Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas_dziwna_baba

Skąd czerpiecie inspiracje jak sie ubierac czy tez kupujecie od czapy ciuchy

Polecane posty

Gość jakas_dziwna_baba

Od zawsze mam problem z tym jak sie dobrze ubrac jak widze w internecie dziewczyny, których stroje sa swietnie zestawione, z niczego wielkiego zrobiony calokształt ze wow to szczerze zazdroszcze zmyslu modowego umiejetnosci robienia zestawien ubraniowych i gustu. Mi niestety tego brak i zazwyczaj jak kupuje ubrania to na zasadzie ze jakas rzecz mi sie rzuci w oczy bo ladna ale pozniej okazuje sie ze kompletnie nie mam tego z czym zestawic...w szafie sterty ciuchow z ktorych nie da sie zrobic nic sensowenego kasa wydana a ja dalej nie mam sie w co ubrac :( tez tak macie? ze kupujecie bo cos wam sie podoba czy kupujecie od razu z dokladna wizja ze to z tym sie polaczy do tego takie kolczyki dokupi torebki i macie caloksztalt? skad bierzecie inspiracje dodam ze jestem babka z seii xxl i wogole ciezko mi sie ladnie ubrac :(:( ostatnio wpadlam na genialny pomysl przegladajac jakas gazete rzucila mi sie w oczy fajna stylizacja i pomyslalam ze przekopie allegro i kupie najbardziej mozliwie zblizone ciuszk, kolczykii do tych co widzialam i sproboje stworzyc caloksztalt jak z gazety co o tym myslicie jak sobie wypracowac styl jak kupowac ciuchy zeby nie wydawac krocia a miec kilka sensownych zestawow i do pracy i na impreze;)

Gość Ja kupuje co mi wpadnie w oko
a ze juz mi wpadaja w oko rzeczy w konkretnym stylu i tylko w 3 kolorach nie mam problemow z laczeniem

tez kiedyś kupowałam na zasadzie "fajne - biorę" teraz jak mi się coś podoba myślę z czym to bym mogła założyć (w myślach robię stylizacje z mojej szafy) i wtedy np. decyduję się na inny kolor

Gość jakas_dziwna_baba
no wlasnie ja nie mam tego zmyslu ogolnei mam malo ciuchow i jeszcze nic niepausuje pomyslalam ze poprzegladam gazety poszukam fajnych stylizacji i moze na allegro sproboje zlozyc taki zestaw;)

pierwszy krok: zastanów się jakie kolory do ciebie pasują drugi krok: jakie kroje krok trzeci: przyjmij jakąś koncepcje ubioru

właśnie tak kupuję, wchodzę i co mi leży to biorę, tym bardziej, że ubieram się tylko w lumpie więc płacę za torbę ciuchów ok. 30-40 złotych

Gość cvvvbgfbhtyhy
temat jest ze stycznia ale dopowiem słowko,warto miec tzw.bazę.czyli czarną sukienkę,czarne eleganckie spodnie,jakieś proste jeansy,kilka gładkich bluzek najlepiej w uniwersalnych kolorach(beż,braz,czerń,biel),ze dwie klasyczne spódniczki,jakieś stonowane dodatki i wtedy własciwie wszystko pasuje,bo do czarnych spodni załozysz bluzke w kwiatki a do bezowego półgolfu np ceglaste cygaretki itp.

Ja mam ciuchy w jednym kolorze, więc nie mam problemu z dobieraniem. No z małymi odstępstwami. Ale jak coś kupuję, to staram się żeby było w miarę uniwersalne i dało się zestawić w wieloma ciuchami z mojej szafy.