Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawny

Zdradziłem żonę

Polecane posty

dareios - moze nie bedzie w stanie stwierdzic z cala pewnoscia ze ja zdradzil ale odczuje ze juz jej nie kocha tak jak wczesniej gdy beda sie klasc obok siebie, i w codziennym zyciu, moze to tez wyjsc miedzy slowami itp. Prawda zawsze wylezie wczesniej czy pozniej

to że zdradzający mężczyzna nie kocha żony to mit. wg badań dalej swoje żony kocha ponad 70% zdradzających mężczyzn

a moze Ci zdradzajacy mezczyzni kochaja wygodę, obiady i stabilizację oraz to ze juz nie musza nikogo zdobywac: ozenilem sie to niech juz tak zostanie, pociupciam na boku

a jak ciupcia na boku to nie musi zdobywać tego boku? generalnie powodów zdrady mężczyzn jest co najmniej kilka. jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę nieco później te powody opisać z męskiego punktu widzenia

ten bok jest zdobywany tylko do jednego celu i w jeden sposob a zobowiazanie ciazy na mezczyznie tylko do momentu gdy ten bok bedzie chcial czegos wiecej, wtedy oczyszczony mezczyzna z duma i bez wyrzutow przyzna - przeciez mam zone a tamtej niczego nie obiecywalem - moge spokojnie tamta zostawic

Gość *Idiotka ****
Dateios - mówił ci juz ktokolwiek że jesteś rycerzem? BO MASZ QRWA TAK ZAKUTY ŁEB, że musisz byc rycerzem :D

Gość Seks jest ciągle
tylko środkiem do osiągnięcia określonego celu: mężczyźni - przyjemności z satysfakcji seksualnej i jesteśmy od tego uzależnieni kobiety - korzyści materialnej bowiem wiedzą że jesteśmy od seksu uzależnieni Wszystkie frazesy typu: miłość, szacunek, odpowiedzialność itp. wmawiają nam po to, by nie nazywać tego zwykłym kurestwem.

"nie nie pociagal, jaka nrmalna kobieta nie lubi sobie pociupciac" A jak brałaś z nim ślub to był pociągający i się zaniedbał czy już wcześniej cię nie kręcił? Ok, opiszę te powody w osobnym wątku i wkleję tu link

Gość opiku
zdarza sie ,zona zdradza mążą taż

Gość *Idiotka ****
Seks jest ciągle tylko środkiem do osiągnięcia określonego celu: mężczyźni - przyjemności z satysfakcji seksualnej i jesteśmy od tego uzależnieni kobiety - korzyści materialnej bowiem wiedzą że jesteśmy od seksu uzależnieni Wszystkie frazesy typu: miłość, szacunek, odpowiedzialność itp. wmawiają nam po to, by nie nazywać tego zwykłym kurestwem. Byłoby mi cię moze nawet szkoda...bo żal mi skrzywdzonych zwierzaczków :P, gdyby nie to, że zwierzaczki nie potrafią pisać, a skoro ty potrafisz to znaczy, że jako człowiek spłyciłeś swoje zycie do deski i masz dokładnie to, czego chciałeś :D

czy ja dobrze rozumiem? przestał cię pociągać nie ze względu na swoje ciało i wygląd?

Ja jestem całkowitą przeciwniczką zdrad. Ale... jak przeczytałam post autora to o dziwo trzymam jego stronę...

chcę tylko autorowi unaocznić, że najzwyczajniej w świecie jego żony prawdopodobnie już nie pociąga, możliwe, że jej nie zadowala i nie chce jej się już z nim sypiać Owszem autor może rzec 'ale kochanka się ie skarży' - problem w tym, że dla kochanki jest nowością a dla żony nie, żona też po 3 latach małżestwa dopiero zmieniła podejście do seksu Bardzo możliwe, że je na rękę że masz kochankę i jej dupy nie zawrcasz

Kobiety nie chcą się kochac kiedy nie czują przyjemności. To takie proste- normalny człowiek kiedy przezyje choć raz orgazm ma ochotę na więcej. Widocznie ...nie było jej tak dobrze. Wcześniej być może udawała

Albo kiedy dzieje się tak jak w przypadku ''kobiety podwójnej''

kobieta podwójna Bardzo możliwe, że jej na rękę że masz kochankę i jej d**y nie zawracasz Myślisz, że jego żona się domyśla i dobrze jej z tym? Nie sądzę żeby którejkolwiek kobiecie było by coś takiego na rękę.Co innego być zdradzaną i o tym nie wiedzieć a co innego wiedzieć. A poza tym - brak ochoty na sex może być spowodowany różnymi chorobami lub lekami.

człowieczko mi by nie przeszkadzało jakby mój eks będąc mym mężem miał inną O ile przestałby mnie nagabywać Rozwód i tak był kwestią czasu

no nie wiem, ale ty już wiedziałaś czy byłaś nastawiona na to że się rozstaniecie, więc dlatego byłoby ci to obojętne, a nie wiadomo jak to jest z jego połówką, może mimo wszystko go kocha

Niech będzie to przestroga równiez dla męzczyzn-jezeli przestaniecie pociagać swoje partnerki fizycznie lub intelektualnie to bedą Wam odmawialy seksu .łatwo napisać''ona nie chce mi dać" nie zastanawiając nad przyczyną...

solidarność kobieca jest zadziwiająca. wszędzie szukacie winy faceta. tak jakby nie istniały zimne kobiety tylko istniały niezaspokojone. tak samo jak są faceci którzy wolą ciąć w Warcrafta niż się zająć żoną, tak samo sa kobiety które wolą oglądać taniec z gwiazdami niż uprawiać seks

Dareios ja nie powiedziałam, że facet jest winny ale wydaje mi sie, że wina zawsze jest gdzieś mniej więcej w połowie

DAREIOS Czy ty znasz choć 1 kobietę która osiągnowszy orgazm i zadowolenie nie chciała już tego powtórzyć? PODKREŚLAM -nieudawany