Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko ja samotna?

kazdy ma meza?chlopaka? wszysty sa szczesliwi, tylko nie ja..

Polecane posty

tak przegladam tu te wszytskie topiki i chyba ani raz nienatrafilam na samotna matke;/ gdzie nie czytam to maja mezow badz chlopakow.. nawet na topkiku z mlodymi mamami.. opisuja ze maja swoje mieszkania, meza, sa szczesliwe.. czy naprawde tylko ja jestem samotna?? mam 22 lata, dziecko ... meza ,badz chlopaka brak...

Autorko :) na kafe kazda jest piękna i bogata,ma męza milionera i trzy wille z basenem do tego idealne dzieci co w wieku 6 miesiecy recytuja wiersze i stepują:) wyluzuj, rozjerzyj sie dookola, jest mnostwo kobiet w podobnej sytuacji....uszy do góry,masz dziecko i to najwazniejsza istoa w Twoim zyciu, nie pisz wiec ze jestes samotna:)

Gość takie zycieeee
ty masz taki problem ktos inny ,ma taki problem tak to juz jest

a ja sie staram o dziecko i go nie mam i mam niby chłopaka ale niedawno sie dowiedziałm ze jest tylko dlatego ze on tez chce miec dziecko ...

Gość takie zycieeee
widzisz ty masz dziecko jestes sama a ja mam meza a nie mam dziecka bardzo dlugo sie o nie staramy

Gość oliwka 888
witaj ja tez mam 22,rocznego synka i jestem sama.

Gość takie zycieeee
takze jak widzisz nie mozna miec wszystkiego jeden ma to drugi ma tamto zycieeeeeeeeeeeee

Gość rogatka
ulala - widze tutaj chyba glebszy problem, ktorym jest nie samotnosc a dziecko.. a nie przejmuj sie- widze te z "przychowkiem" lepsze maja branie niz te bez

no ja do teraz nie do konca moge sie pogodzic z tym co sie stalo.. jak patrze na rowiesnikow to czuje sie strasznie;/ jest mi dziwnie.. chcialabym zyc jak oni.. oliwka 888- pogadamy?

Gość gość
Autorko głowa do góry dziecko to cudowna istota dla której warto żyć. A apropo tematów na kafeterii to było parę gdzie pisały samotne mamy.

masz DOPIERO 22 lata!!! jeszcze wszystko przed Tobą! masz sporo czasu, żeby znaleźć miłość, wybudowac dom i zasadzić drzewo..rany... i w ogóle nie wiem na jakie topiki trafiasz - poczytaj sobie lepiej te o zdradach, wrednych teściowych, bratowych, o chorobach.... dzieci;)

Gość oliwka 888
a tam sie martwisz..jedno szczescie juz mamy,a drugie kiedys nadejdzie na pewno! Nie mowie,ze jest lekko,ale jesli mialabym znow trafic na nieodpowiedzialnego chama,to wole tak jak jest..

Ja mam meza, dziecko, ale nie mam pracy. I przyznam sie, ze przez ten brak pracy czuje sie ostatnio nieszczesliwa. Maz pracuje, ale dostajemy duza pomoc od tesciowej, ktora z drugiej strony daje sobie prawo do wtracania sie w nasze zycie. Ja kiedys pracowalam, uczylam sie, bylam aktywna, a teraz siedze w domu i w oczach tesciowej i nawet chyba meza stalam sie mniej wartosciowa. Staram sie czasem myslec pozytywnie i o tym, ze powinnam sie cieszyc ze zdrowej i pieknej dziewczynkii, ale brakuje mi bardzo tej mozliwosci realizowania sie.