Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa

Problem z klasa w nowej szkole

Polecane posty

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa

sprawa wygląda tak, od tego roku szkolnego chodze do nowego liceum. Do mojej klasy chodzi dziewczyna z mojej klasy z gimnazjum, której tam nikt nie lubił a tu została od razu polubiana. Dziewczynie tej dokuczało 90% klasy, była takim klasowym popychadłem. Ja tez jej dokuczałam ale wcale w tym nie przodowałam, inni robili jej gorsze rzeczy. W wrzesniu po rozpoczęciu roku liceum przeprosiłam ja i chciałam się z nią zaprzyjaźnić a ona mi odpowiedziała z odrazą "spadaj" i zaczeła mówić klasie żeby się ze mna nie zadawać bo rzekomo kradne i jestem strasznie wredna. Teraz klasa mnie poniża, nadali mi ksywke "brudas"(bo nosze glany, slucham rocka i metalu), nikt nie chce ze mną siedzieć, raz mnie podkablowali jak paliłam w ubikacji, jak kogos dotknę to mówia "nie ruszaj bo zarazisz mnie syfem" raz jak jeden chłopak mnie uderzył bo nie chcialam się przesiąść (bo siedziałam przed nim i on mówił że "psuje mu widok") to mu oddałam kopniakiem z glana w noge to cała klasa potem powiedziała że zaatakowałam go bez powodu i jestem chora psychicznie, nie moge ćwiczyć na wf bo jak sie przebiore wsadzają mi osmarkane chusteczki do glanów albo kradna sznurówki :-o Takich sytuacji jest dużo :( jak sprawić by sie ode mnie odczepili? Oni sobie ubzdurali że robia dobrze bo mszczą krzywdy tej dziewczyny :-o

oko za oko ;) zacznij sie normalnie ubierać. Najlepiej zmien szkole :) Dobrze Ci tak. A to przeproszenie to głupota.

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa
Nie, pierwszy raz przydazyło mi sie coś takiego, a w ogole to ja nie siedze cicho jak mnie poniżają tylko stara się im oddac, ale co mam zrobić jak cała klasa jest przeciwko mnie :-o

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa
dlaczego przeproszenie glupota? zachowałam się dojżale. a stylu ubierania nie zmienie, czemu miałabym?

"Ja tez jej dokuczałam ale wcale w tym nie przodowałam, inni robili jej gorsze rzeczy." 🖐️

Gość hwdpxx
bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy i dobrze ci tak karma powraca

Gość anna karenina ;
karma :) bardzo dobrze Ci tak. może poczujesz się jak ta dziewczyna, która także była popychadłem.

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie, więc jak chce sie już mścić to niech na tych cwaniaczkach co ją gnoili najbardziej i prowokowali to wszystko a nie na mnie. Ale ona się pewnie nadal ich boi i nie pisnie im ani słówka, a ja niech będe kozlem ofiarnym :-o

Gość zelowka
Olej i rób swoje.

Przecież robiłaś to co inni, bo bałaś się przeciwstawić :O Dlatego uważam cię za słabą jednostkę. Nie jesteś słaba? Udowodnij is sobie radź :)

Gość kamilkaaaaaaaaaaaaa
jak jak to olac i robic swoje jak oni mi dokuczają bez zadnej prowokacji z mojej strony a poza tym mam poczucie niesprawiedliwości czemu to akurat ja jestem obwiniana i "karana" a ci co jej dokuczali najbardziej i na pewno nie zdobyliby sie tak jak ja na "przepraszam" nie ponosża zadnych konsekwencji :(

Bo umieją sobie radzić 🖐️ a ty jesteś ofiarą losu. Zmień szkołę, jeśli sobie nie radzisz.

Gość bo życie to darwinizm
musisz ją zjeść, albo ona zje ciebie i twoje potomstwo :classic_cool:

Gość bubamara
to nie jest szkoła dla Ciebie, weź z tym nie walcz

najlepiej zmien szkole. Porozmawiaj z rodzicami o tym. Ze klasa Cię nie lubi. I od nowego roku sie przenosisz. Postaraj sie wytrwać. Bo szkoda zawalić rok. Teraz czujesz to samo co ona w gim.

Masz teraz nauczkę,że należy każdego szanować i nie tępić go tylko dlatego, że jest w jakiś sposób inny. Każdy ma prawo do świętego spokoju!

Gość cayennne
to jest liceum? kto w szkole średniej wyzywa od brudasów, kopie koleżanki i kabluje? chyba miałaś na myśli podstawówkę

Gość Nat101
Zmień szkole, sorry, ale tak jest najłatwiej i skutecznie, powiedz że nie dostałaś sie z pierwszej rekrutacji czy coś

Gość joooeyy
Kurrwa to jest liceum a nie gimnazjum czy podstawówka przypadkiem?Ja pamiętam przeskok między gimnazjum a liceum to była przepaść w zachowaniu innych niewyobrażalna.Nawet nikt nie miał specjalnie czasu na jakieś głupie gówniarskie zabawy.Wszyscy byli bardziej dojrzali.Nie jacyś sztywniacy zamuleni itp. ale już po prostu nikt specjalnie nie pajacował czy nie było takich akcji że ktoś był jakimś kozłem i każdy mu cisnął.No ale ja mam ponad 26 lat teraz a wiadomo że dzisiejsze pokolenie jest posrane kompletnie i nic z niego nie będzie.