem dowalic (niekoniecznie myslal na powaznie), nie zrywaj tylko z nim porozmawiaj

Gość zerwac??bolało
jak ma zamiar wymagac cos od kogos to niech zacznie od siebie bo stracil wlasnie robote na zlecenie nie ma matury ma tylko liceum, nie ma hobby i sam gówno robi w zyciu liczy, ze praca sama przytjdzie ja sie jszcze ucze

Gość wstrząśnięta_i_zmieszana
Ale postraszyć porządnie można. Jak by dostał nauczkę, to by był bardziej elegancki na przyszłość/ ;

Gość wstrząśnięta_i_zmieszana
nooo bez matury ale chcę elegancka kobietę. hehe Nie wie, że te eleganckie są dla prymusów? ;)

Gość zerwac??bolało
własnie to mnie dziwi bo jestesmy razem ponad 3 lata i to on bardziej zabiega, stara sie, ale ja jestem tez nerwowna, cos mu powiem, on przesadzi to potem lata za mna ale to boli i chyba macie racje nie ma co dalej tego ciagnac

Razem tworzycie ten zwiazek i w Tobie tez jest wina. Sama przyznajesz, on jest porywczy - Ty nerwowa, od slowa do slowa doprowadzacie do tego, ze jest jak jest. A tam od razu zerwac, musicie sie dotrzec po prostu. Jestescie razem ponad 3 lata i chcesz zrywac przez jedno zdanie ? Ustalcie sobie raz na zawsze i trzymajcie sie tego : Nie mowcie sobie czegos, czego nie myslicie, tylko po to zeby sobie dogryzc (bo tak robicie).

Zamiast sobie dopierdalac ugryzcie sie w jezyk, dajcie sobie nawet buzi zamiast sobie dogryzac i zobaczycie ze tak jest lepiej i przyjemniej🖐️

Gość zerwac??bolało
no wiec własnie dlatego poczułam soe urazona bo ja sie ucze, a on nie osiągnął póki co nic wiec czego wymaga? nawet prawka nie ma mimo, ze dostał mozliwosc zrobienia go ZA DARMO

Gość lec do innego dentysty
daj sobie spokoj z nim, szkoda zycia na takiego