Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawe co powiecie

Co dyskfalifikuje kobietę - Pytanie do facetów 30+

Polecane posty

Gość HMS..RDS...Petard
Niestety kolego. Trochę samokrytyki. Szlag mnie trafia jak widzę kobiety taszczące toboły, trzepiące dywany i uwijające się z obiadem, kombinujące- co tu dzisiaj ugotować. Zaniedbane, zmeczone, z sińcami pod oczami i odpruskującyn z paznokci lakierem od ciągłego mycia garów. Taka prawda. Ja nie chcę takiej kobiety. Nie życzę sobie takiego widoku.

Gość .lempo;3mol
czyli jestes za rownouprawnieniem i pomozesz ??

Gość .lempo;3mol
HMS..RDS...Petard ile masz lat?

Gość HMS..RDS...Petard
Równouprawnienie to fikcja

Gość laska niebieska
Do Adonisa-z doświadczenia mojego i znajomych wiem że mężczyźni potrafią absolutnie wszystko wzorowo ogarnąć nawet lepiej niż kobiety ALE TYLKO WTEDY KIEDY SYTUACJA ICH DO TEGO ZMUSZA:) W innym przypadku uprawiacie metodę maxymalnej spychologii obowiązków a potem miałczycie że kobita zamienia się w robota wielofunkcyjnego niewyglądającego;))

Gość do HMS..RDS...Petard
HMS..RDS...Petard Niestety kolego. Trochę samokrytyki. Szlag mnie trafia jak widzę kobiety taszczące toboły, trzepiące dywany i uwijające się z obiadem, kombinujące- co tu dzisiaj ugotować. Zaniedbane, zmeczone, z sińcami pod oczami i odpruskującyn z paznokci lakierem od ciągłego mycia garów. Taka prawda. Ja nie chcę takiej kobiety. Nie życzę sobie takiego widoku. No wspaniale... Ale te kobiety taszczą te toboły nie dla siebie, ale dla KOGOS. Te kobiety kombinują co ugotowac dla KOGOS. Są zaniedbane i zmeczone bo czesto cały dom jest tylko na ich głowie. Gdzie mężuś ja sie pytam ? Lezy z wywalonym kałdunem przed tv w rozklapanych kapciach i wyciagnietych dresach drapiac sie po jajach i czekając kiedy ONA w koncu ten cholerny obiad poda:O Taka prawda. Ja nie chce takiego mężczyzny. Nie życzę sobie takiego widoku :D:D

Gość .lempo;3mol
to ile masz tych lat?

Adonis, widzisz klasyczny przykład spychologii :D Wy męzczyźni naprawdę jesteście mistrzami w tej dziedzinie.

odpruskującyn z paznokci lakierem ... WHAT ? Równouprawnienie to fikkcja.... Równouprawnienie do czego ?

Gość HMS..RDS...Petard
Kto miałczy.ten miałczy. Wolę żeby kobieta szła do satysfakcjonującej ją pracy, lub robiła cokolwiek innego co ją cieszy..Świat składający się tylko z garów, prania i sprzątania jest nudny tak jak kobieta która go tworzy. p.s. 31

Gość .lempo;3mol
masz zone dzieci?? dziewczyne chociaz?:)

Gość HMS..RDS...Petard
to bez znaczenia

Gość laska niebieska
do HMS-ale zaraz kolego,ktoś przecież musi uprać Twoje majty,wyprasować,poodkurzać...itp..itd..a jak przyjdą dzieci to dodaj jeszcze 100 takichnudnych dodatkow,no i rozumiem że można się stołować tydzień po za domem ale miesiąc?rok?,bokiem Ci wyjdzie...w takim wypadku kto jak nie kobieta będzie u ciebie to wszystko robił?Ty nie chcesz kocmołucha to jak ten problem rozwiążesz?No chyba że tyle będziesz zarabiał że zatrudnisz cały sztab do obsługi,ale tak to tylko w telenowelach właśnie.

HMS..RDS...Petard Kto miałczy.ten miałczy. Wolę żeby kobieta szła do satysfakcjonującej ją pracy, lub robiła cokolwiek innego co ją cieszy..Świat składający się tylko z garów, prania i sprzątania jest nudny tak jak kobieta która go tworzy. a ten dalej swoje :D:D:D:D

niepotrzebnie się spieracie, kobiety z mężczyznami, mężczyźni zarzekają się, że nigdy nie wezmą grubej baby, kobiety, że nie chcą facetów leni w rozciągniętych dresach a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej, wystarczy wyjść na ulice i popatrzeć. Pisać można wiele gdy jest się anonimowym :) to wszystko to tylko słowa, z reguły odbiegające od prawdy :)

Świat składający się tylko z garów, prania i sprzątania jest nudny tak jak kobieta która go tworzy... no chyba, że właśnie piecze Świat składający się tylko z garów... To chyba nie widzialeś co można w kuchni zrobić :D

Gość HMS..RDS...Petard
Sam potrafię zadbać o swoje pranie, prasowanie, gotowanie etc. Zresztą nie zrozumiesz. Co chatka to zagadka

Gość laska niebieska
No dobra-kobieta idzie wyfiołkowana do satysfakcjonującej ją pracy ale kto w tym domu dba o porządek,zakupy i inne takie tam potrzebne do normalnego funkcjonowania ?

dziunia z tapetą każdy kreuje swoją własną rzeczywistośc, jeżeli zgadzasz sie " z braku laku" na coś co Ci kompletnie nie odpowiada, to jest to tylko Twoj wybor. Ja brzuchatego lenia nigdy miec nie chciałam i nie miałam :D

dziunia z tapetą każdy kreuje swoją własną rzeczywistośc, jeżeli zgadzasz sie " z braku laku" na coś co Ci kompletnie nie odpowiada, to jest to tylko Twoj wybor. Ja brzuchatego lenia nigdy miec nie chciałam i nie miałam :D

Gość laska niebieska
dlaczego nie zrozumiem?wiem przecież że są wyjątki wśród mężczyzn które same potrafią sie wokół siebie uwinąć,nie atakuję Ciebie,piszę tylko że niestety tak życie wygląda że te piękne za mlodu i zadbane kobiety,z czasem i z przyjściem na świat dzieci mają już poźniej coraz mniej czasu żeby zadbać o swoje,jakże istotne dla Was Panów walory estetyczne -i fajnie by było żeby jeden z drugim to zrozumiał i pomógł czasem tej sąsiadce wnieść 100kilowe torby z zakupami na piętro;)))

do HMS..RDS...Petard-- cóż z pewnością doświadczyłaś tego lecz nie sądze aby większość tak sie zachowywała.Tym bardziej jak oboje pracują musi byc podział obowiazków.Inaczej bedzie wielka klapa z ich życia w małżenstwie.

Gość HMS..RDS...Petard
laska niebieska. Mam ci tłumaczyć? Postaram się. W sobotę jak już zrobię pranie i posprzątam to jadę na większe zakupy- tak żeby było na cały tydzień ( wyłączając pieczywo i prasę ). do południa myję samochód i ew. koszę trawnik ( co 2-3 tyg ). Od sobotniego popołudnia mam wolne aż do poniedziałku. W tygodniu pracuję ( mam nienormowany czas pracy ), albo i nie pracuję. Zależy jak mi leży. Popołudnia mam wolne, podobnie jak piątek od 12. Mam dużo wolnego czasu na rozwijanie swoich pasji i zainteresowań. Wszystko polega na prawidłowym dysponowaniu swoim czasem

do HMS..RDS...Petard - Ty może nie, ale ile kobiet takich mężczyzn sobie bierze? :) gdy się razem zamieszka z reguły od razu wypływa na wierzch prawda o facecie, czy jest śmierdzielem lezącym na kanapie przed tv chlejącym piwsko a z kobiety chce zrobić kopciucha czy jest kimś bardziej wartościowym ile kobiet się na to godzi bo wygodnie? bo juz nie muszą szukać, bo mają faceta, bo się znają, bo to bo tamto cała masa gdyby każda baba była taka jak pisze, gdyby niedbający o siebie faceci mieli faktycznie ogromne trudności ze znalezieniem jakiejś takiej ,,w miarę'' partnerki to po ulicach chodzili by sami pachnący wysportowani. A jednak widzimy więcej brzuchatych, nieogolonych, obleśnie ubranych a zadbanego i jednocześnie ciekawego jest trudniej spotkać

Gość HMS..RDS...Petard
Nikogo nie obarczam jakimikolwiek obowiazkami związanymi z moim życiem. Jestem samowystarczalny pod każdym wzgledem

Gość albo ktos odpowiada albo nie
-i fajnie by było żeby jeden z drugim to zrozumiał - większość rozumie skąd się to bierze ale nie chce takiej kobiety. woli inne. każdy ma wolny wybór. to kobietom się wydaje że marzeniem faceta jest właśnie taka matka polka a to bzdura.

HMS..RDS...Petard Czyli robisz to co kazdy normalny człowiek :O Sobotnie porzadki, zakupy na cały tydzien i weekend . a wszystko w ramach " nienormowanego czasu pracy"... Chłopie z czym do ludzi jak sie pytam :O:O:????