Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

jego byla...

Polecane posty

Zawsze bylam zazdrosna o byla dziewczyne chlopaka . Po tym co kiedys do mnie pisala , wynikalo ze zawsze bedzie Go kochac . Juz nie raz chcialam to skonczyc , aby zapomniec .. . Jednak On zapewnial ze kocha mnie. Nie wiem komu mam wierzyc . Ona napisala ze zostawil Ja przez chorobe, i nie mogla do Niego przyjezdzac . Niby pojawilam sie Ja i wszystko zepsulam . On nic nie chce o Niej mowic . Wiem ze razem wiele przeszli . Niby kogos miala , teraz nie ma . Gubie sie w tym i zastanawiam sie nad tym czy Go zostawic , dac spokoj . Kocham Go , ale nie umiem tak zyc pomiedzy . Gdy Go pytam o Nia , odpowiada jednym zdaniem z ktorego nic nie wynika . Dalam spokoj z pytaniami . Nie wiem juz co zrobic ...

Gość dziecko idz spac
wont

Gość anna karenina ;
jej kazać spierdalać i poblokować wszystkie możliwości kontaktu do siebie a chłopakiem to się zająć. nie ma co rozpamiętywać, każdy z nas ma jakąś swoją 'przeszłość'

Heh nie jestem juz dzieckiem.. Jestem poprostu wrazliwa .. Bylam w wielu zwiazkach . Ten zwiazek jest dosc dlugi .. Pisalam Jej aby sie odczepila , ale nie chce tego zrobic..

Gość anna karenina ;
no to Ci mówię, każ jej spierdalać i zablokuj jej nr.

Tylko ze Ona pisze na meila do chlopaka ..

Gość anna karenina ;
to niech on też jej każe spierdalać i w ogóle niech kasuje te maile od niej zanim przeczyta. jak tego nie będzie chciał zrobić to wiadomo że nie zamknął tego rozdziału w swoim życiu 🌼

Gość skoro to dlugi związek
to czy nie sązisz, że gdyby chciał z nią być to już dawno by się z Tobą rozstał? Zastanawiasz się nad rozstaniem? Dziewczyno stuknij się w czoło. Olej sprawę. Ciesz się swoją miłością i nie stwarzaj problemów tam, gdzie ich nie ma :) A była potruje i w końcu przestanie.

Martwi mnie to co wypisuje .. Uwaza ze chlopak niby bardzo byl w Niej zakochany i mieli takie plany ..Chcialabym cieszyc sie tym co jest ...

up

Gość ojeju_czarodzieju
tez tak mialam, zylam ciagle ta mysla, ze on kogos przede mna darzyl wielkim uczuciem i moze nadal darzy... Jednak musisz przestac ,myslec o tym co bylo - liczy sie tu i teraz. Gdyby nie chcial - nie bylby z Toba. I tylko tak mysl. Wiecej pewnosci siebie, bo sie wykonczysz. A jemu powiedz, tak jak ktos wyzej napisal- niech usuwa emaile zanim je nawet przeczyta.

o, widze ze mamy podobnie. moze ex mojego chlopaka nie wypisuje do mnie nic i do niego takich rzeczy, ale sytuacja bardzo podobna. Ona pisze, chce miec ciagle z nim kontakt, najchetniej by sie z nim spotykala kilka razy w tygodniu! Wiedzac ze ja jestem. Ale podobna ona zawsze chce miec miejsce w czyims zwiazku.. :O i tez jak pytam o nia (a juz teraz przestalam zupelnie) odpowiada tyle co nic. dreczy mnie ta sytuacja..