Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panterka555666

Związek w tajemnicy z o 16 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Powiem ci Farel czy jak ci tam jedna rzecz, przed powiedzeniem dobranoc. w zyciu czlowieka przychodza takie chwile ze zamienia sie z kims miejscami. pros juz teraz Boga zeby zadna malolata czy niemalolata nie weszla w twoj zwiazek i nie postanowila twojego potencjalnego, przyszlego meza wyswobodzic z rak takiej nikczemnicy jak ty!! bo jesli to sie stanie to poczujesz co to bezradnosc, rozczarowanie, gniew i slabosc... a tych uczuc i emocji nikt ci nie pozazrdosci.

Gość Panterka555666
Boże ludzie, czy wy wiecie ile ludzi jest w podobnych sytuacjach? ile ludzi ma podobny problem i ile ludzi ma starszych od siebie partnerów? tak tak, mam 16 lat, jestem tylko gowniara. to wiem. ale to wy zamiast starać sie jakoś dowiedzieć czegoś wiecej odrazu wyzywacie Farewell od najgorszych. ten z którym teraz jestem sam dusil sie w związku przez kilka lat dopóki nie zdecydował ze musi zmienić coś w swoim życiu bo siadał psychicznie. nie wiem jak będzie z nami ale spróbuje pomimo wszystko. zostanę zraniona, trudno. nauczę sie czegoś, ale nigdy przenigdy nie będę życzyć ludziom zle. Tak szczerze szukałam kilku rad i wole zrobić to tutaj za granica, bo ludzie są jacyś inni. lepsi. ja wiem, bo nam koleżankę której tata odszedł do innej. było jej cieżko ale z biegiem czasu stwierdziła ze wszystko stało sie lepsze, bo nie słyszy wszystkich kłótni, ten koszmar sie skończył. skąd wiecie jak jest u Farewell? zaraz dostaniesz mój mail tylko coś zrobię. ;)

Gość pram
w życiu nie mów jak cię wykorzysta to przynajmniej będziesz miała nauczkę a jak nie to miłe wspomnienia jak rodzice w polsce dowiadują się ,że ich 16 letnia córka ma romans z 32 letnim nauczycielem , a jeszcze gorzej z jej własnym nauczycielem , to reakcja może być tylko jedna : najpierw opad kopary do podłogi , chwila zastanowienia czy nie jest to głupi żart nastolatki a potem : MILICJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :))

Gość kutafian
Coralick wyzywając dziewczyny powinieneś zwrócić uwagę na ich wiek. Czy 16 latki odważyły by się odezwać do dwukrotnie starszego faceta sugerując miłośc? Chyba nie. raczej to oni robią pierwszy krok i to oni rozkochują w sobie te niewiasty. Mnie sytuacja Farewell nie bawi. Mam 21 lat i jestem samotny. Mimo iż jestem zły że żonaci biorą młodsze dziewczyny i je rozkochują czego wynikiem jest później to że takim jak ja nic nie zostaje to rozumiem Farewell i ją wspieram..

Gość kutafian
Nawet jeśli moje wsparcie jej nie pomoże to może a mi zaruchać :)

Gość Panterka555666
Haha, masz racje. albo nauczka albo dobre wspomnienia albo związek który sie uda. gdyby chciał mnie wykorzystać, odszedlby gdy sie z nim przestałam. narazie nigdzie sie nie wybiera. to nie był mój nauczyciel. poznaliśmy sie w mojej dawnej szkole uczy inne klasy. ;)) ale reakcja rodziców, chyba jednak z tym poczekam jak mówicie. ;))

nie kazdy zonaty zdradza dla sekxu nie kazdy nie szanuje nie kazdy nie kocha nie kazdy sie nie zakochuje po slubie niekazdy jest szczesliwy ze slubna

Gość ot powiedziała 16 letnia
mądrość. Ależ ty umna. Pewnie też dobrze obciągasz :P

Gość kutafian
W ostatniej wypowiedzi ktoś sie podszywa pode mnie. Eh.... brak szacunku!!

Gość robercik od koni
To wy dziewczyny aż tak szpetne jesteście, że musicie sobie chłopa szukać wśród staruchów?

Gość pram
poczekaj , zwłąszcz , że w tym wieku to wiesz :dziś ten jutro inny ja wiem , że dzisiaj wydaje ci się ideałem ale ..:))

nie nie obciągam jak bys chcial zauwazyc to napisalam ze z nim ani razu nie spalam :-]

Oj Farewell to laska nie z tej planety. Nie dziwię się żonatemu żedo niej zarywał. Cudowna jest. Teraz już się nie podszyjesz!!!

no wiesz skoro tak uwazasz ale moim zdaniem wiek ma gowno do gadania co jak wy bedziecie mieli pl 30 to tez powiecie zona co robia z takim staruchem?? albo powiecie zona ze są szpetne ?? skoro taki zwczaj to okej;) 2iesz co?? nie skacze z kwiatka na kwiaek bo mnie to nie jara

Gość gmjpdwgj
farewell- ile masz lat? jestem w podobnej sytuacji co ty

Gość gmjtgn
19 a on jest 15 lat starszy

Gość gmjtgn
i tak samo nie spalam z nim ale jestesmy juz pol roku

Gość zielona mandarynka
Nie obraźcie się ale jesteście dziećmi. I piszecie farmazony jak właśnie 16 letnie głuptasy. Myślicie, że wszystkie rozumy pozjadałyście. Co Wy jesteście w stanie zaproponować takiemu facetowi. Kobieta owszem może dziewczynka tylko seks lub głupie gadki jak to im jest źle. Facet bez jaj skoro tak uciemiężony a siedzi z zoną. drugi widać bawidamek a raczej bawidzieciak bo Wy dziećmi jesteście. W dupach Wam się poprzewracało. jak można brać się za żonatego, siedzieć z nim i jeszcze wysłuchiwać i obgadywać żonę ciesząc się w duchu, że im niby nie wychodzi w nadziei, że może odejdzie. Nie macie honoru za grosz jakby rodzice wiedzieli to by Wam to uświadomili i tego się boicie. Czekaja was ploty, zawód, problemy z rodzina i tyle. brak jakichkolwiek zasad, moralności powinno Wam być wstyd. Zresztą to jest karalne i może dopadną szczególnie tego pedofila nauczyciela co bzyka dzieci.

zielona to nie chodzi o honor a o pustostan w glowie. swoja droga zadziwia mnie ile teraz nastolatki potracily rozumu. ja w waszym wieku zaczelam spotykac sie z obecnym mezem... no ale czego sie po siuskach spodziewac??

Gość gtmjgk
napisze na twojego maila na tlen.pl ale nie dzisiaj ok?

Gość pram
zielona mandarynka jesteś zielona jak mandarynka w lecie jak ktoś jest mądry to będzie mądry i w wieku 16 , a jak głupi to i na starośc mu nie przybędzie

Gość Panterka555666
PEDOFIL? Widzę że ta rozmowa zaszła za daleko! Nie znasz całej tej sytuacji, nie wiesz jakie emocje potrafią targać ludźmi i nie znasz naszych sytuacji! Miałam 14 lat, gdy zakochałam się w nim. 4 miesiące temu nie wytrzymałam, musiałam z nim porozmawiać. Dlatego poprosiłam go o spotkanie. Myślisz że od razu było buzi buzi, łóżko itd? Nie nie od razu. Poszłam do domu, zrezygnowana. Gdy później spotkaliśmy się drugi trzeci i czwarty raz. Za czwartym razem rozmawialiśmy o swoich uczuciach. Otwarcie. Stwierdziliśmy że spróbujemy bo życie jest zbyt krótkie by darować sobie. Poszłam tam i miałam odwagę. Wiedziałam że albo dostanę kosza, albo coś z tego wyniknie. Wynikło i zamierzam o to walczyć, nie wypali będę przynajmniej miała satysfakcję z tego że potrafię walczyć i mam odwagę zrobić coś czego większość ludzi nie ma odwagi zrobić. A co do Farewell będę po jej stronie. Najwyżej za 40 lat napiszemy do siebie maile i będziemy dawać rady GŁUPIM DZIEWCZYNOM żeby próbowały bo życie to ciągła walka o przetrwanie. :)

Gość zielona mandarynka
Masz rację biedni rodzice taki wstyd ! Jadąc do pracy wiecie ile słyszę takich łzawych historyjek od takich "dorosłych" jak Wy... Co myślicie, że Wy jedne taki książę od razu wymarzony...tak ma co 2. Tylko starsi, często żonaci i jeszcze się gówniara cieszy bo niby od żony lepsza. A że żona z kurwiarzem siedzi co bzyka małolatki albo plecie trzy po trzy to już Wam nie żal. Pożyjemy zobaczymy jak te Wasze idealne małżeństwa w przyszłości wypalą. O Was tez będą małolatki naparzać w autobusie jeszcze zobaczycie. Do książek lepiej a nie o facetach jak już o chłoptasiach w Waszym wieku. Co za dupek niby dojrzały facet a płacze do 16 ideał po prostu. Męski a jak i z klasą. Śmiech na sali.

Gość Panterka555666
Zielona mandarynka - Bez urazy, ale jeśli ci sie to już tak nie podoba to opuść to forum. Jeśli tak bardzo przeszkadzają ci związki ze sttarszymi facetami dlaczego tu jesteś? Myślisz że wyśmiejesz, wyzwiesz od dziwek, i to pomoże w naszej przemianie na jakieś zakonnice? Nie, nie pomoże, więc daruj sobie.