Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy średnioprzystojny facet ma prawo wymagać od kobiety urody???

Polecane posty

Gość smieszny student.
10

Gość cxxxccz
ma prawo. inna sprawa ze taka dziewczyna najprowdopodobniej bedzie go miala w dupie:):):)

Gość Jestem mamą:)
Qrvvvva,brak słow na was🖐️

Gość jak ma kase to ma
prawo

co to znaczy "ma prawo wymagać"? może zabiegac o piękną kobietę, ma takie prawo :) a żeby ją zdobyć musi czymś ją uwieść, tak samo jak tę mniej urodziwą, choc ta może mieć wieksze oczekiwania ze wzgledu an powodzenie :)

Gość student za ostatni wpis
juz cie lubie :D

Gość wooooohteas
Dżizas. Mam takiego kolegę. Ma 29 lat jest po prostu brzydki. Niski, chudy, z twarzy do niczego. Mieszka z matką i pracuje w hurtowni ryb więc zawsze wali od niego śledziem. A wymagania ma jak cholera choć powodzenie u płci przeciwnej zerowe. Ostatnio zainteresowała się nim pewna dziewczyna. Żadna sex bomba ale przyjemna dla oka, zadbana i BARDZO sympatyczna. To ten stwierdził, że On się z takim kaszalotem nie pokaże bo gruba jest i nijaka. Dziewczyna chudą modelka nie jest ale do mina grubej też jej daleko. A czy nijaka? Ja bym powiedziała, że normalna dziewczyna. Nie sztuczna czy plastikowa. Normalna kobieta z pełnym bioderkiem i fajnym biustem. A ten obleśny gnojek, że dla niego za brzydka.