Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak1988

Rozpoznaję kobiety ze wsi z wysoką trafnością !

Polecane posty

Gość jak na takie warunki
tos nawet ładny wyrosnął mellygionku :D mialam gdzies twoja fotke ale sie od ciaglego patrzenia wziena i wypatrzyla :(

Gość żaba a Ty jesteś ze wsi?
?

Gość zaby sa naturalnie
przypisane do wsi :classic_cool: natury nie oszukasz

Gość żaba to z jakiego miasta
jesteś ?

Gość mbnkmnk
autorze przesle ci pare fotek ciekawe czy zgadniesz czy z miasta czy z wiochy

Gość DDRrrrrrrrrrrr
Nie ubliżaj nikomu wył.komputer i wyjdź do lasu warszawiaku za 5 groszy

Gość Warszawiak1988
Jeszcze raz powtarzam - to była prowokacja

Gość baba_z_gór
nie czytałam tych bzdetów, ale przydarzyła mi sie zabawna sytuacja na poczcie. Wczoraj padał deszcze i pan chciał coś zrobić przy stoliku, Ja przy ławce pakowałam torebkę. On mówi: " no nich pani zobaczy, przyszła baba ze wsi, postawiła mokre siaty i pełno wody na stoliku". Ja wyciągnęłam paczkę chusteczek hig, ale miałam tez używaną jedną w tej samej garści. I ta używaną wytarłam mu stolik. Jakby nie wyjechał z babą ze wsi to użyła bym czystej... Potem mówię do niego: " no widzi pan, jedna baba ze wsi zmoczyła blat, a druga wytarła i jest OK"... Jego mina bezcenna. Coś tam zakwękał ale ja już byłam daleko. Ale moja chusteczka po wytarciu nosa była jeszcze biała, ale po tym stoliku była już czarna, mimo że woda była czysta z deszczu. :D

"żaba to z jakiego miasta jesteś ?" z Pcimia Małego nad rzeką Smródką :D i tak mieszkam daleko od rodzinnych stron 🖐️

Gość DaltonX
Jak zdefiniować Warszawiaka a jak Wieśniaka? Czy przez pryzmat fizjonomii twarzy/sylwetki czy raczej mentalności? Te cechy są kształtowalne w pewnym zakresie. Typowy rolnik przyzwyczajony od małego do pracy w polu bez ambicji edukacyjnych lub bez takich możliwości będzie raczej inaczej wyglądał niż student telekomunikacji/genetyki/ekonomii czy innych bardziej prestiżowych kierunków. Możliwy jest mix czyli osiłek-inteligent. Media podają,że Arnold S był takim miksem. Myślę ,że wszystkie typy są potrzebne bo w stolicy są fabryki i uniwerki. Istotne jest właściwe wykorzystanie "potencjału ludzkiego" aby nie zaburzać równowagi przy jednoczesnym rozwoju. Utrzymanie skomplikowanego systemu relacji ludzko-ekonomicznych to sprawa kluczowa.

Gość jfljfdlfjfjlfjdflkdj
ale idiota kobiety w NY w ogóle nie mają gustu i co ze wsi są? :D:D:D