Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

smutno mi ...

Polecane posty

no ja mam 18 i nie wiem o co chodzi, bo wybaczcie lecz nie kazdy interesuje sie grami ! i nie miejcie jakis pretensji , bo to raczej nie powod do dumy ? a zreszta nie wtracam sie..

Gość kolomoro
można i tak ale pamietaj że pikinierzy to podstawa, przed nimi jeszcze wyslij 2 tarany wezmą cały dmg na siebie i pikiutami zakopuj fose i niszcz wieże trybuszami, albo katapultami wyjdzie taniej i wiecej

wiadomo to jest podstawa : ) tylko ciezko jest bo ma smolne rowy i najpierw trzeba poswiecic pare jednostek by je zapalił łucznikami nie mowiac juz o wilczych dołach przy bramie :D

Posłuchaj Pawełku S. Powiem ci coś, przestań wzdychac do Sońki bo taka mała c*pka co ma 174cm w kapeluszu i wygląda jak c*pka nie jest dla niej odpowiednia, masz z***any ryj, nie masz pracy ani auta siedzisz na garnku rodziców Maxx co mozesz dostac to czkawka albo taka mała k**wa i tyle. ej ale to bolało :( mam 175cm i mam auto :classic_cool: ha.. :classic_cool:

Gość kolomoro
przejebane jedynka jest o wiele łatwiejsza niż dwójka, ostatniej misji nie przeszedlem:/

Gość sossssss to gej analny
,,

Gość to ja ja ja prawdziwa :)
auto jest ojca :)

Gość pou
smutno mi bo jestem dda, nienawidze siebie i nie umiem zbudowac zwiazku - tak mi zle z tym :(

Gość pou
wroclaw, mam mase blokad zlych dysfunkcyjnych, niszczacych, autodestrukcyjnych, tyle lat probuje cos zmienic terapie itp i nic :(

Gość pou
wyruchaj mnie analnie.

x men gdzie na te piwo chcesz isc? do tego trzeba miec mocna psychike... rozumiem ze rodzice zniszczyli ci dziecinstwo ale nie ozesz sie za to obwiniac i musisz pokazac ze jestes silna

Gość pou
nie jestem :( mam tego dosc udawania ze jestem, marze o tym by zniknac

x men to mam do ciebie z 400 km :D pou ale powiedz mi po co smutasz? nie mozesz sie kontrolowac? oczywiscie nic na siłe ale na pewno mozna cos zrobic

piwo pije tylko na imprezach ale ogólnie gustuje w wiskaczach ... to moge litrami pic :D

Gość jak ktoś ma dostęp do b3r
sosss nie chodzi do pubów i zaprasza laski na sok za 1,20 pod sklepem

zapijam cola : ) jakos nie lubie zmieszane od razu... bo wtedy nie czuje sie tego smaku whisky :D

Gość do pawla s.
sosss zasługujesz tylko na taki pasztet jakim jest mimisiowa a ty sie oglądasz na Dashe i Sonie żałosny knebelku