Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe co powiecie

Co dyskfalifikuje kobietę - Pytanie do facetów 30+

Polecane posty

Gość laska niebieska
Zielona Laska-to wg.Ciebie ja przy wzroście 157 powinnam ile ważyć-35 kg???...padłam;)))

Gość ;plmpo;mpkm
stawiacie nas na wadze przed 1 randka:)? pare kg da sie ukryc;p panowie

Gość 21:42 DJ Antoine: Welcome To S
Ale duże cycki to przecież też defekt.

Gość Sanders30
Spoxer .. Faceci piszący na tym forum to w większości single, są tak zdesperowani, że wszystkie wady które mogliby wytknąć kobietom redukują już do tego minimum koniecznego ..

Gość uosobienie niemieckiej demokra
Faceci co myślicie o takich mutantach jak ja ? mam uwaga 183cm wzrostu ale spokojnie jestem szczupła :D odrzuca was wysoki wzrost u kobiet ? zawsze chciałam wiedzieć jak to jest. np widzicie wysoką dziewczynę i jaka jest wasza pierwsza myśl ? "ale długie nogi" czy "o kurde co za monstrum" ? :D

Gość zielona laska
laska niebieska nie wiem, ja pisałam o swoim wzroście, na pewno nie powinnaś mieć więcej niż 50kg :)

Gość albo ktos odpowiada albo nie
jak dziewczyna bedzie wazyc przy 170 50 kilo to wybacz ale za cholere cyckow miec nie bedzie - będzie miała piersi a nie wymiona jak dojna krowa i o to własnie chodzi. to mit że facetom podobają się krowy :D oczywiście jest pewien margines dewiacji i komuś może się podobać 120kg kobieta ale ogólnie podobają się szczupłe, zadbane i wesołe. mężczyźni o wiele bardziej patrzą na wygląd i osobowość niż kobiety. dla kobiet liczy się praca,kasa,prawienie komplementów i możliwość manipulacji takim facetem.

Sanders :) ale przecież trzeba być idiotą ,żeby skupiać sie na takiej " wadzie " w rozważaniach nad ewentualną matka dzieci i żoną . Chyba , że to tylko taki pretekst żeby sobie o nadwadze i dużych cyckach opisać ...

Gość 21:46 Swedish House Mafia: One
Mi wysoka laska,kojarzy się z mało ruchliwą kobieta,jeśli chodzi o seks,a po za tym kojarzy mi się z modelką czyli,kobietą która tylko myśli o swoim wyglądzie.

Gość Ellendil31
do ;plmpo;mpkm nie stawiamy was na wadze, oceniamy na oko i jak zobaczymy nadwagę to się z wami nie umawiamy :D

Gość ;plmpo;mpkm
no przeciez panowie tu pisza ze kobieta otyla zaczyna sie od 65 kilo :o czyli 40-55 szczupla piekna 55-60 oj nadwaga 60-120 otylosc i dyskwalfikacja :D

Gość laska niebieska
rozważania co najmniej mało sensowne bo i tak każdy kiedyś trafi na swojego/swoją i będzie to ten ideał nie zależnie od tego jak go/ją sobie wcześniej wyobrażaliśmy:)

Gość kocipaluszek
podalibyscie cos smieszniejszego, np brud za paznokciami, smierdzacy zapach potu, itp

40-55 szczupla piekna 55-60 oj nadwaga 60-120 otylosc i dyskwalfikacja - że szczupła nie oznacza że piękna ale z resztą się zgadzam powyżej 60 kg to większość facetów dyskwalifikuje taka kobietę. tak to już jest że te ładne i szczupłe mają większe wzięcie.

Gość bartkawska
a dzieci i jej przeszłość nie dyskwalifikuje jej?

Gość Sanders30
Spoxer Ludzie się skupiają na tym co im najbardziej przeszkadza :) Wyobraź sobie wiecznie zakompleksionego chłopaczka, który w szkole wiecznie zbierał cięgi od wysportowanych facetów na których leciały wszystkie szkolne laski. Taki chłopaczek rośnie, uczy się, studiuje, a jego celem życiowym jest pokazać tym wszystkim szkolnym lowelasom, że on też potrafi znaleźć ładną dziewczynę. Dla kogoś takiego pokazanie się na mieście z nieatrakcyjną grubaśną dziewczyną to totalny obciach i wstyd, że jednak zawsze będzie tym gorszym. Niestety z wiekiem mimo dobrej pensji powodzenie u kobiet nie przychodzi .. gościu trwoni kasę na biura matrymonialne, serwisy randkowe, łazi do uwodzicieli na kursy i wciąż wierzy że mu się uda mimo że jest coraz starszy. Sądzisz, że po tych wszystkich poświęceniach zaakceptowałby kobietę z nadwagą? Myślę, że prędzej by się powiesił w lesie na suchej gałęzi.

moja żona była dość wysoka i wiem ,ze ze wględu na mnie często rezygnowała z butów na obcasach bo wtedy już całkiem byłaby wyższa ode mnie :) Wiem ,ze robiła to specjalnie i to min. powodowało ,ze jeszcze bardziej ją kochałem . Ta umiejętność wczuwania sie w sytuację , empatia rozwinięta do granic możliwości , ta czułość i troska ... Wysoka kobieto , nie martw sie , znajdziesz kogoś kto doceni i ciebie otwój wzrost :)

Gość ;plmpo;mpkm
moze to i lepiej

Gość ile wy macie lat, ze
W WIEKSZOSCI takie głupoty wypisujecie ? 50 kg /170 cm wzrostiu? ok jeśli ktoś lubi totalne kościotrupy. btw, jeżeli mowiąc o kimś kto ma byc na życie bierzecie pod uwagę to ile waży i czy ma duże cycki/fiuta czy nie, to współczuje poziomu rozwoju :O🖐️

Gość Sanders30
-- bartkawska Jak jest ładna to dla wielu każda jej przeszłość jest do zaakceptowania :D A znam i takich którzy zaakceptowaliby ładną dziewczynę z HIV

Sanders piękna psychoanaliza :) i pewnie w dużej mierze prawdziwa . niestety .

każdy się skupił na cechach które widać od razy dzieci i przeszłość wychodzi później. to oczywiste że nikt nie chce zarazić się syfilisem ale piękna i laska która cała młodość się puszczała 100 razy szybciej znajdzie faceta niż 70 kilogramowa dziewica. tak samo jest z facetami ten przystojny z dwójką nieślubnych dzieci i charyzmą będzie miał na pęczki kobiet a ten pryszczaty wychudzony maminsynek będzie miał kłopot ze znalezieniem jednej.

Gość laska niebieska
Panowie ale przecież Wy i tak uwielbiacie być oszukiwani;),na wszystko jest sposób,za niska-wkładamy giga szpilki,biustonosze z odpowiednią wkładką poprawią każdy(mały zwisły za duży)biust,zapach potu-są super antyperspiranty,za mało włosów albo za krótkie-proszę bardzo można doczepić do kolan,tipsy,solarium,soczewki we wszystkich kolorach,doklejane rzęsy,domalowane kreski nad okiem,brwi-NO CO CHCECIE TYLKO;)) gorzej jak się taki miłośnik damskiego piękna budzi przy swojej gwieździe rano i....nie ma z potworkiem o czym pogadać.

Gość Sanders30
ile wy macie lat, ze Nie martw się! Ja też jak jakaś laska mnie nie chcę to myślę o niej że jest głupia :D

Gość ile wy macie lat, ze
Sanders30 no ja akurat wcale tak nie myśle ..:O🖐️

Gość ;plmpo;mpkm
acha czyli wystarczy byc chuda i w miare ladna i ma sie wszystko wybaczone:D

Gość Sanders30
;plmpo;mpkm Przeważnie tak ;]

Gość ;plmpo;mpkm
dzieki za uswiadomienie ze meska milosc to milosc do ciał czyli gowno jest warta warto was zdradzac, brac wasza kase i robic z was debili--