Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe co powiecie

Co dyskfalifikuje kobietę - Pytanie do facetów 30+

Polecane posty

a mnie cechy alium się podobają. i zwrócenie uwagi na dom , bo po nim można wiele sie spodziewać.

Gość Ciekawe co powiecie
No dobra o wyglądzie jest trochę a jakie cechy charakteru przekreślają?

Gość panpo30
Przede wszystkim nie może być gruba. Jak nie jest gruba to reszta wychodzi w praniu.

jak widać nadwaga jest kategorią i cielesną i umysłową :) waszym zdaniem .

Gość Ciekawe co powiecie
No tak jak widzę nadwaga jest podstawowym powodem odrzucenia kobiety, a co z charakterem?

Gość zielona laska
Chyba żadne :D Dwóch moich kolegów ze studiów kiedyś pobiło się, bo startowali do tej samej dziewczyny (nota bene strasznej jędzy i materialistki) Jakoś im to nie przeszkadzało, że dziewczyna jest obcesowa, obgaduje ich na lewo i prawo, przyjmuje prezenty od obu, a do łóżka chodzi jeszcze z kimś innym.

Gość ;plmpo;mpkm
acha czyli mamy tylko malo jesc byc chetne:D i tyle?:D

Gość Ciekawe co powiecie
Czyli wniosek z tego, że faceci są WZROKOWCAMI. A reszta im zwisa.

jak dla mnie - odrzucajace jest skupienie się na sobie , na swoim ciele , wyglądzie . Jak poznaję jaką pannę i widze ,ze wiecej czasu poświęca sobie niż czemukolwiek albo komukolwiek innemu to już źle rokuje .

z pobłażliwościa patrzę jak kobiety chcą być dobre we wszystkim , w każdej dziedzinie życia i zastanawia mnie często - dlaczego ? Czy świeżo poznana panna myśli że zrobi na mnie wrażenie udowadniajac mi , że nie znam sie na naprawie swojego samochodu ? i nie tylko swojego ?

Gość facetttt pewien
nadwaga = dyskwalifikacja nie stanie mi przy słonicy deformacja twarzy = dyskwalifikacja nie jestem zoofilem palenie fajek = dyskwalifikacja nie będę lizał wypoconej nikotyny z jej sromu, fuj tranzwestyta = dyskwalifikacja fuj brak biustu = dyskwalifikacja nie jestem gejem

z przerażeniem patrzę też jak kobiety tylko z wyglądu przypominaja kobiety , tak naprawdę często są produktami kobietopodobnymi . Zachowują sie jak faceci , przeklinaja jak faceci , piją jak faceci i puszczają sie jak faceci . I ten typ kobiet omijam szerokim łukiem .

"religijność w sensie wiara w Boga ? co jest w tym złego ? zawsze mi się wydawało , że wartości duchowe są ważne dla rodziny , dla dzieci a tu proszę" Ja nie chcę mieć dzieci. A z tego co widze wszędzie do okoła to wartości duchowe rodziców sprowadzają się do zaprogramowania dziecka do chodzenia do kościoła i ślepej wiary. Sorry, jeżeli zacznie się dziecku skłądać rączki do modlitwy jeszcze zanim nauczy się dobrze chodzić to potem będzie to robić bezmyślnie, bo tak je zaprogramowano. to jest indoktrynacja, współczesne pranie mózgów. nie dyskwalifikuję kobiety za to że wierz w boga, wszak wielu ludzi wierzy a cięzko nazwać ich religijnymi

"typowy mezczyzna ciekawe jak estetycznie byscie cierpieli bzykajac sie sami ze soba haha" ja mam co do siebie spore wymagania, zeby nie było tak że wymagam tylko od kobiety. a jak nie jestem w najlepszej formie to po prostu nie podrywam babek

Gość ;plmpo;mpkm
oni mysla ze sa wzrokowcami haha a my niby nie?? hah

Gość HMS..BCX...Petard
"jak dla mnie - odrzucajace jest skupienie się na sobie , na swoim ciele , wyglądzie" Dla mnie odrzucające to nie jest. Wręcz przeciwnie. Kobieta lubi dbać o siebie i chce się podobać. Jest to całkowicie naturalne. Powinna skupiać się przede wszystkim na sobie, bo niby na kim? Na tobie? Powinna znać swoją wartość i nie plątać się po kuchni. 100 razy bardziej wole pachnącą, zadbaną, wypoczętą kobietę z ładnymi, zadbanymi paznokciami......niż kocmoucha z rondlem zamiast mózgu

Gość Sanders30
Będę brutalny :D Nadwaga u kobiety to nie jest pojedyncza wada ale zespół wielu następujących wad: - choroby, chorowitość - prowadzenie niezdrowego trybu życia - złe geny, które może przekazać potomstwu - niskie walory estetyczne - zaniedbanie - obżarstwo (mogące być efektem depresji, bądź psychozy) - niski poziom inteligencji (mądra kobieta nie doprowadziłaby się do tego stanu) - dawanie złego przykładu dzieciom - obciach społeczny (pokazanie się w towarzystwie takiej żony to poniżenie) - brak dobrego pierwszego wrażenia (trudności w znalezieniu pracy) - trudna miłość oparta od początku na rozsądku zamiast namiętności - możliwość bardzo silnego kryzysu wieku średniego u faceta

ale co złego jest w tych klapkach czy też stopach ?:) bo patrzę i niczego sie nie dopatrzyłem :)

Gość ;plmpo;mpkm
jesli nie widzisz w meskich stopach nic zlego to moze nie wyliczaj kazdej kobiecie jej wad?? paru kg za duzo??

Gość proekozielona
idealna zona to dama na salonach i dziwka w lozku a takze kobieta, ktora jet ciepla czula, tolerancyjna i niemarudzaca szanujaca meza partnerka

dbanie o siebie , oswój wyglad i zdrowie nie jest niczym złym o ile nie stanowi wartości samej w sobie . A jeśli zacznie to Twoje spojrzenie sie bardzo zmieni kiedy po raz kolejny wrócisz utryrany do domu w którym syf , kiła i mogiła i tylko czerstwy chleb zamiast obiadu , ale za to żonka wyfiokowana ....

ani słowa nie napisałem o nadwadze , a już broń Boże nadwadze pań :)

Gość HMS..BCX...Petard
100 razy wole taka opcję

Gość ;plmpo;mpkm
a jak wy dbacie o siebie ? przeciez wiekszosc mezcyznz to grube, brzydkie, zapuszczone potwory szukajace ksiezniczek haha lub wychudzone do granic, wysokie dziwadla ... smrod fajek i odor papierochow, zapuszczone smierdzace stopy to typowe wasze ATRYBUTY panowie