Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakuta pała ;/

Dać sobie z nim spokój??:(:(:(:(

Polecane posty

Gość zakuta pała ;/

Spotykamy się od końca pażdziernka...raz na tydzień;/ dla mnie nie za często no ale cóż..;/ Pisze do mnie tak mniej wiecej co 3 dni (!!) co jest dla mnie bardzo przykre. Jasie staram tez tam czasem napisiać ale nie z czesto żeby nie wzial mnie za desperatkę. Ostatnio pisal do mnie w sylwestra, dziś jest 3 ci stycznia a ten nie daje oznakow zycia;/;/ Co mam robic?? bo juz mam takgo nerwa na niego!;/ jak jestesmy razem to jest idealnie...jest taki czuly i w gole widac że mu na mnie zalezy...Takze jestem w kropce i nie wiem co o tym sadzic;/ doradzcie coś;/ pozdrawiam.

Gość hwdpxx
jak masz mniej niż 16 lat to jest to normalne jak jesteś dorosłą kobitą to znaczy że ma cię tylko do ruchania taka darmowa kurwa

Gość zakuta pała ;/
mam 20 on 21 ;/

Gość blue lagoon...
Pytanie jest czy pisaliście i widywaliście się z innymi partnerami częściej, czy nie. Jeśli tak-odp jest prostsza. Jesli nie-wystarczy o tym pogadać podobnie jak na kafe

Gość łolaboooga
a co robicie zwykle jak sie spotykacie? poważnie pytam

Gość zakuta pała ;/
siedzimy, rozmawiamy, ogladamy filmy, pijemy winko, 2x uprawialismy seks....

a dlaczego tak rzadko się spotykacie, czy to kwestia odległości? A to, że w czasach tak taniej telefonii tak rzadko się kontaktujecie, to już jest całkiem nie zrozumiałe. Powinnaś mu powiedzieć, że potrzebujesz czegoś więcej. Taki kontakt to można utrzymywać ze zwykłymi znajomymi od piwa ...

Gość zakuta pała ;/
mieszkamy w tym samym mieście..ona ma cięzkie studia. może dlatego;/

Gość zakuta pała ;/
;/;/;/;/

Gość też jestem młodą mamą
żadne studia nie są na tyle ciężkie, żeby nie napisać chociażby głupiego sms. widocznie jesteś laską do seksu i tyle. związek bez zobowiązań.

Nie tłumacz go ciężkimi studiami, jak komuś zależy, to zawsze znajdzie chwilkę, nawet godzinę każdego wieczoru by pogadać - albo osobiście, albo telefonicznie. To tylko kwestia tego, jak bardzo komu zależy...Nie może być tak, że Tobie będzie zależeć za Was oboje, sama nie pociągniesz związku. A żeby coś wykrzesać ze związku, to trzeba się spotykać, rozmawiać, poznawać się. Samo nic nie przyjdzie, związek to także wysiłek, praca na rzecz wspólnego dobra.