Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renatek86

Ah Ten Pampers...

Polecane posty

Hejka. Mam pytanko do wszystkich mam :)czy Wasze dzieci mają tez taką akcje że jak wypija mleczk o to marudza i marudzą a jak ich połozycie i sciagniecie pampersa to od razu radość...jak reką odjał?? Bo mój Synus tak własnie ma i zastanawiam sie co to może być pampersy napewno nie sa mu za małe a nie ma w nich aż tak mokro zeby go to miało razic... a może to kaprys??hmm prosze o odpowiedzi bo zastanawiam sie nad tym:P

Gość naimma
może go pielucha podrażnia?

no tez tak myslałam miałam juz z 3 firm i przy kazdym to samo... i to przewaznie po wypiciu mleczka...nie za każdym razem ale czesto.

mój też ma radoche jak ściagam pieluche według mnie to radość że wkońcu dupka może pooddychać :)

Gość naimma
tak napisałas że myslałam że mowisz o pieluchach firmy pampers tylko. :) a tak pomyslałam że może chodzi o to że pielucha jest dość ściśle zapięta i po prostu uciska wypełniony jedzeniem brzuszek. Może spróbuj zapiąć luźniej i zobaczysz czy to coś da?

no mój bobas ma 3 -mce mógłby juz mówic haha ale to jeszcze duzo czasu bynajmiej by mi powiedział o co mu chodzi :D no ja uzywam DaDA z Biedrony... albo ze szleckera pampersy albo rossman tylko te oryginalnych nie kupuje-drogie:( sprubuje mu luźniej zapinać...bo tez tak własnie pomyslałam ze brzuszek po jedzeniu wiekszy i go uwiera... a jak sciagne mu pampersa to własnie tez maradoche ja sie zawsze smieje bo przebiera nóżkami jakby na rowerku jechał:D