Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen sen sen

Mój sen.. wierzycie?

Polecane posty

Gość sen sen sen

dzis w nocy snilo mi sie że moj chlopak zmarł. sprawdzilam w senniku i pisze, ze jesli sni sie osoba umierajaca, która w prawdziwym zyciu jest zyjaca, oznacza to ze beda z nia kłopoty i zerwiemy kontakty. Wierzyć w to co zamieszczone jest w senniku? Wierzycie w te wszystkie sny? Troszke sie wystraszylam bo kocham bardzo swojego kochanego i boje sie ze cos moze sie wydarzyc zlego co mogłoby nas rozdzielic :(

Gość a nie możesz go wymienić na
tak wierzyć!!! najlepiej już zerwij ze swoim chłopakiem :classic_cool: co będziesz kusić los? a tak sprawa z głowy

Gość el chulo
Tak,wierz w XXIw w sny i inne zabobony.

Gość sen sen sen
moja mama wciaż tłumaczy swoje sny. A ja juz nie wiem czy mam w to wierzyc.... czy ktos z was mial kiedys taki sen, w ktorym umiera bliska osoba?

Gość mała MEGI 198917
owiem tak ,leej wierzyc niz niewierzyc,mnie sie sny srawdzają

Gość czcxc
ja mialam i nic sie nei stalo w realu. dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!11 przestan wierzyc w te glupoty , aj kiedys mialam fiola na punkcie sennikow dopoki nie dotarlo do mnie ze to bzdury.

Gość czcxc
a co takiegoi ci sie niby sprawdza????????????:):):):):):)

Gość sen sen sen
miejmy nadzieje ze nic zlego sie nie wydarzy. choc im czesciej o tym mysle tym bardziej wkecam sobie, ze mój kochany mnie zostawi. ehh... po co ja to czytalam? :/

Gość czcxc
tez miala sny ktorych interpretacja mowila : rozstanie, klopoty, brak milosci....i jakos nigdy do tego nie doszlo. nadal jestem z moim facetem i jest cudownie, nie nakrecaj sie:))) mowie ci ze to sa glupoty. sny to odzwierciedlenie naszych lekow, niepewnosci. jego smierc mogla symbolizowac np twoj podswiadomy strach przed koncem zwiazku lub tego ze on cie zostawi.

Gość marzeniamarzenia
Nie histeryzuj bo sniło ci sie dobrze ,wszystko pomyslnie sie wam ułozy :)

Gość el chulo
Sprawdzalność snów,przepowiednie wróżek,cyganek itp polegają na tym,że ci coś powiedzą a ty podświadomie idziesz w tym kierunku,nawet nie zdając sobie sprawy,sama kierujesz rozwojem wydarzeń ,zmierzając właśnie w kierunku przepowiedni czy snu,albo śni ci się to co ma się wydarzyć a nie,wydarza się to,co ci się śniło.

Gość sen sen sen
eh dziekuje za wsparcie. miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;)