Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lebara

Ojciec nadchodzacego dziecka.?

Polecane posty

Gość Lebara

Mam straszny problem...jestem w 11 tygodniu ciazy... zaszlam z chlopakiem w ciaze z ktorym bylam 7 miesiecy... w ostatni dzien naszego zwiazku dowiedzialam sie ze mnie zdradzil i jest z dziewczyna z ktora weszla mu do lozka ;// Na samym poczatku gdy mowilam mu ze jestem chyba w ciazy smial sie ze schizuje ; // po czasie gdy zrobilismy testy ciazowe nie mogl w to uwierzyc ; // wie dobrze ze dziecko jest jego -.- nie mam zamiaru do niego wracac poniewaz wracalam do niego 3 raz za 4 razem mu nie wybacze nie nawidze go i nie chcem go znac ale co moge zrobic zeby poniosl za to wielkie konsekfencje razem z jego nowa dziewczyna ; // aha no i tak do jego nowej dziewczyny on jej nic nie powiedzial ze jego byla czyli ja jest w ciazy ; // co zrobic zeby obydwoje za to wszystko poniesli konsekfencje .?

Gość grzybek ...
konsekwencje:D podaj go o ojcostwo i alimenty , a ta druga sama się ukarze będąc z głupkiem:D

Gość Lebara
ja juz mu powiedzialam ze dziecko jak bedzie nie bedzie mial zadnego dojscia do dziecka i zabronie sie widywac mu z dzieckiem bo nie mam zamiaru zeby dziecko gdy widzi sie z ojcem gdy dorsta jego nowa dziewczyna uczyla moje dziecko mowic mama -.-

Gość edtfret
nic nie zrobisz, urodzi sie i do sadu pojdziesz po alimenty!!

a ona niby dlaczego ma ponieść konsekwencje? za co? możesz go pozwać o alimenty ale spodziewaj się że sąd równie dobrze może mu przydzielić wizyty. bo to także jego dziecko, ma obowiązek na nie płacić ale także prawo się z nim widywać.

Gość edtfret
lebara nie zabrabniaj mu sie widywac z dzieckiem jesli bedzie chciel. mozesz przeciez zalatwic to tak z e dziecko bedzie widywal w twoim domu!!

Gość Lebara
jest tak ze moge mu wyznaczyc 25% alimentow a moge 50% i w tedy np jak wyznacze 25% alimentow to 75% alimentow doplaca komuna a jak wybiore 50% to komuna tez pomaga. Czy moge zrobic tak ze wzgledu na to ze go strasznie nie nawidze i nie chem go znac wyznaczyc 50 % .?

Gość ola z kraka
jeśli zabroniosz dzicku kontaktów z ojcem, ukarzesz nie tylko ojca, ale i dziecko potem dzieciak będzie miał do Ciebie pretensje

Gość Lebara
ona dlatego ze wiedziala dobrze ze z nim jestem ale pomimo tego weszla mu do lozka ; // i chcem zebytak samo cierpiala jak ja tylko ze gorzej cierpiec niz ja nei bedzie... a co do widywania dziecka ja i tak juz postanowilam ze zabronie mu sie widywac z dzieckiem lecz on na to odpowiedzial ze bedzie robil wszystko zeby do mnie w tedy wrocic zebym mu wybaczyla gdy zobaczy czarno na bialym ze jestem w ciazy ; // ja juz postanowilam ze on dziecka nie zobaczy i do niego nie wroce choc by nie wiadomo jak sie staral -.- nie jestem nikim zeby pokazywac mu dowody ciazy a jemu ni ewystarczyly 10 testow ciazowych jak nei wiecej

Gość edtfret
durne prowo

to chyba sąd ustala wysokość alimentów - tak mi się wydaje. no i niby w jaki sposób chcesz zaszkodzić tej lasce? co, ogolisz ją na łyso?

Gość Lebara
ja zrobie tak ze nie bedzie mialo do mnie pretensji od malego bede mowila jaki jej/jego ''Kochany Tatus'' byl . Nie bede klamala swojego dziecka

Gość edtfret
tak sad wyznacza wysokosc alimentow ale ty we wniosku podajesz kwote jaka cie interesuje. zawsze lepiej dac wyzsza by bylo z czego zjezdzac

Gość edtfret
lebara ale to ze on cie zdradzil nie znaczy ze bedzie zlym ojcem. Moze akurat bedzie fantastyczny. Nie mozesz dziecku tego zrobic przez wlasny egoizm i nienawiśc

"a co do widywania dziecka ja i tak juz postanowilam ze zabronie mu sie widywac z dzieckiem" Już na wstępie napiszę że twoje dziecko będzie miało przejebane z taką niepoważną matką. zobacz jak się zachowujesz, jak rozwydrzona gówniara. Niezależnie od waszych relacji to jest także jego dziecko i ma prawo się z nim widywać. I jeżeli sąd zasądzi wizyty to będziesz miała gówno do powiedzenia, a jeżeli uniemożliwisz mu wizyty to wtedy on może pozwać ciebie, może wtedy nawet sąd przekazać opiekę nad dzieckiem jemu i to ty będziesz bulić alimenty a nie on

Gość Lebara
w Dani mam wybor czy chcem wybrac 25% alimentow czy 50% a z Dziewczyna nie wiem ale chcem zeby cierpiala jak ja

Gość edtfret
moje coreczka nie ma tyle szczescia ojca ma gnoja ktory nie chce jej znać. Mimo iz zrobił krzywde wielka mi/nam bardzo bym chciała by się wnawrócil i byl tym ojcem

Gość podaj go o alimenty i poinform
-uj jego rodziców .Tylko zeby ci nie przyszło do głowy łazic za nim ,robić mu na złosć ,odgrywac sie czy coś z tych rzeczy . Będzie ci płacił kase i wszystko ! A ty jeszcze ułożysz sobie życie .JA JUZ NIE CHCIAŁABYM TAKIEGO DOOPKA NAWET JAKBY CHCIAŁ WRÓCIĆ TO DRZWI BYŁYBY ZAMKNIETE 🖐️

no i co zrobisz? ty się nie nadajesz do macierzyństwa, postępujesz emocjonalnie i kierujesz się uczuciami, a dziecko wymaga stabilności i poczucia bezpieczeństwa. nic tej lasce nie zrobisz, nie ma takiego prawa.

Gość Lebara
zlym ojcem.? jak na samym poczatu powiedzial zebym usunela to dziecko ; oo ; /// i teraz juz wiem czemu chcial zebym usunela to dziecko bo bedzie mu dzieckoprzeszkadzalo w nowymzwiazku -.- aja powiedzialam ze nie chcem jego pieniedzy na usuniecie dziecka bo tego nigdy nie zrobie.

Gość Lebara
ja sie wychwywalam bez ojca nie znam ojca i znam prawde jaka jest ... i tez nie wychwuje mnie wlasna biologiczna matka -.-

Gość edtfret
a ja bym kase wziela na wyprawke i nie usuwala oj glupias ty glupia trz abylo brac jak dawal

Gość Lebara
dopoki dziecka jeszcze nie ma nie chcem od niego zadnych pieniedzy chociaz wiem i jestem pewna ze w zyciu sama sobie dam rade z dzieckiem

Gość Lebara
16 niedlugo 17

tak myślałem. dojrzej dziewczyno bo niedługo będziesz musiała wychowywać dziecko. musisz więc przestać nim być

Gość Lebara
Kocham Go ...a jednoczesnie nie nawidze...;( nie chcem do niego wracac ze wzgledu na to ze ja nie mam zamiaru sie klocic jak dziecko bedzie dorastalo -.- i zreszta nie bede miala zamiaru znowu cierpiec jak mnie zdradzi -.-