Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona laska

Feromony - czy to oszustwo?

Polecane posty

Gość zielona laska

Cześć. Ostatnio zauważyłam reklamę feromonów. Poszperałam trochę w internecie, aby poczytać opinię ludzi. I co znalazłam? Okazuje się, że feromony stosują same atrakcyjne osoby i zachwalają sobie ten produkt. Sorry, ale na moje oko tym ludziom wcale nie trzeba feromonów. Natomiast nigdzie nie znalazłam opinii osoby nieatrakcyjnej ... Czyżby te całe feromony to był kolejny szwindel, podobnie jak internetowe serwisy randkowe i niektóre kursy podrywu? Świat jest brutalny dorabiając się na samotnych i niechcianych :( Ciekawią mnie wasze opinie :D

Feromony na pewno mają jakoś tam skuteczność ale nie oszukujmy się że same zadziałają. To tak ja by takiego lumpa z pod monopola spryskać nimi i czekać na efekty? Feromony możemy nazywać dodatkiem i tyle.

Gość simian raticus
Emeryta, rencistę i bezrobotnego spryskaj to laski ich wszystkie!

Gość są bardzo skuteczne
działają na portfel oraz psychikę właścicielki/a ! :D 🖐️

przeciez kazdy z nas wytwarza wlasne feromony,to po co kupowac czyjes? z tego co wiem feromony mowia cos o naszym genotypie i dzieki temu zapachowi partner moze podswiadomie ocenic czy nadajemy sie na pare..wiec po co miedzac jak matka natura to tak pieknie wymyslila?

Gość gość
Dupa tam a nie frenomony panie.

Gość gość
Zalezy jakie feromony, te tańsze z allegro nie mają prawie w ogole w sobie feromonów, a te lepsze działają, tutaj masz zbiór artykułów o feromonach gdzie jest naukowo udowodnione że działają http://pherowin.pl/artykuly.html