Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka30

Nowa we Wrocławiu..

Polecane posty

Gość wrocławianka30

Witajcie, właśnie przeprowadziliśmy się z mężem do Wrocławia. Są tu może osoby w podobnej sytuacji? Jak Wam się tu mieszka, pracuje, żyje?

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqee
ja kilka lat temu studiowalam zaocznie we wroclawiu i co 2 tyg nie moglam sie doczekac na zjazdy. mi osobiscie bardzo sie podobalo to miasto mimo ze musialam dojezdzac ponad 2 godz w jedna str to zawsze z checia jechalam tam:) piekne stare miasto, okolice ratusza itd przyjemnie sie spaceruje co do reszty miasta to tylko tyle wiem co czasem przejezdzalam przez jakies osiedla czy szlam kogos odwiedzic to hmm pelno wielkich blokowisk, ale dosyc zielono wiec to na plus :) nie ma raczej problemu z poznawaniem ludzi, ludzie chetnie wieczorami sie 'socjalizują' ;p pelno obcokrajowcow sie kreci.. troche tramwaje halasuja i korki sa straszne.. podobno dla kierowcow wrclaw to koszmar ale hmm nie jestem kierwoca to nie wiem. trzeba uwazac w nocy by sie samemu nie krecic po ciemnych uliczkach.. i.. nie wiem.. co kto lubi zreszta :) mi sie spodobalo bardzo to miasto i gdyby nie sytuacja rodzinna przeprowadzilabym sie do wroclawia po studiach ehh