Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tester wymiarów

Podajcie mi wymiary - określimy Wasz typ figury

Polecane posty

Gość xyzzzzz&
mam 22 lata i nie jestem zadowolona z małego biustu

Gość tester wymiarów
Potrzebuje informacji zwrotnych. Czasami trzeba stanąć przed lustrem i jeszcze raz sie sobie poprzyglądać. Czasami zapamiętamy, że np. w czasach dorastania byłysmy gruszką czy jabłkiem i zapamiętujemy ze tak jest. Figura i proporcje sie zmieniają :).

Gość tester wymiarów
little - talia zaburza proporcje i wychodzi drobniutka i zgrabna ale cegła jeżeli chodzi o proporcje. W tym wieku pewnie nie masz do konca ukształtowanej figury. Musisz sprawdzic za kilka lat. to teraz - klepsydra, ale która jakby troche zaniedbała sport? ;) Taka na granicy z innymi figurami taka jedna gruba - póki co ciezko sprawdzić, bo proporcje przy wiekszej wadze są bardzo zaburzone i trzeba dopracowac system w tym obszarze. Wychodzi raczej cegła. Musiałabys troche poswiczyc i zobaczyc, co najszybciej Ci chudnie.

Gość tester wymiarów
czekam na informacje zwrotne takze na razie dalej nie sprawdzam :)

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA
a co ze mną podałam i nie otrzymałam odpowiedzi

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA
up up

Gość tester wymiarów
taka jedna ^^ :). Napisałam wyżej. Trudno okreslić wymiary, bo figura powyżej XL traci często proporcje. Obstawiam cegłę, a żeby dobrać ubiór najlepiej zobacz wszystkie te rodzaje sylwetek i co robic, zeby zakrywać (uwydatniac) partie które się lubi bądź nie.

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA
w moim przypadku nic z opisu który tam jest się nie zgadza, przykro mi to już ma wrażenie że bliżej mi do wiolonczeli

Gość maaanaaammmm
wzrost: 170 biust 93 talia 68 biodra 105 waga 58kg lubie: ladne plecy i ramiona, dlugie nogi nie lubie: maly biust, slabe wciecie w talii

Gość little piece of heaven
maaanaaaammm - slaba talia? ja mam 69 przy biodrach 93 :(

Gość a ja??
biust 80 talia 64 biodra 83 obwod uda 48 173 wzrostu/54 kg wagi

Gość tester wymiarów
Gagita - mam z Tobą problem, Wychodzi niby lizak, ale przy tym wzroscie i udku to chyba bedziesz bardziej wazą. Jeżeli masz szczupłe łydki możesz być też wiolączelą. Honorata - też mam ten problem z lydkami :). Figura generalnie na tyle pomiędzy kilkoma figurami ze nie chce zgadywać. Na razie uciekam, potem sprawdze. Czekam na odpowiedzi. Jeżeli według Was sie nie zgadzają - też mi sie to info przyda Taka jedna gruba - wlasnie dlatego nie chciałam Ci nic wskazać bo mi też nic do konca nie wyszło. Skoro wydaje Ci się, że najbardziej przypominasz wiolaonczelę, to skorzystaj z rad dla wiolonczeli :). Może masz taki typ figury, ale teraz jest zniekształcony nadmiarem tłuszczyku

Gość do autorkiii145326aaa
81-66-92 20 lat 167 55 kg uda 48 nie lubie- małe piersi grube nogi lubię tyłek i brzuch

Gość ooh layla
96/65/94/52 174 22

Gość angela.......
27 lat 170 b 90 t64 b90 hmm najbardziej nie lubie brzucha :d

Gość little piece of heaven
Mi się wydaje, że mogę być rożkiem

Gość yufuudfuyyf
nie wiem co to za pracę piszesz, ale wygląda jakbyś wróżył na podstawie jakiegoś nr Cosmo. Zreszta sama bym to lepiej zrobiła.

Gość tester wymiarów
yufuudfuyyf - to dawaj. Przyda sie ;). little - nie uwzględniam ramion, więc może być. Nie mam w ogole rozka w systemie :). Ramiona beda dopiero dodane (lub nie, jeżeli bez nich też będzie się sprawdzac ;))

Gość hrtdyhnfrgnhjfrgxt
informacja zwrotna 93 - 68 - 103, 24 lata 169 cm udo 59 biodra nieproporcjonalne do reszty ciała i uda, pewnie gruszka ;-/... =>niestandardowa klepsydra ja jednak obstawiam za gruszką, ale jeśli jako takie wcięcie w talii i może kształt tych bioder i pupy też jest ważny a nie tylko obwód (w sensie gruszka miałaby szerokie biodra a pupę bardziej płaską, ja mam również odstający i szerszy stąd te 103 cm...) to od biedy mogło by być, w lustrze aż tak nie rzuca się w oczy dysproporcja pomiędzy biustem a biodrami. jednak podsumowując biodra i uda są moją zmorą ;->...

Gość 167
biust 82 talia 66 biodra 92 udo 54 wzrost 167 wiek 29

Gość 167
dodam jeszcze: waga 55 lubię u siebie zawsze plaski brzuch, uda może mam troche pełniejsze ale nie wyglądają nieproporcjonalnie w stosunku do łydek, mam raczej ładne nogi

Gość uramn
BIUST 98 TALIA 57 BIODRA 102 ODWOD UDA: 45 + wiek 33 + co w swoim ciele lubicie, za czym nie przepadacie - Mam cienkie, mizerne włosy + wzrost 165 To czekam :)

Gość koreczka
biust 92 talia 65 biodra 95 udo 62 No i mam brzydki wystający brzuch:-( (ale ładne piersi:-)) wiek 22 lat, wzrost 168, waga 57 kg Kim jestem? Niby może klepsydrą, ale co z dużym wystającym brzuchem i boczkami?

Gość koreczka
pomyłka z udem! miało być 52 cm;-)

Gość hm............................
Biust:91, talia: 61, biodra: 94. Wzrost 1,61 Ucho..chyba 49 albo 50, z tego co pamiętam, a jestem w pracy i się nie zmierzę:) Wiek 28, rocznikowo 29:) Zawsze myślałam, że jestem klepsydra, bo brałam pod uwagę tylko 4typy sylwetek, bez rozdrabniania:)

Gość hm............................
Aha, lubię u siebie wcięcie w talii i piersi:) i płaski brzuch:)

Gość dobra - też napiszę :-)
wzrost 170 waga 50 biust - 80 - 85 (dokładnie tak się potrafi zmienić z dnia na dzień :-) - nic pośrodku ) talia - 58 biodra - 90 udo - 50 (to moja miarka - jeśli chodzi o wagę - każdy cm wu]ięcej - to kg więcej, jak mniej - to mniej :-) ) I co ty na to? Czekam! 🖐️

Gość dobra - też napiszę :-)
zapomniałam - wszystko lubię - nie mam żadnych kompleksów :-)

Gość zielonawstązka123
31 lat 164 cm 99 73 96 udo 54 niczego u siebie nie lubię wręcz nie nawidzę