Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tester wymiarów

Podajcie mi wymiary - określimy Wasz typ figury

Polecane posty

Biust: 108cm Talia: 98cm Biodra: 118cm (tam gdzie u mnie jest najszerzej czyli nieco pod pempkiem) lub 108cm (tam gdzie normalnie kobiety mają najwięcej cm czyli na wysokości pośladków) Udo: 63cm Wiek: 27 lat Wzrost: 171cm Lubię: Twarz, włosy, piersi Bardzo bardzo proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia czy jestem gruszką czy jabłkiem czy czymś zupełnie innym... Biodra niby 10 cm więcej niż biust, ale niestety jak dla mnie to najszerszym miejscem, gdzie wykonuję pomiar wcale nie są biodra, a brzuch i tu mam 108cm! Widywałam już gruszki z nadwagą (bo tego, że mam nadwagę nie da się ukryć) i nie mają takiego brzucha za to mają wielkie tyłki i uda, a u mnie tylko ten brzuch wychodzi na pierwszy plan! Z kolei jabłka mają szczupłe łydki, a ja nie mogę się nimi pochwalić... Dziwność mojej figury bierze się z tego, że schudłam ponad 40kg, ale zawsze miałam duży brzuch do swoich proporcji i zarówno wtedy jak i teraz nie potrafiłam określić swojego typu figury... BARDZO PROSZĘ O POMOC ;(

Nie wiem czy to jeszcze aktualne:) Mam problem z określeniem swojego typu i nigdzie nie mogę znaleźć jak to obiektywnie ocenić - ja się sama obiektywnie na pewno nie oceniam:) BIUST: 94 TALIA: 71 BIODRA: 103 UDO: 56-57 (ale zaraz za nieszczęsnym najszerszym miejscem się mocno zwęża i resztę nóg mam bardzo kształtną) Wzrost: 160 cm nie lubię pleców.

biust 88 cm talia 75 cm biodra 89 cm udo 57 cm 20 lat, 166 cm wzrostu najbardziej lubię swoją pupę (96 cm) heh spora ale bardzo kształtna, nie cierpię swoich bioder z tyłu na plecach, bo mam te przebrzydłe boczki - "uściski miłości" bardzo poproszę o opinię, jaki mam typ figury, bo naprawdę ciężko mi cokolwiek dopasować. Myślałam, że cegiełka, bo talia dość szeroka ale mam bardzo wydatną pupę ; p sama już nie wiem

Gość ilonciaaa
90-70-94 uda55 wiek18 wzrost161

78cm 67cm 84cm 50cm 15lat lubię: to że jestem chuda i nogi nie lubię: małych cycków i mam za małe biodra trochę i mało wyrazistą talię 167cm

Gość patatina2
biust90, talia75, biodra102 ,uda60 wiek42 nic mi sie nie podoba w mojm ciele ochyda!wzrost164

Gość gość
wzrost: 170 ramiona: 111 talia: 89 biodra: 110

Gość hela27gość
95-biust 82- talia 101- biodra 57- udo 56 lat nie lubię swoich ramion , talii i ud

Gość kasiulka268
biust 83, talia 68, biodra 83, udo 47 nie lubię nóg i bioder

Gość gość
Wiek 17lat Wymiary 90 , 69 , 85 (cm) ramiona 95 (cm) dlugosc nog 84 (cm)

Gość gość121
BIUST 86 TALIA65 BIODRA 88 ODWOD UDA:53 + 25 +l libię pośladki, nie lubię brzucha + 158

Gość i jaa
Mam 20 lat 164cm wzrostu ważę 52kg a mierząc szerokość w cm mam w ramionach 92 cm talia 66cm biodra 90 cm biustu nie mierzyłam ale mam rozmiar 34/75B jeśli to coś pomoże:)Nogi mam szczupłe.Talia wydaje się być widoczna

Gość gość
Nie wiem czy jeszcze można pisać- zaryzykuję Wzrost: 181 cm wiek:!@#$%^ 49 Ramiona:102 biust: 102 -70H talia 82 biodra 104 długie nogi: od talii do ziemi 115cm proszę analiznąć ;)

Gość gość KTOSIEK
Biust - 88 Talia- 71 Biodra - 93 Udo - 50 wiek: 22 wzrost - 162 waga: 57kg

Gość gość
Tak a to ciekaw Z moich wymiarów 89-61-90 wynika że jestem prawie idealna Właśnie prawie! W normalnie mam ramiona szersze niż biodra, ponieważ ponieważ moja pupa jest odstajaca i kragla za to kości biodrowe wąsko osadzone I talia widoczna ale nie tak jak u szerokich w biodrach Nijak maja się te wasze wymiary do rzeczywistości! Swoją drogą choć nie mam klepsydry faceci za mną szaleli