Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malymarek17

co sadzicie o tym portfelu? chce go kupic dziewczynie na prezent. warto?

Polecane posty

Gość raczej nie kupuj
niezbyt ladny i niezbyt praktyczny swieci sie jak z bazarku moze cos w kolorze musztardowym? szalenie modny teraz w londynie

a jaki wiek dziewczyny? a wy kobiety piszcie do facetów w zrozumiałym do nich języku: musztardowy to może być gaz, faceci odróżniają kilko kilka podstawowych kolorów

Gość alexis98327389758
a mnie się podoba ten czerwony

Gość Kdidsksmdkd
Nie jest zły, niestety to ewidentnie podroba LV, proponuje poszukać cos orginalnego w kazarze ;) pozdrawiam

mnie sie podoba ten portwel, ale to już zależy od gustu Twojej kobiety :))

mnie nie odpowiada kolor i te świecące wstawki, ale jeśli dziewczyna lubi to jej się spodoba. krój jest całkiem ok. co człowiek, to opinia.

Gość Eeerrr...
Jezeli dziewczyna lubi blyszczace rzeczy, to portfel na pewno bedzie jej sie podobal, oprocz tego jest dosc zgrabny i nie uwazam, zeby byl malo praktyczny - ma wszystko, co w portfelu powinno byc. Co do koloru, to ten odcien czerwieni mi osobiscie sie podoba i ja nie chcialabym miec portfela w kolorze kupy niemowlaka (musztardowym) nawet jesli jest taki modny w Londynie (swoja droga mieszkam w Londynie i uwierz mi, ze wszystkie kolory sa tu modne).

do osoby powyżej - podróby LV wyglądają inaczej. ten portfel nie ma nic z podróby, przyjrzyj się nie każde wytłoczenie oznacza, że to już podróba czegoś :P

Gość ulaaaaww
Proponowałbym sprawdzić sklep ze strony www.torebki-skorzane.pl . Mam stąd portfel i ładnie się nosi, wszystko sobie mieszczę bez problemu, dużo przedziałek i sama jakość skóry – premium