Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę sama gotować

Jaką kupujecie oliwe z oliwek dla niemowląt ?

Polecane posty

Gość będę sama gotować

Moj acórka ma ponad 5 miesięcy jaką oliwe z oliwek kupujecie takim maluchom ? bo ja jeszcze w zyciu nie kupowałam oliwy tylko wszystko robiłam na oleju Proszę idp :) bo tyle tego w sklepie jest że nie wiem którą wybrać I powiedzcie mi jeszcze jak mam wrowadzać gluten ? bo ja myślę tak : Ugotować kaszę mannę i dodać pół łyżeczki do jedzonka 100 ml czy może lepiej kupić kaszkę zbożową glutenową ? wtedy tej kaszki nie trzeba gotować proszę o pomoc

Gość będę sama gotować
nikt nie odpowie

Gość będę sama gotować
up

Gość mamama27
ja kupiłam kaszkę manną z bobovity - nie trzeba jej gotować - poprostu wrzucałam pół łyżeczki do słoiczka z owocami - i po problemie a można też kaszkę zdrowy brzuszek z neste

Gość mamama27
ja kupiłam kaszkę manną z bobovity - nie trzeba jej gotować - poprostu wrzucałam pół łyżeczki do słoiczka z owocami - i po problemie a można też kaszkę zdrowy brzuszek z neste a co do oliwy - kiedyś zrobiłam na niej jajecznice i była obrzydliwa

Gość mamama27
ja kupiłam kaszkę manną z bobovity - nie trzeba jej gotować - poprostu wrzucałam pół łyżeczki do słoiczka z owocami - i po problemie a można też kaszkę zdrowy brzuszek z neste