Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaamytradyyyycje

zastanawiam się jak bardzo trzeba być zjebanym aby być kafeteryjnym prawiczkiem

Polecane posty

Gość ej krokodyl
a nieznanych publicznie to masz 1/3 populacji chłopców po IIwojnie, którzy stracili ojców a pozakładali rodziny. więc skończcie z tym brakiem ojca. kwestia wrodzonego charakteru cioty- to jest odpowiedź!

Gość ej krokodyl
taaaa? a jakie wartości rządziły? kto drożej wyda żyda, czy kto lepiej opchnie po nim złoto?

Gość to nie sa tlumaczenia glupia
To jak juz sobie poprawilas humor to wyjazd na inny topik 🖐️

Gość rozumiem, że temat
nie pisz w liczbie mnogiej, skoro został już tylko jeden, który o braku ojca coś pisał. chociaż nawet nie,on tłumaczył poprzednika...i ty ludzi do nauki odsyłasz:D

Gość maaamytradyyyycje
nie zrozumcie mnie źle, ja nie chciałem nikogo absolutnie urazić może w taki hamski sposób napisałem "trzeba być zjebanym" itp.. po prostu zastanawia mnie gdzie i w jaki sposób trzeba się wychować aby w wieku ponad 20 letnim być ciągle prawiczkiem, nie miec koleżanek, kolegów, żadnych historii chuligańskich za bajtla- a wiadomo,że robi sie wedy dużo głupich rzeczy, które właśnie później człowieka kształtują i ogoólnie tak narzekać na wygląd i na wszystko owszem, wygląd w stu% nie zalezy od nas, ale w jakims stopniu- po tym jak zyjemy się kształtuję pozdro :classic_cool:

Gość rozumiem, że temat
maaamytradyyyycje - aha, no to jak tak definiujesz prawiczka... co do wyglądu - najważniejszych kwestii nie da się zmienic. drobne, kosmetyczne poprawki mogą zrobic z przeciętnej osoby,kogoś całekim-całkiem, ale znowu z tego "nawet spoko" nie zrobi się bożyszcza i tak samo z kogoś kompletnie nieatrakcyjnego nie zrobi się przeciętniaka

Gość ej krokodyl
a tu ciagle to pierdolenie o wygladzie, podczas gdy kobiecie wystarczy tylko taki ciut ładniejszy od diabła. byleby miał CHARAKTER MĘSKI.

Gość dobre dobre dobre dobre
i zeby walil ja w jape trzy razy dziennie bo jak sie kobiety nie bije to jej watroba gnije

Gość to nie sa tlumaczenia glupia
"i zeby walil ja w jape trzy razy dziennie bo jak sie kobiety nie bije to jej watroba gnije" Przeciez sie z takimi wiaza a potem rozwody i placz "moj maz sie po slubie zmienil"...

Gość ej krokodyl
nie wypowiadaj sie , jak nie masz pojecia co to charakter, facet z charakterem NIGDY kobiety nie uderzy.

Gość rozumiem, że temat
ej krokodyl - ciut ładniejszy od diabła, to po prostu kolo z brzydkim ryjem. tacy mają tyle kobiet, na ile pozwala im ch-er, masz rację...ale która kobieta zadowoli się krasnalem? te na które ci ciut od diabła ładniejsi rzygają, rzygają na nas...

Gość ej krokodyl
Krasnal musi mieć inne zalety a nie skupiać sie na wzroście, co mu to coorva da, jesli bedize sie na tym wzroście skupiał? mądry facet, olewa to czego nie zmieni, idzie dalej i szuka innych szans, a głupi tkwi w jednym punkcie i narzeka do usranej śmierci, że mu nie wyszło.

Gość rozumiem, że temat
tylko że dla kobiet nie ma zalet, które przeważyłyby wadę jaką jest niski wzrost. może poza naprawdę dużymi pieniędzmi...

"po prostu zastanawia mnie gdzie i w jaki sposób trzeba się wychować aby w wieku ponad 20 letnim być ciągle prawiczkiem" Tu nie Iran, tu dziewczyna może powiedzieć: nie. "nie miec koleżanek, kolegów, żadnych historii Koleżanki miałem jak czegoś potrzebowały. Kolegów tak samo. "byleby miał CHARAKTER MĘSKI" Im większy prymityw tym bardziej męski.

dobra panowie iwec olejcie tego pustaka pod tytulem ej krokodyl i poszukajcie jakiejs ciekawszej kobiety . tu szkoda czasu tracic. panna napuszona i z wymaganiami.

Gość ej krokodyl
niski wzrost przeważa: kasa, interesująca osobowość, władza.

Gość ej krokodyl
Nooooo najgorzej, że bezczelna baba ma wymagania! co za pech, że wszystkie mają wymagania i nie dają doopy lamusom bez wartości, gdyby nie ten fakt, jakie piękne byłoby życie głlupkowatego prawiczka - wymagał by tylko od baby: urody, klasy, ciepła i kasy. hehe

ty patrz laska zeby te twoja dupe ktos zechcial bo moze byc i tak ze amatorow na ten miod nie bedzie.

Gość rozumiem, że temat
krokodyl - interesująca osobowasc to za mało, władza - ok ale to dla wybrańców Boga - a to co najmniej średni kolesie ( tylko nie wyjeżdżaj z Napoleonem, on na swoje czasy wcale niski nie był ) kasa - na panienki chodzę, dlatego pisałem, że nie jestem prawiczkiem w sensie technicznym z prawikiem. seks z dziewczynami z Roksy czy z knajpy - nie wiem czy taka duża różnica, z resztą nie tego mi brakuje

Gość ej krokodyl
skąd wiesz, ze interesująca osobowość to za mało? :)

Gość rozumiem, że temat
że nie jestem prawiczkiem w sensie technicznym z prawikiem powinno byc " a prawikiem" oczywiście

Gość rozumiem, że temat
ej krokodyl - bo będąc karłem i mając interesującą osobowosc możesz zostac świetnym kumplem i interesującą osobowością, ale nie kochankiem/partnerem

Gość ej krokodyl
a znasz jakiegoś niskiego z interesującą osobowością i jest sam?

Gość ej krokodyl
a co do władzy, to zostawmy Napoleona bo niski nie był, weźmy Miedwiediewa, Putina, Berlusconiego, Sarkosy'iego.

Gość rozumiem, że temat
krokodyl - nie wiem co dla kobiet znaczy interesująca osobowosc...byc może nie znam. ale to by znaczyło, że każdy kurdupel ma osobowosc do dupy, bo nie znam żadnego, nawet z widzenia, który miałby kobietę. oczywiście mówię o swoim pokoleniu

Gość rozumiem, że temat
weźmy Miedwiediewa, Putina, Berlusconiego, Sarkosy'iego pisałem już o tym. oni nie są wcale niscy jak na swój wiek

Gość ej krokodyl
bo za bardzo sie spinacie tym wzrostem, zamiast to olać i postawić na osobowość, tkwicie nad punktem, którego zmienic nie możecie i jęczycie nad tym w sposób odpychający- krasnala nie ogranicza wzrost, tylko fakt, że ON MYŚLI że to go ogranicza.

Gość rozumiem, że temat
ej krokodyl - ty jesteś kobietą czy facetem?

Gość ej krokodyl
na jaki wiek? Putin i Miedwiediew zgarneli władzę nad Imperium w wieku lat 40. władza w młodszym wieku to na dworach królewskich, w Arabii Saudyjskiej żony mają też niscy młodzi książęta.

Gość ej krokodyl
a co za różnica, segregujesz ludzi płciowo? hehe