Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panterka555666

Związek w tajemnicy z o 16 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość pram
znałem kiedyś 17 latkę , i nie pamiętam ,żebym kiedykolwiek rozmawiał tak inteligentną i rozumną dziewczyną i wogóle co za jakieś uogólnianie , jak się podobają to komu to przeszkadz , chyba takim ropuchom jak zzileniałe mandarynki

PEDOFIL? Widzę że ta rozmowa zaszła za daleko! W świetle prawa - nie. Chcesz czy nie, twój wybranek poważnie balansuje na granicy prawa. I powinnaś wziąć to pod uwagę a nie stroszyć piórka, jak kura. Ochłoń i zastanów się, czy nie lepiej do 18-tki trzymać buzię zamkniętą na kłódkę. Dla jego dobra.

Gość zielona mandarynka
A pomyślałaś dziewczynko jaki normalny, dojrzały, wykształcony facet wyrywa 14 ? Miłości wyznaje ? Przecież to chore. U mnie na szczęście nie było takich sytuacji i to nie jest normalne mów sobie co chcesz. Nie widzisz tego jak będziesz miała 10 lat więcej zobaczysz jakie to płytkie.

Gość dobre und motzne
to która następna ? :D

zobaczysz jakie to płytkie Nie tyle płytkie, co po prostu infantylne. Ale nie wiem, kto jest większym dzieciakiem: szesnastka czy "dorosły" facet.

Gość Panterka555666
Mam zamiar zaczekać aż skończę 18. 14? O jakich 14 mówisz? Chyba 16 chciałaś powiedzieć. No dobra, niech wam będzie. Zachowujemy się jak dzieci. Trudno. Nasze życie, nasze sprawy, my będziemy żałować. Za kilka lat będziemy widzieć jakie to płytkie. Nie ma sprawy. Wszystko przyjełam :)

Gość dobre und motzne
to jest jak gotowy scenariusz do filmu !!!!! :D 16 i jej 32 letni partner ....komedia w 3ch aktach bez sexu ..... kvr...a ...muszę myć monitor !!!!!!! :D :D

Gość Panterka555666
a co do tego prawa, w każdym kraju jest inne tak? Więc żyjcie sobie w tej Polsce, zmieńcie mentalność i będzie okej. :)

Gość dobre und motzne
no fakt w Afganistanie byłoby 12 i jej 50 partner !!!! :D :D

Gość zielona mandarynka
Aha jeszcze tylko małe sprostowanie. Nie wyzwałam nikogo na tym forum i w tym temacie. A już szczególnie nie Panterke od dziwek coś źle przeczytałaś. Masz rację Twoje życie rób co chcesz. Ja mam takie samo prawo tu się wypowiadać jak wszyscy i nie oczekuj, że będę się zachwycać czymś co jest po prostu co najmniej śmieszna alba tragiczne. Tyle a Ty rób jak uważasz.

Gość dobre und motzne
dobra monitor czysty to dobranotz 16 ki niech wam się przyśnią dziadki bez laski i popędu !!! 🖐️ :D :classic_cool:))))))) KAŻDY MA JAKIEGOŚ MOLA !!!!!!!!! :D :D

Gość Panterka555666
Dzikuje wam za wszystkie rady, przepraszam zielonamandarynko jesli cie obrazilam. moze i masz racje ze bede tego zalowac, trudno, bede miala nauczke. Dobranoc!

do ksiażek zaglądam mam srednia powyzej 5 mam ambicje w zyciu serce nie sluga bede kochac i nic tego nie zmieni nie mowie ze jestem idealna ale skoro facet sie zakocha po slubie to trudno ja nie polecialam do niego na poczatku bylismy jakby przyjaciolmi wyznal mi milosc ja po miesiacu zrobilam to samo nie wiem dlaczego tak krytykujecie i wyzywacie zamiast mądrze poradzic czasem mam wrazenie ze takie 16 są madrzejsze od doroslych kobiet. dojrzalosc nie swiadczy o wieku tylko o rozumie

jakbym miala kierować sie wedlug schematu zyciowego to bym zyla w bezbarwnym swiecie z ktorego bym uciekla

jakbym miala kierować sie wedlug schematu zyciowego to bym zyla w bezbarwnym swiecie z ktorego bym uciekla

mój ma bardzo piękną osobowość ma kilka wad ale nadrabia innymi zaletami lubie jak sie ze mna droczy lubie jak jest wrednomily on naprawde jest moim szczęściem:(

tu są tacy ludzie którzy potrafią tylko błędy wytykać nie zauważając swoich

nie przejmoj sie tymi matolami, Ci ludzie tam siedza i chca zdolowac innych bo sami maja dola :D przykro mi z ich powodu

dokladnie :) jakis : a) spęd zakonnic b) kółko różańcowe zdesperowanych pustych źonek:( jakie to smutne :)

Gość hejka 16
loda im robicie albo chociaż handjoba od czasu do czasu ?

ja takich rzeczy nie robie a kochac sie z nim bede wtedy kiedy bede na to gotowa

Gość Wracam do Ciebie
Witajcie ciekawy watek. Miałam faceta 11lat starszego. Też poznałam go jak byłam małolatą. Rozstałam się z nim świadomie. Minęły ponad dwa lata. W międzyczasie był kontakt od czasu do czasu. Broniliśmy się oboje przed tym. Mój jest po rozwodzie i chyba o tyle mam ulepszoną sytuacje od Was. Tylko jedna podstawowa zasada! Dziewczyny nie oddawajcie się tym mężczyzną bezgranicznie. Miejcie swoje życie, przyjaciół, zainteresowania... bo znam przypadki depresji dziewczyn po takich związkach. Jeżeli ma to przetrwać to przetrwa. Ja osobiście bardzo ze sobą walczyłam, tęskniłam. Ale tak było lepiej. Powodzenia Dziewczyny!