Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panterka555666

Związek w tajemnicy z o 16 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

dziekuje za slowa wsparcia ;) oczywiscie nie zyje calym nim chociaz tak zaprawde on jest mojemotywacja ja robie swoje i ucze sie tez od niego wielu rzeczy

Gość hejka 16
super Farewell rozumiem :) jakie macie wspólne tematy do dyskusji macie może wspólnych znajomych ?

Monique ja absolutnie tego nie kwestionuje :D Ja mam 21. Ale solidaryzujesz sie z taka totalna bezmyslnoscia? Mam na mysli te dwie gowniary.

tak mamy bardzo duzo wspolnych znajomych ale sie ukrywamy bo jest zonaty... hmm te gówniary są mądrzejsze od Ciebie

Nie bardzo. Ani mnie to nie boli ani nie cieszy. Ale pamietam jak ja zaczynalam, wszyscy przeciwko w ten sposob zblizylam sie do niego jeszcze bardziej. Po za tym mlode sa. Musza popelniac swoje bledy. Musza zyc i chwytac okazje. Jesli to nie to to maja mnostwo czasu na znalezienie tego jedynego. O faceta bym sie bardziej martwila. Zostanie porzucony przez mloda dziewczyne ktora tak bardzo kocha, a kto bedzie chcial faceta w jego wieku po takich doswiadczeniach.

ciasteczkowa zycze Ci milosci do faceta ktory Cię rozkocha a potem powie ze ma zone inny scenariusz ale bardziej drastyczny;) wiesz co nie napisalam tu zeby jakas zakompleksiona pusta laska wyzywala mnie napisalam tu po mądrą rade a Ty zamiast na spokojnie obelgami źucasz gratuluje Ci mozesz stad wyjść bo nic mądregonie wnosisz

Gość hejka 16
dzięki idę spać bo oczęta kleją się może jutro pogadamy 😴 🖐️ :)

dziekuje Ci jedno wiem gdy nie bedziemy razem to i tak zostaniemy przyjaciolmi bo obojgu zalezy nam na sobie i to jest +

Mlode ok, ale one chyba sobie nie zdaja sprawy co to znaczy byc partnerka doroslego mezczyzny. Ba, na pewno nie maja o tym pojecia. Dla mnie to jest totalna glupota ja jak mialam 16 lat nawet bym nie myslala o takim starym pryku :D Wiadomo im czlowiek starszy, tym bardziej ta granica wieku sie zaciera, jednak 16 lat to zdecydowanie za malo i dla mnie one sa po prostu glupimi nastkami, co to mysla, ze swiat dupa zawojuja. Po co one innego moga im zaoferowac, oprocz tego i wyimaginowanej milosci? Bo to prawdziwa milosc nie jest.

Ty kochanie mi faceta zyczyc nie musisz, bo ja w stalym zwiazku jestem z mezczyzna 6 lat od siebie starszym i bardzo sie kochamy, wiele razem przeszlismy, on mnie wspieral i ja jego. I to jest prawdziwa milosc. Mamy wlasne mieszkanie, samochod, oboje pracujemy, ja jeszcze studiuje, on rozwija kwalifikacje. Mamy wlasne zycie. Wiec mnie nie rozsmieszaj :D

jasne ze nie wiedza, a tacy mezczyzni... ohhh swietni w lozku!! ale mlosc platoniczna w wieku 16 lat, tez to przezywalam, niewinnie tak :) mmm mile wspomnienia

dziewczyno nie wiesz nic na ten temat jak Twój maz bedzie mial po 30to tez go kopniesz w tylek?? dziewczyno prosze cie zastanow sie i postaw sie chociaz w mojej sytuacji ja o tym nie marzylam to poprostu przyszlo nie wiadomo skad i nie mow ze nie kocham bo bardzo kocham jestem z nim strasznie zwiazana emocjonalnie

Gość Wracam do Ciebie
Motywacja to co innego. Mój też mnie motywował. Bo zawsze stawiałam sobie za cel, żeby mu dorównać. Ale chyba nigdy tego nie osiągnę ;) Zawsze mnie wspierał. Zawsze motywował i we mnie wierzy. U mnie z kolei rodzice wiedzieli o nim. Tata się nie wypowiadał czasem coś powiedział. Mama mi ufała i często rozmawiałyśmy o nim. Na ten moment to już moje życie wiec podejmuje decyzję sama. Nie ukrywam, że oglądam się za młodszymi facetami. No ale cóż oni mi tak nie imponują,jak On. Może to taka manipulacja z ich strony nie wiem. Nie myślę o tym, żyje chwilą. Jak nie ten to inny tego kwiatu to pół światu :)

Ciesteczkowa ..mimo wszysko życze Ci szczęścia z Twoim ukochanym. moim zdaniem kazdy zasluguje na szczescie

Gość Panterka555666
Oh tam raz sie zyje. Nie sprobujemy nie zobaczymy. Ja przynajmniej mam latwiej bo on jest wolny. Rozamwiamy, duzo rozmawiamy, razem sie smiejemy i siebie wspieramy. Tzn. on mnie bardziej wspiera. Czuje sie przy nim taka bezpieczna. Zalezy mi na nim tak bardzo i nie puszcze go tak latwo. Nie wiem dlaczego pociagaja mnie starsi faceci. Sa bardziej dojrzali, madrzejsi itd. Ale dajcie na szanse a nie dolujcie. ;)

Dziewczyno popatrz co ty piszesz!!!! Tu nie chodzi o trzydziestke!! Tylko o roznice wiekowa i to, ze ty jestes w gimnazjum (moze 1. liceum nie wiem)!!! A przywiazanie emocjonalne to nie milosc, tylko zakochanie!! NIE WIESZ CZY GO KOCHASZ DOPOKI RAZEM NIE POMIESZKACIE. Takie jest moje zdanie. Wtedy poznajesz czlowieka od podszewki i wiesz, czy to naprawde to. Po drugie moj partner nie jest moim mezem. Nie zamierzamy brac slubu, bo nie uznajemy tej instytucji. No stawiam sie w twojej sytuacji i to jest chore, gdyby mi sie cos takiego w wieku 16. lat przytrafilo, pokierowalabym sie rozumem!!!!! I PRZEDE WSZYSTKIM, zastanowilabym sie co temu staremu koniowi odwalilo, ze partnerki szuka w tak mlodej dziewczynie jak ja!! On ci moze najwyzej bajke na dobranoc przeczytac! No i do tego dochodza roznice pokoleniowe. Ja sobie nie wyobrazam nawet teraz w swoim wieku wiazac sie z 36 letnim facetem. Mimo, iz mam takich znajomych, a nawet starszych i sie dogadujemy dobrze, jednak to tylko znajomi.

Gość Panterka555666
farewell jesli twoj zwiazek przetrwal juz 1,5 roku to przetra i jeszcze wiecej. Widac ze jestes dojrzala jak na swoj wiek i trzymam kciuki za nas obie ! :D

Gość Panterka555666
ciasteczkowa cos tam - ale dlaczego masz tylko jeden cholerny argument? WIEK WIEK WIEK? No niech sobie bedzie. Roznice pokoleniowe? Nie boj sie. Wiek sie zaciera z biegiem czasu. Wiec zycze tobie szczescia z twoim partnerem i wszystkiego dobrego. :)

kazdy odpowiada za siebie mimo mlodego wieku mozemy podejmowac decyzje ktore bedą słuszne jak bym poleciala z nim odrazu do lożka to bym stracila godnosc ja wole poczekac az bede gotowa , pewna nie zrobie tego pod wplywem impulsu

Gość Panterka555666
haha to nie planuj, kazdy ma inne poglady :D

Dlaczego wiek wiek wiek? Nie chodzi o wiek. Chodzi o to, ze wy jestescie uczennicami, a oni doroslymi mezczyznami. Nie jestescie samodzielne finansowo, ani jeszcze przygotowane do niektorych sytuacji zyciowych.

hmm mialam przerwe z nim ale nie wytrzymalismy bez siebie kazde z nas przez ten czas myslalo o sobie jak sie spotkalismy po dluzszym czasie to wszystko wrovilo a co mnie jego wiek

nie oczekuj od niegrozwodu bog wie czego nie taklatwo sie rozwiesz gdy sie cale zycie dorabia ja mu powiedzialam ze zostane przy nim do konca do kiedy zycie na to pozwoli zostane poki jeszcze moge

Gość Panterka555666
My dopiero zaczelismy. 4 miesiace to jest nic. Lepiej poczekac do 18, i jesli wytrzymamy przez te dwa lata to bedziemy myslec co dalej. :)

Tak naprawde od poczatku wiedzialam, ze ta dyskusja jest bezowocna :D No ale coz. Robcie co chcecie. Po prostu czasami az czlowiek rece zalamuje nad glupota i naiwnoscia. Nastolatkom i tak sie nie przetlumaczy.

Gość Panterka555666
W sumie to sama nia bylas wiec wiesz jak jest chusteczkowa. :D