Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tester wymiarów

Podajcie mi wymiary - określimy Wasz typ figury

Polecane posty

Gość stoliczku rozłóż się
ale mi wstyd same szcuplutkie kociaki z biustem dziwczynki :* nie napisze :O jestem wstretnym wielorybem :classic_cool:

BIUST 94 TALIA 73 BIODRA 104 ODWOD UDA: 54 + wiek 25 lat + lubię w sumie wszystko,no może trochę chudsza pupa + wzrost 175cm Piszcie co to za kształty :)

Gość hm............................
Zapomniałam o wadze:) 50kg:)

"inka - mieszanka, jakbyś niedawno szybko przytyła albo schudła. Dokładnie pomiędzy gruszką a klepsydrą ale i jeden i drugi typ jest troche dalej Ciebie niz standardowo " zgadza się,2 lata temu przytyłam jakieś 8 kg,ale w tamtym roku zrzuciłam je w ciągu kilku miesięcy - biust miałam na szczęście zawsze taki sam,wahania wagi na niego nie wpływają :P wszystko co zjem idzie mi niestety w biodra i uda...

Gość tester wymiarów
to jest mit, że klepsydra zawsze wygląda jak modelka, zupełny :). Klepsydra też ma krągłe uda, pośladki i uda, a niskim klepsydrom wydają się one zazwyczaj zbyt okrągłe. Takie idealne kształty przy 90 na 60 na 90 wyglądają zupełnie inaczej niż kogoś kto ma np. 177 a 162 i krótkie nóżki :). PS. 2. Te typy nigdy nie wyjdą dokładnie, bo sylwetek ludzkich nie da sie sprowadzić i zamknąć w 3, 8 czy 12 typach. One mają tylko pomagać. Ja też kiedy usłyszałam np, że nie powinnam pokazywać nóg powyżej kolan (moich całkiem fajnych nóg ?!) to zgłupiałam, ale kiedy zrobiono mi symulacje graficzną, tzn porównanie tego samego zdjęcia w mini i tej samej sukience przedłużonej do kolan - wyglądało to duzo lepiej. Wydawałam się wyższa i smuklejsza :). 167 - wychodzi kręgiel, ale ze szczuplejszymi niż klasyczny kręgiel nogami. Może masz dłuższy tułów niż nogi? uramn - na pewno nic Ci sie w tych wymiarach nie pomyliło? Miałabys tak niestandardową budowę ciała że hej! ;) koreczka - waza :). Do klepsydry tez Ci blisko. hmmm - klepsydra :) dobra, ja napisze - kolumna, która jak sobie dobrze powiększy stanikiem biust robi się klepsydrą ;) (albo w dobrym momencie cyklu :)) zielona wstazka - kielich. Kieliszki czesto siebie nie lubią jak maja od rozmiaru M w górę... ten typ figury zawsze mysli, ze jest grubszy niz jest, a wcale tak tego po nich nie widac. super turbo - klepsydra :)

Gość uramn
Nic mi sie nie pomylilo. Tak wygladam... Mam szerokie plecy, szerokie biodra i szczupla talie. Normalnie mialam wieksze uda, ale ostatnio 5 m-cy w gipsie, pewnie o to Ci chodzi?

Gość JESZCZE JA:)
BIUST92 TALIA 68 BIODRA95 UDO-50

Gość JESZCZE JA:)
WIEK30 LAT,WZROST 163 lubię talię, chciałabym miec smuklejsze i dłuzsze nogi

Gość tester wymiarów
a może przez ten ograniczony ruch troche Ci sie sylwetka zmieniła? Powiem Ci szczerze, ze Twoj wynik wyszedl mi tak daleko ze nie umiem Ci wskazać typu :). Nablizej wiolonczeli ale za szczupła talia, tak czysto proporcjonalnie jest tez blisko klepsydry (co nie zmienia faktu ze bardzo mało standardowej). Ależ masz talie :)

Biust - 85 cm Talia - 75 cm Biodra - 93 cm Udo - 51 cm Wiek - 22 lata Wzrost - 177 cm Nie lubię: małe piersi, małe wcięcie w talii, szerokie ramiona, płaska pupa

Gość uramn
Po prostu jestem malo proporcjonalna. Talie mam chyba ok do wzrostu, ale mam wielkie plecy i tylek. Jak mi sie uda kupic spodnie, to zawsze jak przejda przez biodra, musze je zwezac w pasie. Tez mi sie tak z klepsydra kojarzyl. Eh, no trudno, nie utne sobie przeciez kawalka d... ani ramienia, prawda?

Gość uramn
A waze tez dziwnie, bo z wagi mi wynika, ze gruba powinnam byc... haha

Gość waszaniskosc
też ciekawam;158 wzrostu,48lat biust 92 talia 68 biodra 93 lubie nadgarstki i kostki nog bo szczuplaczki reszta jakas ciezka

Gość waszaniskosc
oj! a udko az 52

Gość blablable bla
87-74-96; udo 57 21 lat lubie swoje szczuple nogi i w miare fajny tylek; nienawidze braku biustu i wielkiego brzucha pozdrawiam :)

Gość blablable bla
wzrost 170 cm

Gość gooplana
wiek: 24 wzrost: 150 biust: 82 talia: 65 biodra: 86 udo: 49 czego nie lubię- za mało zaznaczona talia, przez co figura jest "prosta" i mało kobieca, ramiona troche szersze od bioder, poza tym luz :).

Gość kogle mogle
wiek 25 wzrost ----------- 174 waga---------------70 biust----------------92-94? talia-----------------74 biodra -------------106

Gość kogle mogle
aha udo 59 aż. Ogólnie jestem za gruba od bioder w dół. Góra ok. Sylwetka bardzo ładna i smukła gdyby nie ten przysadzisty dół, którego nigdy raczej nie zwalczę. Co to za typ.

Gość eleonfiria
heh, ja jestem waza ogólnie jestem niby szczupła tzn mam drobne kosci , nawet takie jak 13 letnia dziewczynka a jestem kobieta dorosłą mam duży biust , 100 w biuście i nieraz ludzie myslą że nie jestem szczupła jak spojrza na górę ramiona okrągłę , talia, biodra 94 cm , łydki 31 cm natomiast masywniejsze uda, 51 cm , szersze niz biodra coś takiego jak u murzynek , tych zgrabnych :) po opisie poznaję że jestem WAZA

Gość hm............................
uramn, Nie obraź się, ale naprawdę ci się nic nie pomyliło?:) ja mam różnicę między biodrami a talią 33cm i to naprawdę duża róznica:) wyglądam w pasie, jakby można mnie było objać rękoma - przy tych biodrach i cyckach, a ty masz 57 w talii i 102 w biodrach??? czyli 45cm różnicy?:) Nawet nie wiem czy to fizycznie możliwe:) trudno jest osiągnąć 30cm a ty piszesz 45cm:)

Gość 167
hmmm....nie raczej nie. Mam 167 wzrostu, ale dośc dlugie nogi, tułów raczej krótszy. Spodnie zawsze kupuję na wzrost 176. Sprzedawcy zawsze się dziwią, że te na mój wzrost są za krótkie, a dodam, że nie noszę też ciągnących się po ziemi nogawek

Gość reeedddddddeeee
86-60-86 , 162 cm myślę, że zgrabniejszej tu nie ma ;)

Gość blablable bla
hej, chce moj wynik!

Gość dobra - też napiszę :-)
chyba coś nie tak z tym twoim przelicznikiem! Powiększyć biust? Przecież jest idealny!!!! :-D

Gość Honorataaa
Jak to pomiedzy kilkoma figurami? :) wymiary raczej sa takie normalne mysle, moze gruszka? :P a lydki to chyba taka budowa juz, bo chyba nie mozna tego ogarnac jakos? :P

Gość 167
temat już padł? Szkoda. Ciekawi mnie na jakiej zasadzie to wszystko wyliczasz. Co prawda system jeszcze wymaga dopracowania ale i tak ciekawe

Gość mam ogromną ochotę ;P
wzrost 178 waga 62 biodra 90 talia 70 biust 95 pod biustem 73 udo 53 nadgarstek 15 lat 21 wszystko jest dla mnie neutralne, nie lubię tylko wzrostu, mogłabym być z 3 cm niższa, ale to tylko 3 cm w sumie :D

Gość Wiolala
Ramiona 94 Biust 92 Talia 68 Biodra 96 Uda 51 wzrost 169 cm waga 60 kg

Gość nata88
BIUST (best stanika, mierzyć luzno na piersiach) - 87 TALIA (najwęższe miejsce pomiędzy biodrami a biustem) - 68 BIODRA (najszersze miejsce, wypada na wysokości posladków lub lekko niżej) - 85 ODWOD UDA: najszersze miejsce, zaraz na początku uda patrząc od góry - 49 + wiek - 24lata + co w swoim ciele lubicie, za czym nie przepadacie - na plus: szczupłe nogi i ramiona, na minus: tłuszczyk odkładający się nad biodrami(tzw.boczki),ew. w okolicy brzucha + wzrost - 166cm To jaki mam typ figury?:P