Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

Dlaczego faceci zdradzają - męski punkt widzenia

Polecane posty

spoko, ja tam się specjalnie nie kryję. i co, to jest przedmiotowe traktowanie?

Ja czasem zadaję "dziwne" pytania i myślałam, że nie odpowiesz, albo, że to nie moja sprawa :) i nie miałabym tego za złe, ale ok.

Gość ;;kmlkmlmkmmml
dobrze ze chociaz mowisz wprost ze chcesz ich cial a nie ich;)

Gość Kamillo37
Zdradzają , hmm... dla RÓŻNORODNOŚCI odmiany i ekscytacji.Nic ważnego takie tam... podłechtanie naszego Ego. Nadal kochamy swoje kobietki. Tylko czasem piźnie w łep jakiś impuls i wystarczy. Jeśli któryś zdradza z premedytacją trza poszukać przyczyn z dzieciństwa.

Gość Kamillo37
a taka długo planowana.

Gość uyuuyy
to kiepsko kochasz skoro ryzykujesz związek dla czegoś nieważnego, "takiego tam"

A dlaczego kobiety lecą często na kasę.nawet jeśli ma cool osobowość. no i jak kobiety się z taki wiążą bo wolą tych drani nie chcą marnować czasu i szybko dać dvpy ożenić się to wiadomo.trzeba wybierać z rozsądkiem.

Gość Natascha
Dareios jesteś interesującym facetem, podobają mi się Twoje wypowiedzi. A ile masz lat? Pozdrawiam.

dlaczego faceci zdradzają ? tosz to proste , z całego sklepu cukierniczego mam jesc tylko jedno ciagle ciastko ? a gdzie WZ-ki , gdzie Eklerki , bezy , pączki , drozdzówki , itd. itd głupotą by było nie znac smaku czego innego a zapewniam , ze roznica w smaku kobiet i zachowaniu jest pzreogromna ! i choc sam ruch posówisto zworotny członka w pochwie jest taki sam , to jednak to wszystko inne nadaje ruchaniu wysmienitago smaku

A ja zgadzam się w 100% z Dareios. Jestem żonaty i wiem o czym mowa...Nawet jeśli partnerka jest ładna i dba o siebie to porządanie zanika. Chciałoby się czegoś nowego zdecydowanie. Co zrobić jeśli ww. partnerka nie jest chętna na żadne zmiany i realizacje fantazji....? Frustracja rośnie...

Gość ona_1986
"Tak zaprogramowała nas natura - do jak najszerszego rozsiania swoich genów" to dlaczego tak unikacie tego zapladniania? wpadki boicie sie jak ognia... nie robicie tego bez zabezpieczenia, no chyba ze nie znacie kobiety ani ona was i wiecej jej nie spotkacie... wtedy jak urodzi wasze dziecko to i tak was nie odnajdzie... do mnie ten "argument" z genami do zapladniania wogole nie przemawia... "Kobietę może pociągac to jaki facet jest, opiekuńczy, inteligentny itp" bzdura... jesli facet jest gruby, nie dba o siebie i o swoja higiene to moze byc nawet chodzacym idealem z charakteru, a kobieta bedzie sie brzydzila zblizen fizycznych z takim facetem...

Gość ona_1986
"zapładniał ją po czym udawał się do sąsiedniej wioski i znowu zapładniał... a owłosione omijał" kiedyś wszystkie były owłosione...

Gość zdrada to nic takiego
Jestem kobieta mam faceta od paru miesiecy, mamy fajny seks on ma boskie cialo, ale co z tego jak i tak czasem zdarzylo mi sie zdradzic? Nie wiem dlaczego to zrobilam, po prostu tak wyszlo. Nie czuje wyrzutow sumienia. Mowi sie trudno i zyje sie dalej. Zycie jest tylko jedno wiec czemu mamy sobie odmawiac? Gdybym dowiedziala sie ze on mnie zdradza to przyjelabym to ze spokojem - jestesmy tylko ludzmi i mamy prawo do swoich slabosci... Poza tym zdrada to tylko seks. Co inneo zdrada emocjonalna, kiedy ktos bedac w zwiazku zakochuje sie w kims innym. Wtedy powinno sie taki zwiazek zakonczyc zeby nie ranic drugiej osoby. Ale seks? Seks to tylko seks - chwila zapomnienia.