Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuioplkjhgfd

którego smartfona wybrać

Polecane posty

Gość qwertyuioplkjhgfd

LG P350 Swift Me, Samsunga Wave 533 czy SE X8? nie mogę się zdecydować, który z nich jest najlepszy?:)

ja bym wybrał wave. nie polecam andrognida, mam go od roku i on naprawdę jest źle napisany i potrzebuję naprawde mocnego procka

to tak SE X8 jest bardzo fajny,. bawiłam się nim swego czasu i polecam, jeśli lubisz dotykowe i Ci to nie przeszkadza, co to Samsunga, jeśli lubisz klawiature QWERTY to radzę ten. osobiście nie polecam pierwszego :) Ja bym wybrała SE X8, solidna firma, mój już 3ma 4 lata :D

SE Xperia X8 to stary smartfon na androidzie 1.6 (prawdopodobnie z dostepna aktualizacją do 2.1) podczas gdy wychodzi obecnie 4.0. Te wcześniejsze androidy to niedorobione gnioty, wiem bo sam mam 2.1. to dziadostwo zamula, zawiesza się, pluje błędami i nie potrafi nawet instalować aplikacji na karcie pamięci. ja mam SE Xperię X10 mini pro, android 2.1 na procku 600MHz. szczerze nie polecam. to się potrafi ciąć nawet przy przewijaniu listy kontaktów. zarówno LG p350 jak i X8 mają właśnie procej 600 MHz. a przy androidzie... to tak jakby do tira wpakować silnik z Punto

"Ja bym wybrała SE X8, solidna firma, mój już 3ma 4 lata " A więc nie masz smartfona bo 4 lata temu to takich praktycznie nie było. nie polecaj więc czegoś tylko ze względu na producenta sprzętu bo w przypadku smartfona tak samo wazne jest oprogramowanie. to tak jak z laptopem, sprzęt może być super ale jak wpakujesz do środka windowsa 95 który pluł błedami już od samego ruchu muszką to sorry, nie będzie to dobrze działało

no tak zgadzam sie z Tobą, mój błąd :) nie polecam w takim razie nic.

Gość qwertyuioplkjhgfd
kurde czyli wychodzi na to, że każdy lipny:( do wyboru mam te trzy ze względu na cenę, więc nie spodziewam się cudów, dzięki za odpowiedź:) a jakiś taki w miarę dobry nie biorąc tych trzech pod uwagę, bez szaleństwa cenowego?:(

w sumie ten wave też bez rewelacji bo choć na Badzie to z prockiem 312MHz. Ale takie pytanie - czy ty potrzebujesz smartfona?

Gość qwertyuioplkjhgfd
no nie do końca, napaliłam się troche bo się nie orientowałam, a teraz to już mi przechodzi

tak naprawde nie ma sensu kupować smartfona jezeli nie chcesz na nim używać internetu. te modele nie sa zbyt udane wg mnie. widziałem Badę w akcji ale na procku 1GHz, a Wave 533 ma tylko 312 więc może być padaka. natomiast androida używam od roku i zawiodłem sie. to jest telefon dla dłubaczy którzy chcą sobie skonfigurować pod siebie kazdy moduł systemu, bo jeżeli chodzi o elastyczność to android nie ma sobie równych. ale on potrzebuje naprawdę mocnego sprzętu aby płynnie działał

Gość qwertyuioplkjhgfd
to jeszcze się zastanowie nad kupnem, wezmę pod uwagę inne telefony:) dziękuje za podpowiedź, pewnie bym któryś z tych smartfonów wybrała, a tak to mam jasną sytuacje