Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka "PwS"

ULUBIEŃCY "PROSTO W SERCE"

Polecane posty

Gość fanka "PwS"

Chciałabym obejrzeć serial "Prosto w Serce" w internecie ale niestety albo muszę zapłacić jakiś dziwny abonament a taka opcja oglądania mnie nie interesuje, albo jeśli jest możliwość obejrzenia za darmo to ten serial jest dostępny jedynie na terenie PL a ja mieszkam za granicą więc mogę się co najwyżej pocałować w nos. Czy ktoś mnie jednak jest w stanie pocieszyć pisząc, że jednak jakimś sposobem uda mi się obejrzeć ten serial, oczywiście bez konieczności wylotu do PL :] ?? Interesują mnie odcinki od 1-ego do przynajmniej 120-ego, oczywiście za DARMO. Wspomóżcie fankę PwS, proszę.

Gość fanka PwS
jajka sobie ze mnie robisz, czy może czegoś nie rozumiem ??

Gość na tvn player
masz za darmo

Gość fanka PwS
chyba sex tam mam darmowy bo raczej nie ten serial :] . "Przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne nie możemy wyświetlic tego video w Twoim kraju. Obecnie ten film jest dostępny tylko na terenie Polski." ehhh...

Gość fanka PwS
no nikt mi nie jest w stanie pomóc ?? :(

Gość fanka PwS
może jednak ktoś się znajdzie chętny do pomocy ?? nie interesują mnie opisy, streszczenia czy zapowiedzi bo do tego to mam nieograniczony dostęp, tylko pełne odcinki od samego początku czyli od odcinka 1-go

Gość fanka PwS
halo ludzie, jest tam kto ??