Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionana MAXA.

czuje się jak mega szmata przez sukinsyna z sympati.przeczytajcie.

Polecane posty

Gość wkurwionana MAXA.

Poznałam faceta na sympatii..spotykałam się z nim ,spędziłam z nim sylwester.aż tu nagle podchodzi do mnie jego była którą oszukiwał i mówi ze face ma zone bez rozwodu,trójke dzieci, jedno 2 lat,drugie 6.,trzecie 12 . i jest zadłużony .własnie weszłam na strone dłużników i tam widnieją jego dane. a jego lexusik jest szwagra który wyjechał do Anglii na kilka miesięcy. Brzydzę się znim..rzygac mi sie chce jak sobie pomyslę ze go przytulałam, on jeszcze nie wie ze o tym wiem,

Gość a ja mam taki przypadek
podaj ta stronke dluznikow

Gość wkurwionana MAXA.
nie wiem czy mogę..

czujesz sie jak szmata bo spotykałaś sie z oszustem? - nei rozumiem no chyba że wynagradzałaś mu lexusa

Gość wkurwionana MAXA.
chodzi o to ze sexu nie było..bo mu nie zaufałam cały czas mi cos smierdziało . na sympati ma błędne lata. w realu ma 40 a wpisał 34 . kurwa!!!!!!!!!!

Gość brudasko ty
Ja wiem dlaczego czujesz sie jak szmata,bo polecialas na kase,a nie na niego.

Gość wkurwionana MAXA.
jestem zła na siebie . ze dałam sie oszukac..ze w kazdej chwili mogła zastac mnie jego żona i dzieci u niego w domu. nie wyobrażam siebie w tej sytuacji .

Gość wkurwionana MAXA.
gdybym poleciała na jego kase to bym była z nim nadal. a kopnełam do w dupe zanim dowiedziałam sie o jego przeszłosci.

Gość zastanówmy się
dlaczego auorka poczuła sie jak szmata? Czyżby poleciała na kasiorkę? :D

Gość wkurwionana MAXA.
czuje sie jak szmata. bo facet ma malutkie dzieci.

Gość brudasko ty
blachara:) i wlasnie takie idiotki wyrywaja cwaniaki

Gość wkurwionana MAXA.
idiotko tez tak pomyslałam, jednaj gdzie ja znajdę ta zone. zostawiła go bo się kurwił.

Gość Ech! Miałam podobną sytuację,
aczkolwiek bardziej drastyczną, a faceta nie poznałam na sympatii, a na portalu dla szukających pracy:o...Boże, co on nie miał, czego to on nie oferował...Wszystko popożyczał od znajomych, żeby to pokazać, jaki z niego byznesmen zasrany:o...Nawet syna swojego w to wkręcił:o. Fuj! Pierwszy raz w życiu dałam się w coś takiego wmanewrować. Pierwszy i mam nadzieję ostatni:o. Współczuję Autorko i łączę się z Tobą w bólu:o. Bądź silna i ciesz się, że to wszystko wyszło dość szybko na jaw. U mnie też, na szczęście dość szybko...Strach pomyśleć, co by mogło wydarzyć się, brnąc w to dalej:o

Gość wkurwionana MAXA.
jestem dumna tylko z tego ze nie bzykałam sie z nim, bo teraz juz bym wisiała na sznurku,

Gość poi0987
,spędziłam z nim sylwester.aż tu nagle podchodzi do mnie jego była którą oszukiwał i mówi ze face ma zone bez rozwodu,trójke dzieci, jedno 2 lat,drugie 6.,trzecie 12 . akurat wzial cie na sylwestra gdzie jego zona ; JAK PISZESZ PROWO TO MYSL BERETEM bezmozgu

Gość takie tam duperele
Seksu nie było bo bał się zaplamić lexusa szwagrowi :D Wiadomo, że w necie sami oszuści a naiwniaczki nadal się trafiają :)

Gość wkurwionana MAXA.
kurwa jakie prowo??? zona go zostawiła bo sie kurwił ..w domu nie było zadnych zdjęc nic co by swiadczyło ze ma rodzine.

Gość wkurwionana MAXA.
z tamta panną był trzy miesiące, ją również oszukiwał.

Gość tyttytt454
skontaktuj sie z jego zoną.i zniszczcie go

Gość wkurwionana MAXA.
Czuje sie zle ,,bo facet naprwde mis ie podobał,mówił o dzieciach itd. gdyby on był fer i nie był pieprzonym oszustem to mogła bym go pokochac bo kręcił mnie nie samowicie. n

Gość poi0987
Poznałam faceta na sympatii..spotykałam się z nim ,spędziłam z nim sylwester.aż tu nagle podchodzi do mnie jego była ano tu :D:D:D

Gość mio-mio
Gdybyś była w jego domu, tak jak twierdzisz, to raczej zauważyłabyś, że ma dzieci- choćby po dziecięcych pokojach, zabawkach itp...ale ściema...

poi0987 Tu? :-o Ja TU widzę jedynie określenie "jego była". Poza tym: "ma zone bez rozwodu" Czytanie ze zrozumieniem kłania ci się w pas. Sio! Do pierwszej klasy podstawówki :-o

Gość wkurwionana MAXA.
jezu byłam w jego domu. byłam w kuchni łazience . tam nie było nic . ale teraz sobie myslę ze jeżeli zona go zostawiła to jest jasne ze w domu nie było po niej sladu jak był takim sukinsynem i ją zdradzał.

Gość wkurwionana MAXA.
ma dziedzi ,,., o takich rzeczach powinno sie mówic/ nie mam pretensji o te długi,

Gość hehehe hehe hehe
Autorko ile masz lat?

Gość rtytutyiuuyoiu
skoro nie dalas nie dvpy to nie rozumiem skad ta zlosc