Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 yhtfdrtgdg

zabije sie przez tradzik , mam tragiczna cere

Polecane posty

Go艣膰 yhtfdrtgdg

i wieczna depresje przez to :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gui gui gui
nie da si臋 go wyleczy膰? co na to lekarze, kosmetyczki? ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fghynjhy
poczytaj o przecieraniu twarzy moczem urynoterapia ja przemywam bo mam straszne wagry albo olejek z drzewa herbacianego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhtfdrtgdg
lat mam 20 :/ nie da si臋 go wyleczy膰 juz chyba wszystkiego probowalam 艂acznie z izotekiem :( chwile jest lepiej a potem znowu tragicznie , nawet nie wiecie jakie macie szczescie majac gladka twarz :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alternattywa
ja nigdy g艂adkiej nie mia艂am a mam 35 lat!!! i ci膮gle mam jak膮艣 ma艣膰 na pryszcze na twarzy cho膰 tr膮dzikiem tego nazwa膰 nie mo偶na, a pr贸bowa艂a艣 srebra koloidalnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfvgbnhujmk,l
moja c贸rka te偶 si臋 z tym m臋czy艂a 2 lata nie pomog艂y drogie leki na recept臋 w ko艅cu kupi艂am silicosan oraz ca艂膮 seri臋 z yves rocher przeciwtr膮dzikowe teraz jest ju偶 super zosta艂y tylko blizny jeszcze troch臋 i p贸jdzie na zabieg na z艂uszczanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jelcyndl
ja mam 25 lat i od 15 lat nieprzerwany tr膮dzik. nawet si臋 ju偶 nie lecz臋. S膮 dni kiedy mam g艂adk膮 buzi臋, ale zaraz potem znowu to samo. Pe艂no zask贸rnik贸w, w膮gr贸w. Ju偶 si臋 przyzwyczai艂am. Ale i tak mi z tym mega niewygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qoqosanka
wsp贸艂czuje ci, ja jestem znacznie starsza od ciebie i ci膮gle jakie艣 syfy mi wyskakuj膮, wiecznie puder, korektor, ma艣ci itd, fakt, 偶e nie jest to jaka艣 ostra odmiana tr膮dziku ale wiecznie t艂usta sk贸ra, w膮gry itd, wiem, jak nie艂adna cera potrafi zepsu膰 mi samopoczucie, potrafi臋 z domu nie wyj艣膰 np, ci膮gle pr贸buje czego艣 nowego ale widocznie "taka moja uroda", mam nadziej臋, 偶e wyleczysz sk贸r臋 i zaczniesz wreszcie 偶y膰, powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porady poradami ale
"nie da si臋 go wyleczy膰 juz chyba wszystkiego probowalam" 1) endokrynologa te偶? 2) poprawi艂a艣 diet臋? 3) pod twarz膮 masz codziennie czysty r臋czniczek do spania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poi0987
kup w aptece: 1 masc cynkowa 2 aknosan plyn----PRODUKTY JESZCZE ZA prl-u, ale jaki efekt!!!!!!!!!!!!!! po miesiacu 0 TRADZIKU nie kupuj nic w drogeri i zadne sztuczne cuda to tylko drazni skore!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mm:)
Naprawd臋 Ci wsp贸艂czuj臋, ja te偶 mialam wysyp tr膮dziku ale takiego naprawd臋, ale trwa艂o to mo偶e kilka miesi臋cy, leczy艂am si臋 u dermatologa i nic nie pomaga艂o, mia艂 ju偶 przepisa膰 mi izotek ale sama sobie da艂am spok贸j nie widz膮c efekt贸w, a izoteku si臋 ba艂am. Mo偶e obejrzyj sobie ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=-iSTzRUhN5s mi pomog艂y rady tej dziewczyny ale m贸j tr膮dzik mia艂 zwi膮zek ze stresem... I poleci艂abym Ci kosmetyki naturalne, ja kupuj臋 sobie je na stronie www.helfy.pl polecam olej kokoswy - po nim znikn臋艂y mi wszelkie syfy z plec贸w, a na ramionach mialam ich naprawd臋 soporo. Nie poddawaj si臋 - moze masz z艂ego lekarza, sama nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mm:)
naprawd臋 kosmetyki z drogerii to syf, ja stosuj臋 tylko naturalne a je艣li co艣 ze sklepu to id臋 do apteki. Mo偶e rzeczywi艣cie tw贸j problem wynika z jaki艣 prpblem贸w hormonalnych albo czego艣 innego a tr膮dzik jest tylko tego objawem. Warto 偶eby艣 zrobila sobie badania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhtfdrtgdg
diete poprawi艂am, nie jem czekolady, i staram sie nie jesc bialego pieczywa i ogolnie unikac cukr贸w u endokrynologa nie by艂am bo mnie nie stac :( wizyta kosztuje kilkaset z艂otych to o taki zwykle reczniki chodzi? one maja taka chropowata powierzchnie wi臋c moze mi bardziej podrazni膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poi0987
mm:) jak juz reklame robisz to madrze!!!!!!!!!!!!! olej kokosowy jest na suche wlosy a nie na tradzik, pozatym na tradzik zadne oleiste sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhtfdrtgdg
a zadnych drogeryjnych kosmetyk贸w nie u偶ywam :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poi0987
napisalam ci co pomaga;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yhtfdrtgdg
tylko ze ja nie mam takiego normalnego tradziku :( tylko taki jakby naczynkowy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poi0987
lo matko !!!!!!!!!!!!!!! jezeli ci mowie ze pomaga to pomaga, koszt wszystkiegi kolo 15 zl, chyba ze masc cynkowa na zamowienie na noc masc-rano plyn,po miesiacu twarz jak noworodek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porady poradami ale
"diete poprawi艂am, nie jem czekolady, i staram sie nie jesc bialego pieczywa i ogolnie unikac cukr贸w" A mi臋so i og贸lnie wysokoprzetworzona 偶ywno艣膰? "u endokrynologa nie by艂am bo mnie nie stac wizyta kosztuje kilkaset z艂otych" ??? To id藕 normalnie na NFZ przecie偶. "to o taki zwykle reczniki chodzi? one maja taka chropowata powierzchnie wi臋c moze mi bardziej podrazni膰 " Cokolwiek "jednorazowego" u偶ytku - 艣ciereczka, r臋cznik, chustka. Chodzi o to, 偶e dbanie o higien臋 twarzy nic nie daje, je艣li co noc dotykasz ni膮 tej samej poszewki na poduszce co od kilku dni i kt贸ra ma mas臋 bakterii. Codziennie k艂ad藕 co艣 艣wie偶o wypranego pod twarz do spania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D偶oana98
Spokojnie, nie Ty jedyna. By艂y takie dni w moim zyciu, kiedy odizolowywa艂an sie od swiata, p艂aka艂am i chcia艂am umrzec. Tradzik moze zrujnowac nasze zycie. Osoby z dobra cera nigdy tego nie zrozumieja. Po na艂ozeniu podk艂adu wystarczy godzina, aby ca艂y "zjezdza艂", wygladam ohydnie, brzydze sie soba. Nienawidze siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macierzanka leczy tr膮dzik m贸wi 艣w Hildegarda, organizm ca艂kowicie si臋 wyleczy i oczy艣ci je偶eli kto艣 ma chor膮 sk贸r臋, trzeba j膮 je艣膰, mo偶na kupi膰 zasuszone zio艂a w necie za pare z艂 lub w aptece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja przez tr膮dzik jestem 24 letnim prawikiem, kt贸ry nawet si臋 nie ca艂owa艂. Borykam si臋 z czerwonymi 艣ladami po syfach ju偶 od lat. Ostatnio by艂em u Dr Wasiluka na usuwaniu tego badziewia, ale dopiero 1 zabieg mia艂em, b臋dzie potrzeba z kilku aby by艂 jaki艣 rezultat, a jak mi nie pomo偶e, to ju偶 mi nic nie pomo偶e, bo pr贸bowa艂em ju偶 wszystkiego. Mikrodermabrazji i peeling贸w. Daje sobie ostatni膮 desk臋 ratunku, jak nie pomo偶e, to pope艂ni臋 samob贸jstwo w przysz艂ym roku. Coraz cz臋艣ciej za mn膮 to ju偶 chodzi. Nie mam zreszt膮 po co 偶y膰, ca艂膮 m艂odo艣膰 by艂em zakompleksionym brzydalem, kt贸ry z dziewczynami nie rozmawia艂. A teraz mi ju偶 na niczym nie zale偶y. Nic w 偶yciu nie mam, nawet nigdy nie pracowa艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie smutajcie. Nie r贸bcie nic g艂upiego. Te偶 mam tr膮dzik. Tule was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 25 lat i nic nie dzia艂a. Juz mam to gdzies.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mam nie robi膰 nic g艂upiego ? To mam k***a 偶y膰 z takim ryjem ? Z takimi plamami ? Co mi z takiego k***a 偶ycia ? Wol臋 w piachu le偶e膰 ni偶 tak wegetowa膰.

Udost臋pnij ten post

Id藕 do dermatologa przede wszystkim, zacznij je艣膰 du偶o warzyw i owoc贸w i skup si臋 na 膰wiczeniach. Poza tym warto zrobi膰 wymaz przed podj臋ciem antybiotykoterapii. Nie wolno si臋 poddawa膰 i trzeba ca艂y czas dba膰 o sk贸r臋. Objawy powinny ust膮pi膰 lub si臋 zmniejszy膰. Mi pom贸g艂 Izotec, ale nie wiem czy jest jeszcze w sprzeda偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli to by艂o do mnie, to ja ju偶 tr膮dziku nie mam, tylko czerwone 艣lady po syfach ropnych, ju偶 dobre kilka lat. Pok艂adam nadziej臋 jeszcze w tych zabiegach, kt贸re robi臋 teraz, bo ju偶 pr贸bowa艂em peeling贸w i mikrodermabrazji. Walczy膰 ju偶 nie mam i tak zamiaru, bo na darmo taka walka. Walczy膰 mo偶na, ale ile mo偶na ? Zreszt膮 po co ? Ju偶 i tak cieszy膰 si臋 cz艂owiek 偶yciem nie potrafi, skoro choroba ju偶 zniszczy艂a wszystko, szcz臋艣cie, cz艂owiecze艅stwo, m艂odo艣膰, beztrosk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiekszosci osob jednak olej kokosowy psuje cere, nawet byl tu ostatnio watek o tym, wiec nie polecam. ja mam tradzik zaleczony, ale tak jak ktos tu pisal co 2 dni zakladam swieza poszewke na poduszke, buzie wycieram recznikami papierowymi jednorazowymi, raczej nie jem bialego pieczywa ani wysokoprzetworzonej zywnosci, staram sie uzywac w kuchni wiecej warzyw, owocow itd. miesa akurat sobie nie odmawiam :) peeling i oczyszczanie co 2 dni. sprawdzam sklad kazdego kosmetyku i bardzo dokladnie zmywam makijaz. takze jest to codzienna ciezka praca na wielu plaszczyznach, ale warto :) zadna cudowana masc ani lek nie da takich efektow :) aha, i co nalezy podkreslic, to ze z poczatku po wprowadzeniu pewnych zmian moze sie pogorszyc. jest to normalne, bo skora sie po prostu oczyszcza, niestety wiele osob o tym nie wie i na tym etapie rezygnuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczy艂am z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatolog贸w i kosmetyki z rosmana i nic a偶 do teraz kiedy znajoma poleci艂a mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wysz艂o nawet moje rany sie zagoi艂y od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stosujcoe kosmetyki z firmy ZEOMEDIC . Ja ostatnio stosuje maseczk臋 z tej firmy , bo mi znajoma poleci艂a i jestem po prostu MEGA MEGA Zadowolona !! :-) po 15 minutach trzymania tego na twarzy juz czuje ze wypryski sie zmniejszaj膮 a po 30 min po prostu sa malutkie ! Mam rodzine w Serbii i tam te kosmetyki robi膮 furor臋 .Zamawiam sobie je przez ALLEGRO. Teraz zam贸wi艂am puder leczniczy na twarz i czekam az przyjdzie !! Jestem ciekawa jak to bedzie dzia艂a膰 .Jestem zachwycona bo wreszcie po mozolnych szukaniach na to g贸**o cos rseczyczwoscie pomoga! I to jaka艣 maska z wulkanicznego minera艂u czy czego艣 !! Ciekawa jestem waszych do艣wiadcze艅 z tym . . Jest tez opcja oczyszczania organizmu od wewn膮trz ich produktem ale na to nie wiem czy sie zdecyduje na razie :// , jakies mam obawy a MASKA dzia艂a wiec jestem w si贸dmym niebie i to mi wystarcza :-)

Udost臋pnij ten post