Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to wstydu nie maja

Ogladal z was ktos ten denny program? To chyba jakis zart:D

Polecane posty

Siedzialam ostatnio przed tv i wlaczylam vive polska i niestety zamiast muzyki lecial jakis programik. Patrze co za pustaki sie promuja, co za baba ledwo sie umie wypowiedziec i jakis stremowany chlopaczyna na dodatek:O A potem pojawil sie glowny bohater, geba jakas znajoma i nagle kojarze, ze to ten wariat z tvn z programu chyba x factor czy tez "mam talent" nijaki Tomek Niecik:D Boze co za porazka, baba, ktora sie nie umiala wypowiadac to jego matka, on sie uwazal za nie wiadomo co, a te dziewczyny...:D Totalne pustaki, on sie pyta "czy wiesz kto to byl Hemingway", a wiekszosc otwiera szeroko oczy jakby pierwszy raz slyszaly to nazwisko:D Potem debilki jakies masaze mu robily i w ogole no porazka po prostu:D Jakim cudem ten czlowieczek sie wypromowal, przeciez to jakis smieszny chlopaczek, ktory sie uwaza za boskiego wokaliste:D Aha program nosi tytul "Lowy krola disco" i az musialam sprawdzic czy viva sobie przypadkiem jaj z niego nie robi, ale nie:O Ten program istnieje czy tez istnial naprawde:D

Widziałam to przelotem :om on jest tragiczny ale te laski nie lepsze i tak głupie :o one nie wiedza kto napisał Krzyżaków ani, ze stolica Hiszpanii jest Madryt :o PORAŻKA

mnie rozwalila wypowiedz jego matki (zreszta malo elokwentna to osoba), ze kazda matka bylaby dumna z takiego syna krola:D Ta rodzina chyba ma nie po kolei w glowie, ze tez im nie wstyd przed rodzina znajomymi:O

Gość kinagulinda0000
Ten koleś był kiedyś w "Rozmowy w Toku". Idiota jakich mało, do tego myśli, że jest taki zajebisty :D

ja też je oglądałem te dziewczyny i one na proste pytania nie mogły odpowiedzieć. No i nie wiem właśnie co wy dziewczęta tudzież kobiety w nim widzicie?

ale kto w nim cos widzi? Chyba wlasnie takie pustaki jak z tego programu:D Zadna normalna i choc odrobine inteligentna dziewczyna nie dalaby sie tak ponizyc:O

Gość Paulinaaa26
co to był za program? to jest to "matura to bzdura" ?

program nazywa się "Łowy króla disco" i on szuka tam sobie żony niby:Dale jak zobaczyłem co te dziewczyny z siebie robią to oniemiałem z wrażenia:D

wlasnie ogladalam jak te idiotki walczyly w kisielu:D I ta jego matka ma cos z deklem ewidentnie, bo tak sie podniecala jak jej synus utaplal sie w tym kislu, ze malo orgazmu nie dostala:O

Widziałem również ten program. No nie jest to najwyższych lotów atrakcja. On pseudogwiazdor disco polo - to mu sie jeszcze nie dziwię - ale, że nastki tak się kompromitują i chcą zostać jego królowymi - to szok. Widać trafił swój na swego - beton zbrojony - na pustaki ...

"dziewczyny go tam ruszaly i bylo to naprawde swietne":D slowa jego podnieconej matki:D

"one powinny dla krola swego wszystko zrobic":O Powiedziala matka o dwoch laskach, ktore odmowily ponizajacego taplania sie w kisielu.

Gość mikikun
najlepsza jest końcówka boys to mocart przy tobie :)

co to dwie odmówiły? Jaki cel ma w ogóle takie taplanie się w kisielu on ma się tym podniecać? Ja myślałem że wszystkie laski takie są.I na niego tak lecą.

to zle myslales:D chyba, ze kreca cie panienki, ktore nie wiedza kto napisal Krzyzakow ani kto to Hemingway. Jak dla mnie ten Tomek to porazka, podobnie jak jego matka i te wszystkie pustaki. A w kisielu mialy walczyc o niego:O

Gość ptasiek nastroszony
jaka młodzież taki poziom programów, choć cieszy coraz więcej ambitnego krytycyzmu

Gość oj ludzie
przecież to straszliwy prymityw, nie podniecajcie się tym tak, że gdzieś występuje. Niestety tak wszystko zeszło na samo dno, że nawet takie programy goszczą takie duże NIC, jak niecik. Jego hit ma chyba ponad 7 mln wyświetleń na youtubie:/ A jakiś artysta na poziomie światowym np. 3000. To jest tragedia! Poza tym, jak wchodzicie na strony z artykułami o takich "artystach" od 7 boleści czy oglądacie programy z ich udziałem, to nabijacie oglądalność. Nie ważne że wchodzicie z ciekawości czy wkurzeni, co to za g**** puszczają. Przestańmy tym shitem wykazywać zainteresowanie, to wkrótce zniknie bez śladu. Niestety ogół ludzi nie posłucha tych słów:/ Jestem zszokowana - taki koleś, w Mam Talent wyszło jaki z niego "talent", a u Wojewódzkiego pajac przyznał ile już zdążył zarobić... Czysty biznes z baranów:/ Przecież o nic innego tu nie chodzi jak o kasę i zaniżenie gustu muzycznego w społeczeństwie, choć ktoś się może z moją "teorią" nie zgodzić. A gdzie k**** jakieś walory artystyczne? No gdzie?