Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawny

Zdradziłem żonę

Polecane posty

Gość Jawny

Jest mi z tym dobrze i piszę to jako przestrogę dla mężatek. Sytuacja wyglądała w ten sposób że po ślubie moja partnerka była zupełnie innym człowiekiem, no nie wierzyłem. Chodzi oczywiście o sex. Przed było wszystko ok, nie mówię że miałem kiedy chciałem i gdzie chciałem , wszystko w normie, raz w tygodniu, czasem może i rzadziej, ale ok nie jestem jakiś nie wyżyty ogier żeby mi to nie wystarczało, a pani żona często zapewniała mnie że po ślubie będzie jeszcze częściej. Co się okazało, po 3 latach nasze pożycie małżeńskie prawie nie istnieje. Od początku miałem wrażenie że zaczyna mnie ograniczać, aż doszło do momentu że raz na miesiąc nawet nie mam co liczyć. Co tu dużo mówić długo nie wytrzymałem w takiej sytuacji, a powiem tylko że wiele próbowałem z nią zainicjować rozmów na ten temat, starałem się być czuły i spontaniczny, ale nic nie skutkowało. Poznałem fajną dziewczynę i się stało. Nie czuję się winny. Dla mnie zdrada w sytuacji gdzie są zdrowe relacje jest czymś nie do przyjęcia i wiem że nigdy bym tego nie zrobił gdyby tak było. Dlatego kieruję tą wypowiedź głównie do pań. Jeśli po ślubie będziecie ozięłbłymi sukami to się nie zdziwcie jak w którym momencie wasz facet zrobi w skok w bok, bo zadowolony facet to uczciwy facet.

Gość marian z opola 45lat
Dobrze zrobiles. Ja tez kiedys swoja zdradzielm a ona teraz czysci mi pubyty jak pucybut.

to nie mogles sie rozwiesc? chyba kiedys was cos laczylo wiec po co ją zraniles? chciales sie zemscic?

Gość hwdpxx
uczciwy facet to kochający facet a ty jesteś tylko puszczalską kurwą jak ci brakuje to stań przy ulicy i puszczaj się za pieniądze ze starymi babami albo gejami chociaż grosz do domu przyniesiesz moim zdaniem w ogóle nie kochałeś żony lepiej się z nią rozwiedź bo biedaczka marnuje sobie życie z takim chujem

Gość raczej ona go rani
nie zgadzajac sie na seks

Gość Jawny
Rozwieść? Nie i ona też by tego nie chciała. Nie zamierzam jej o tym mówić. Sama sobie na to zasłużyła.

Gość to normalne ze zimne kłody
sie zdradza

Gość hwdpxx
jesteś pojebany ja taką kurwę jak ty bym zajebała żal mi twojej kobity rozmawiasz z nią chociaż

Gość *Idiotka ****
Jawny Rozwieść? Nie i ona też by tego nie chciała. Nie zamierzam jej o tym mówić. Sama sobie na to zasłużyła. co scierwo, to scierwo... daj jej przynajmniej poczytać swój topik :D

no ale chcesz tak dalej zyc? w klamstwie i zdradzajac dalej? przeciez malzenstwo to w 1/3 sex wiec jak go nie ma to nie ma malzenstwa, po co byc razem, macie dziecko?

Gość wielkie mi zeczyO_o
a nie pomyslales o tym ze ona moze miec jakis problem zdrowotny z libido,ze nie chce sie bzykac jak jakas motorynka??mogles z nia o tym pogadac a nie od razu wskoczyc jakiejs do lózka...jak ja nie cierpie takich qrwiarzy

Gość gjgjgjjg
ile wytrzymałeś zanim zdradziłeś? co sądzisz o facetach ktorzy zdradzają kobiety w ciązy?

a poza tym uwazam ze to rownia pochyła w dół ona cos bedzie podejrzewala zaczniecie sie klocic w koncu wyjdzie a w ogole to chyba prowo:)

Gość nosem w kałuże
facet nie łączy emocji z sexem , nie czujesz się winnny bo jestes meską świnią.

on z nią przeciez probowal rozmawiac i ona tez jakas dziwna jak ciagle tylko NIE i NIE bez argumentacji

Gość dlaczego sie dziwicie
ze kochanke znalazl, jakby byl z seksu zadowolony to by nie szukal

Kolejny "prawdziwy mężczyzna" na którego wizja przyznania się i rozwodu działa jak zimna woda na jego zakompleksione przyrodzenie ;)

"uczciwy facet to kochający facet a ty jesteś tylko puszczalską k**wą jak ci brakuje to stań przy ulicy i puszczaj się za pieniądze ze starymi babami albo gejami chociaż grosz do domu przyniesiesz moim zdaniem w ogóle nie kochałeś żony lepiej się z nią rozwiedź bo biedaczka marnuje sobie życie z takim ch*jem" Ble ble ble. Romantyczno-idealistyczne pierdoły Uczciwy facet to kochający facet? A twoimz daniem to kochanie to sie bierze z powietrza? Czy wynika z takich rzeczy jak np seks? Uświadomię cię: od seksu zależy także uczucie. Co miał niby chłop zrobić? Kobietom czasami się coś ubzdura że jak już mają męża to mają go na zawsze i nie muszą dbać o związek. Kiedyś kumpla mojego kumpla już w noc poślubą spotkała niespodzianka w postaci "teraz nie będziemy się kochać tak często zebym ci sie nie znudziła"

Gość wielkie mi zeczyO_o
skoro sam piszesz ze nie chcialaby sie rozwiesc to czyli cie kocha i raczej to ze juz jej nie pociagasz to nie jest to,wiec musi byc jakis inny powód np.ze zdrowiem,nie moge uwierzyc ze istnieja tacy prymitywni faceci...

"to nie mogles sie rozwiesc? chyba kiedys was cos laczylo wiec po co ją zraniles? chciales sie zemscic?" A zranił? Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Ale popieram, to nie ma sensu. po co udawać związek?

A zranił? Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Ale popieram, to nie ma sensu. po co udawać związek? a myślisz ze kobieta tego nie czuje?

Gość *Idiotka ****
Uczciwy facet to kochający facet? A twoimz daniem to kochanie to sie bierze z powietrza? Czy wynika z takich rzeczy jak np seks? Uświadomię cię: od seksu zależy także uczucie. :D, :D, :D, :D, :D, :D, :D DAJ DUPY TO POKOCHAM!!! :D Słodki chłopcze umiłuj jakaś profesjonalistkę :D

Gość gjgjgjjg
Kobietom czasami się coś ubzdura że jak już mają męża to mają go na zawsze i nie muszą dbać o związek uważam że takie przekonanie to najwiekszy zabójca uczucia ( o ile w ogole takowe było bo zdobywanie na walsnosc to egoizm) tylko ze faceci tez tak miewaja..potem siedzi taki w kapciach z piwem przed telewizorem i masuje sie po piwnym brzuszku :P

Gość he he he he
,,Dlatego kieruję tą wypowiedź głównie do pań" A do Panów? Mój mąż stał się identyczny jak twoja żona po ok 12 latach...sex dla niego nie istnieje...no może poza lodzikiem...

Gość *Idiotka ****
Uczciwy facet to kochający facet? A twoimz daniem to kochanie to sie bierze z powietrza? Czy wynika z takich rzeczy jak np seks? Uświadomię cię: od seksu zależy także uczucie. :D, :D, :D czyli DAJ DUPY TO POKOCHAM :D za co jeszcze pokochasz babę? A moze jakby ci płaciła do tego to pokochałbyś ja jeszcze bardziej?

też miałam męża i też nie chciałam z im bo mnie na hafta brało jak o tym pomyślałam na szczęście jest od dawna były mężem może też miał kogoś na boku, ale miałam to w 4 iterach

No jak dla was seks to dawanie i branie to chyba nie powinnyście się wypowiadac na takie tematy. od tego jak się układa życie eksualne zależy cały związek. jeżeli coś nie gra to pojawiają się frustracje, żale, relacje się ochładzają, generalnie wszystko się sypie. no ale dla was oczywiście mężczyzna powinien być rycerzem na białym koniu zaszczyconym że kobieta pójdzie z nim na spacer i który niczego więcej od nie nie oczekuje. halo, obudźcie się. to nie jest jakieś tanime romansidło, ludzie mają popęd seksualny, mają swoje potrzeby i jeżelli partnerzy nie dają sobie nawzajem zaspokojenia to prędzej czy później to się sypnie. Ona2222 - a co kobieta ma czuć? kobieta to nie jest wariograf który wykryje każdą zdradę i każde kłamstwo, są kobiety które po kilkanaście lat żyją w nieświadomości.

"tylko ze faceci tez tak miewaja..potem siedzi taki w kapciach z piwem przed telewizorem i masuje sie po piwnym brzuszku " Oczywiście że mają, ale oceniam ich tak samo i tak samo nie widze niczego dziwnego w zdradach ich żon. Tutaj kolega zachował się naprawdę fair, próbował ratować sytuację, rozmawiać, próbować a tu nic. No i co, miał zacisnąć zęby i żyć z kobietą z którą nie ma szczęśliwego życia seksualnego?

"też miałam męża i też nie chciałam z im bo mnie na hafta brało jak o tym pomyślałam" a co, nie pociągał cię?