Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak1988

Rozpoznaję kobiety ze wsi z wysoką trafnością !

Polecane posty

Gość Warszawiak1988

Zrobiłem doświadczenie. Odwiedziłem w przeciągu dwóch tygodni ponad 100 profili przypadkowo znalezionych kobiet na nk i z trafnością ponad 80% odgadłem czy kobieta pochodzi ze wsi czy z miasta. :-) A Wy też potraficie rozpoznawać wiejskie rysy twarzy?

Gość marzeniamarzenia
A jakie sa wiejskie rysy twarzy /

rysy nie , ale mentalność jak najbardizej i nawet przez monitor widze ,ześ wieśniak :D

Gość Warszawiak1988
Pokaż zdjęcie to Ci powiem czy pochodzisz ze wsi czy z miasta.

Gość marzeniamarzenia
Koza ma na pokaz :P

Gość ja podobnie rozpoznaje
czy sa to osoby wykształcone czy nie 90 % trafnosci :P

Gość a komu
nie ublizajac nikomu, ale napisac w temacie musze. Poznalam na necie wielu facetow: z miast i ze wsi...a nawet ze stolycy i musze napisac obiektywnie,ze ci z wawy to najwieksze wiesniaki. Jesli ktos bedzie ciekawy,to rozwine temat

Gość marzeniamarzenia
A ja wam powiem wykształcony czy nie ,ze wsi czy nie kazdy ma jakiegoś hopla z przerzutką :D

Gość Warszawiak1988
@ a komu Proszę o rozwinięcie tematu :/

Gość Warszawiak1988
kobiety ze wsi mają dzikie rysy twarzy i nie potrafią się ubierać

Gość Warszawiak1988
Dlaczego Was zatkało ?

Gość Warszawiak1988
Dlaczego wg Was Warszawiacy to najwięksi wieśniacy?

Bo prawdziwych Warszawiaków jest w Wawie z 40 % reszta pozjeżdżała się z całej polski, ja tez nauczyłam się rozpoznawać prawdziwych Warszawiaków od tych przejezdnych, w święta po Wawie jeździło się bosko, puste ulice, a dlaczego? Bo wszyscy porozjeżdżali się do domów. Prawdziwy Warszawiak jest człowiekiem miłym i otwartym, reszta buraków to tzw. warszawka, nazjeżdżało sie hołoty z wiosek i myślą, że sa zajebiści bo mieszkają w Wawie 3 miesiące...litości

Ja znałem osobiście trzech rodowitych warszawiaków,okazało się, że wszyscy to cwaniaki kombinatorzy i zwykłe nieroby,a na dodatek wszyscy mieli o sobie wygórowane zdanie.

07 oczywiście ze po jednaj i po drugiej stronie znajda się wyjątki, ale ja generalnie miałam do czynienia z takimi przypadkami

Gość nad warszawiaka
nie masz cwaniaka,chcesz z nimi zadrzeć to se najpierw trumnę kup. Słowa starej piosenki

Gość atanazy_k
ja rozpoznaję buraków ze 100% trafnością

Gość Docent
Badania, hihihi... profili na nk.. . to rzeczywiście na poziomie kogoś rodem z W..siawki!

Gość MANalfa100%
Jakie są wg Was charakterystyczne cechy wieśniaka? @atanazy_k Wydaje mi się, że też potrafię rozpoznać buraka ze wsi z wysoką trafnością, ale chyba nie ze stu-procentową.

Gość Warszawiak1988
Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to między innymi dzikie, zwierzęce spojrzenie i niesymetryczne, dziwne rysy twarzy

Gość taka ja kaaaaja
Dziecko puknij się porządnie w swoją pseudo warszawską głowkę, bo z warszawiakiem masz tyle wspólnego co ja z zeszłorocznym śniegiem. Też pochodzę z W-wy, podobnie jak moi rodzice i dziadkowie którzy się tu urodzili, ale do głowy by mi nie przyszło takich bzdur wypisywać...Chcesz tym pokazać jakąś swoją wyższość? Wyleczyć kompleksy? Wszcząć awanturę? Masz nierówno w cabanie. I powiem ci że mało mnie interesuje za co lub za kogo mają się przyjezdni a nie zabronisz im zjeżdżać za pracą czy wykształceniem.

Gość Warszawiak1988
to była prowokacja. Nie ma w zasadzie rysów twarzy, które by zdradzały wiejskie lub miejskie pochodzenie w obrębie tej samej nacji. Każdy jest inny. Zarówno ludzie wywodzący się z wielkich miast jak i ze wsi mogą mieć: - nosy: garbate, proste, długie, krótkie, duże, małe, krzywe, płaskie, spiczaste, wąskie, szerokie itp. - usta: szerokie, wąskie, duże, małe, zakrzywione na wiele sposobów - oczy: małe, duże, wyłupiaste, wąskie itd. - szczęki: szerokie, wąskie, wysunięte, wsunięte itd. - uszy: małe, duże, odstające itd. etc. Wniosek: Wieśniactwo dotyczy raczej stanu umysłowego niż pochodzenia, stąd nawet rdzenny Warszawiak może predestynować do roli wieśniaka przez sam sposób bycia.

Gość Warszawiak1988
Wymyśliłem to wszystko jedząc kupe.

A to ciekawe, masz chłopie dar prawie tak wielki jak rozpoznawanie ciąży przez kosztowaniem moczu :D

Gość mellygion tysz jest
ze wsi :classic_cool: