Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko spokojnie proszę...

Lubicie swoją pracę??

Polecane posty

Gość tino
BARDZO lubie swoja prace :-)

Gość akwamaryna...
nie znoszę

tak,ale to bardziej chyba przypomina przyjazń niż coś więcej...nie wiem...

Gość A ja lubiłam swoją prace
przez 10 lat potem już moja miłość do niej słabła W tej chwili i od około 10 lat mam bardzo silne parcie żeby opierdolić jakiś bank albo okraśc jakiegoś milionera lub zrobić cokolwiek by mieć nieprzyzwoicie dużo czegoś czego praca mi nie dała.

pokłóciliśmy się przed i taki to był sylwester-DO DUPY...

A ja lubiłam swoją prace -> wiesz co, ja pracuje w telekomunikacji, wielorotnie miałem możliwości zarobienia pół nowej bańki, jakieś przekręty, sachermachery. Kiedyś ktoś powiedział "kradzione nie tuczy"... teraz będąc lojalnym pracowniekiem zarabviam jakieś 220K PLN (gross) rocznie, ale mam czyste sumienie i nie musze sie odwarać jak usłuszę szelest kiedy ide chodniekiem

fikumilska nigdy nie wszedłem w nic lewego (jestem takim leszczem, że raportowałem to do innych, tak podpierdalałem innych, no ale inni teraz budują dom za 1M PLN bez kredytów, nawet ci inni proponowali mi odsprzedanie ich obecnych domów), ja mam kurcze wyrzuty sumienia, nie potrafiłbym rozmawiać z kimś kogo oszukałem, ale wiesz co mnie oszukano kilka razy, nie bolało jakoś bardzo finansowo, ale tym ludziom juz nigdy nie zaufam, rok temu zmieniłem dział w firmie, i moją następczynie ostrzegam przed krętaczami, ale w telekomunikacji jest dużo krętaczy... Niestety następczyni nie mam jaj (jak to kobieta) i łyka wszystko, bardzo ją lubię... pewnie nikt z branży nie zagląda na forum :D

telefonie, aż do emerytury, dokonałem kilka inwestycji i mam odrobinkę na koncie, nie lubie swojej pracy bo musze jebać innyc albo jestem jebany, ale byłem na tyle rozsądny żeby móc się wymiksować i zyć ja średnim poziomie z odetek, oddając się pasiom

Gość Mama Nasturcja
Ja w miarę lubiłam ale niedawno otrzymałam wypowiedzenie w związku z likwidacją firmy. no i teraz załamka jest lekka, może coś doradzicie. Kilku tu szefów szefuniów może akurat szukacie pracowników? P